| | | | | | |

COVID injektioner till gravida kopplas till ökad fosterdöd enligt läckta emails

Läckta e-mail från ett sjukhus i Kalifornien visar en betydande ökning av dödfödslar och fosterdöd, och VAERS-data visar en betydande ökning av fosterdöd efter covid-19-vaccination jämfört med andra vaccin.

I korthet:

  • Fler spädbarn dör idag i USA än under de senaste två decennierna, enligt uppgifter från National Center for Health Statistics (NCHS).
  • USA:s preliminära spädbarnsdödlighet ökade med 3 % från 2021 till 2022 – den första ökningen sedan 2001 till 2002.
  • Spädbarnsdödligheten i USA ökade från 5,44 per 1 000 levande födda 2021 till 5,6 2022, vilket motsvarar 20 538 dödsfall hos spädbarn under 12 månader 2022.
  • Annan forskning visar att spädbarnsdödligheten i USA 2020 – 5,4 dödsfall per 1 000 levande födda – var den högsta av alla de analyserade länderna; Norge hade bara 1,6 dödsfall per 1000 levande födda, som jämförelse.
  • I USA är den förväntade livslängden tre till fem år lägre än i andra höginkomstländer, trots högre sjukvårdsutgifter. Ett holistiskt synsätt på hälsa kan hjälpa dig att bibehålla välbefinnandet i livets alla skeden.

Fler spädbarn dör nu i USA än under de senaste två decennierna, enligt data från NCHS. USA:s preliminära spädbarnsdödlighet ökade med 3 % från 2021 till 2022 – den första ökningen sedan 2001 till 2002.

Före denna ökning hade spädbarnsdödligheten minskat med 22 % mellan 2002 och 2021.

”Att se en ökning som träffar det statistiska signifikansmärket indikerar att detta var en större förändring än vi har haft under de senaste 20 åren, och det är något vi måste hålla ett öga på för att se om det bara är en ettårig anomali eller början på ökande nivåer”, säger studieförfattare Danielle M. Ely, en NCHS hälsostatistiker, till The New York Times.

Ökningen av spädbarnsdödligheten kommer tillsammans med andra oroande nyheter från hälso- och sjukvården, inklusive en minskning av den förväntade livslängden, vilket signalerar djupare problem med den amerikanska sjukvården.

Lyckligtvis finns det många steg du kan ta för att hålla dig frisk i alla livsstadier.

Spädbarnsdödligheten i USA ökar

Spädbarnsdödligheten i USA ökade från 5,44 per 1 000 levande födda 2021 till 5,6 2022.

Sammantaget innebär detta 20 538 dödsfall bland spädbarn under 12 månader 2022, en ökning från 19 928 året innan.

Från 2021 till 2022 ökade dödligheten markant inom flera kategorier i synnerhet:

  • Neonatal och postneonatal spädbarnsdöd – Neonatal död, som är de som inträffar före den 28: e dagen i livet, ökade med 3%, medan postneonatal död, de som inträffar mellan 28 och 364 dagar i livet, ökade med 4%.
  • Spädbarn födda av amerikanska indianer, Alaska Natives och vita kvinnor – Dödligheten ökade markant från 7,46 till 9,06 dödsfall per 1.000 levande födda bland spädbarn födda av amerikanska indianer och Alaska Natives, samt från 4,36 till 4,52 bland vita kvinnor.
  • Spädbarn födda av kvinnor i åldrarna 25 till 29 – Spädbarnsdödligheten ökade markant i denna grupp, från 5,15 dödsfall per 1 000 levande födda till 5,37.
  • Pojkar i spädbarnsåldern – Dödligheten bland pojkar i spädbarnsåldern ökade från 5,83 dödsfall per 1.000 levande födda till 6,06.
  • Spädbarn i fyra stater – Spädbarnsdödligheten ökade i Georgia, Iowa, Missouri och Texas.

Bland de ledande dödsorsakerna är ökad spädbarnsdödlighet i fall av komplikationer hos mamman och bakteriell sepsis, enligt rapporten.

”Komplikationer hos mödrar kan återspegla den försämrade vården av gravida kvinnor, varav cirka 6 miljoner bor i områden som saknar mödravård. Dessutom ökar andelen gravida kvinnor som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck och andra sjukdomar”, skrev Janice Hopkins Tanne, medicinsk och vetenskaplig skribent, i British Medical Journal.

År 2022 klassificerades mer än en tredjedel av USA:s 3 143 län som ”mödravårdsöknar” utan sjukhus eller förlossningskliniker som erbjöd förlossningsvård, och utan förlossningsvårdgivare. Bristen på vård skylldes på ekonomiska skäl, eftersom förlossningsvård ”anses vara olönsam”.

Har covidpandemin – och covidinjektionerna – påverkat?

Den ökade spädbarnsdödligheten 2022 kan ha kopplingar till pandemin eftersom de flesta barn som föddes det året avlades 2021 under covid-19-pandemin – och det år då covid-19-sprutorna började användas i stor skala.

Dödsfallen bland mödrar ökade med 40 % under pandemin och fler dödfödda barn rapporterades.

Fram till den 12 november 2021 hade 2 620 fall av fosterdöd eller dödfödda bland kvinnor som fått en covid-19-injektion rapporterats till VAERS ( Vaccine Adverse Event Reporting System).

Health Impact News körde samma VAERS-sökning men uteslöt COVID-19-injektioner – de letade efter fosterdöd hos kvinnor som hade vaccinerats med något annat vaccin än en COVID-19-injektioner under de senaste 30 åren.

De fann följande:

”Vi är för närvarande på väg att se en årlig total summa av 2,838 registrerade fosterdödsfall efter COVID-19 injektioner, medan det årliga genomsnittet av registrerade fosterdödsfall efter andra vaccinationer av gravida kvinnor under de senaste 30 åren har varit ett genomsnitt av 74 fosterdödsfall per år.”

Problemen började dyka upp kort efter det att covid-19-vaccinationerna hade introducerats, t.ex. skickades läckta email från ett stort sjukhus i Kalifornien ut för att varna 200 sjuksköterskor.

E-mailet, från september 2022, innehöll ämnesraden ”Hantering av döda”, med hänvisning till en ökning av dödfödslar och fosterdöd.

En TCW-rapport av journalisten Sally Beck delade e-mailets innehåll, som löd:

”Det verkar som om ökningen av döda patienter [spädbarn] som vi ser kommer att fortsätta. Det var 22 dödsfall [dödfödslar och fosterdöd] i augusti [2022] vilket är lika med rekordantalet för juli 2021, och hittills i september [2022] har det varit 7 och det har bara gått 8 dagar i denna månad.”

Beck rapporterar att en sjuksköterska, Michelle Gershman, som arbetar på neonatalavdelningen fick sin bonus indragen eftersom hon talade ut om ökningen av fosterdödsfall. ”Vi brukade ha en fosterdöd per månad. Det ökade till en eller två per vecka”, sade Gershman.

Beck rapporterar:

”Hennes erfarenhet, och erfarenheten från läkare som arbetar med gravida kvinnor, är den motsatta till det officiella påståendet om att vaccinet är ’säkert och effektivt’, men ingen fick lov att tala offentligt om det på grund av en munkavle som infördes i september 2021 av American Board of Obstetrics and Gynecology (ACOG).

”I början av utrullningen, i december 2020, började gravida kvinnor som jobbade inom vården eller ansågs vara i riskzonen för Covid att få injektionerna.

”I maj 2021 rekommenderades vaccinet till alla gravida amerikanska kvinnor, trots att ingen av vaccintillverkarna hade slutfört reproduktionstoxikologiska rapporter på djur och ingen hade påbörjat kliniska prövningar på gravida kvinnor.”

”Två månader senare noterade sjukhusen en enorm ökning av missfall, dödfödslar, för tidiga födslar, graviditetskomplikationer och menstruationsavvikelser.”

Dr. Peter McCullough, internist och kardiolog, anser att COVID-19-vaccin bör ges beteckningen kategori X under graviditet, vilket innebär att ”risken för användning av läkemedlet hos gravida kvinnor klart överväger alla möjliga fördelar. Läkemedlet är kontraindicerat hos kvinnor som är eller kan bli gravida.”

USA har sämst spädbarns- och mödradödlighet trots de högsta sjukvårdskostnaderna

Den stigande trenden i spädbarnsdödlighet kommer mitt i redan höga dödstal jämfört med andra länder som Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Sydkorea, Sverige, Schweiz och Storbritannien.

En rapport från Commonwealth Fund jämförde den amerikanska sjukvården med den i de listade länderna och avslöjade:

”USA har den lägsta förväntade livslängden vid födseln, de högsta dödstalen för undvikbara eller behandlingsbara tillstånd, den högsta mödra- och spädbarnsdödligheten och bland de högsta självmordstalen.”

Spädbarnsdödligheten i USA 2020 – 5,4 dödsfall per 1 000 levande födda – var den högsta av alla de analyserade länderna. Som jämförelse hade Norge bara 1,6 dödsfall per 1 000 levande födda barn.

Mödradödligheten i USA var också tre gånger högre än i de flesta andra höginkomstländer:

”Kvinnor i USA har länge haft den högsta mödradödligheten relaterad till komplikationer i samband med graviditet och förlossning. År 2020 inträffade nästan 24 dödsfall bland mödrar per 100 000 levande födda i USA, mer än tre gånger så många som i de flesta andra höginkomstländer som vi studerade.

”En hög andel kejsarsnitt, otillräcklig prenatal vård och socioekonomiska ojämlikheter som bidrar till kroniska sjukdomar som fetma, diabetes och hjärtsjukdomar kan alla bidra till att förklara USA:s höga dödlighet bland spädbarn och mödrar.”

De dåliga resultaten är trots höga utgifter för hälso- och sjukvård.

”Även om USA spenderar mer på hälsovård än något annat höginkomstland, presterar landet ofta sämre när det gäller åtgärder för hälsa och hälsovård”, konstateras det i rapporten. ”Andra länder har uppnått bättre hälsoresultat samtidigt som de totalt sett spenderar mycket mindre på hälso- och sjukvård.”

Tidigare forskning som publicerats i tidskriften Human & Experimental Toxicology visade också att spädbarnsdödligheten korrelerade med vaccinationsgraden bland barn, och att länder med hög vaccinationsgrad hade högre barnadödlighet.

En ny analys av studien, som publicerades i den expertgranskade tidskriften Cureus i februari 2023, bekräftas det positiva sambandet mellan antalet vaccindoser och spädbarnsdödligheten.

USA:s förväntade livslängd lägre än i andra höginkomstländer

I USA är den förväntade livslängden också tre till fem år lägre än i andra höginkomstländer.

År 2022 meddelade Centers for Disease Control and Prevention (CDC) också att den förväntade livslängden hade sjunkit två år i rad från 2020 till 2021 och minskat med nästan ett år under den tiden.

”Den nedgången – 77,0 till 76,1 år – tog USA: s förväntade livslängd vid födseln till sin lägsta nivå sedan 1996. Den 0.9-åriga nedgången i livslängd 2021, tillsammans med en 1.8-årig nedgång 2020, var den största tvååriga nedgången i livslängd sedan 1921-1923, ”uppgav CDC.

Medicinska fel och misstag är fortfarande en ledande dödsorsak i USA, där uppskattningsvis 795.000 människor blir permanent funktionshindrade eller dör varje år på grund av feldiagnoser.

Bland vuxna som vårdats på sjukhus och som avlidit eller flyttats till intensivvårdsavdelningen är diagnostiska fel också oroväckande vanliga.

Forskare vid Johns Hopkins School of Medicine beskrev diagnostiska fel som ”den folkhälsokris vi står inför som kräver mest resurser” och menade att allmänheten i stort sett är omedveten om den fulla omfattningen av medicinska feldiagnoser i USA.

En genomgång av nästan 300 studier från U.S. Department of Health and Human Services’ Agency for Healthcare Research and Quality visade att ungefär 1 av 18 personer som besöker en akutmottagning får en felaktig diagnos, 1 av 50 får en negativ händelse som följd och 1 av 350 drabbas av permanent funktionsnedsättning eller dödsfall.

Av de 130 miljoner besök på akutmottagningar som sker varje år i USA motsvarar detta 7,4 miljoner feldiagnoser, 2,6 miljoner relaterade negativa händelser och 370 000 allvarliga skador till följd av diagnostiska fel.

Skydda framtida generationers hälsa

För att ta itu med den ökande spädbarnsdödligheten i USA rekommenderar experter att alla gravida kvinnor ska ha tillgång till omfattande prenatal vård för att kunna identifiera och hantera hälsotillstånd som kan leda till spädbarnsdödlighet.

Dessutom kan initiativ som syftar till att förbättra kvinnors hälsa före och under graviditeten minska riskerna i samband med förlossning och spädbarnstid.

Detta inkluderar hantering av kroniska sjukdomar, främjande av hälsosamma livsstilar och stöd för psykisk hälsa.

Det är viktigt att återgå till grundläggande hälsopraxis, som att äta fullvärdiga livsmedel, sova gott, motionera regelbundet, vara aktiv varje dag och hantera stress. Dessutom bidrar varje minskning av exponeringen för gifter till förbättrad hälsa.

Därför är det viktigt att inte bara införa hälsosamma vanor utan också att eliminera potentiellt skadliga ämnen, särskilt under graviditeten.

Det gäller t.ex. giftiga produkter för personlig vård och rengöring, exponering för elektromagnetiska fält och onödiga läkemedel – och det gäller även covid-19-sprutorna.

Genom att ta ett helhetsgrepp om hälsan kan du bidra till att bibehålla välbefinnandet i alla skeden av livet.

Orwells varning

Tyvärr har ökningen av spädbarnsdödligheten sannolikt att göra med att gravida kvinnor rekommenderas att ta covid-19-vaccinet under graviditeten.

Medierna har kallats ”den fjärde statsmakten” eftersom de har makt och kapacitet att påverka och utforma politiska frågor.

Men när det gäller mRNA-injektionerna har medierna – avsiktligt eller av okunskap – vilselett allmänheten, vilket har lett till onödig död och onödigt lidande.

I stället för att undersöka och belysa viktiga frågor och problem har de dolt och undertryckt den ena sidan av historien och vridit den andra sidan ur alla proportioner. Orwellskt dubbelspråk har också blivit vardagsmat.

I George Orwells ”1984” är bakgrunden ett samhälle där en allvetande och allseende ”Storebror” styr med järnhand. Medborgarna står under ständig bevakning. Privatlivet är obefintligt och språket förvrängs för att rättfärdiga och glorifiera förtryck.

Tragiskt nog har många anammat rädslans kultur så till den grad att de inte ens behövde en auktoritär person som sa åt dem att följa reglerna, även när det var uppenbart att de inte hade någon medicinsk nytta. Stigande spädbarnsdödlighet och överdriven dödlighet är resultatet.

Ursprungligen publicerad av Mercola.

Suggest a correction

Similar Posts