| | |

Dr. Thomas Binder Intervju – Hur psykologi var ett vapen för att undertrycka sanningen i COVID-eran

Den schweiziske kardiologen Dr. Thomas Binder beskriver sin upplevelse på ett mentalsjukhus, där han placerades för att ha talat sanning om C19. Villkoret för hans frigivning var att han tvingades ta en psykiatrisk medicin.

I denna intervju talar utredaren Taylor Hudak med den schweiziske kardiologen, Dr. Thomas Binder, MD. Dr. Binder studerade medicin vid universitetet i Zürich och tog sin doktorsexamen i immunologi, virologi med specialisering inom internmedicin och kardiologi. Han har 34 års erfarenhet av diagnostik och behandling av luftvägsinfektioner på sjukhus och intensivvårdsavdelningar. Dr. Binder har varit privatpraktiserande läkare i Schweiz i 24 år.

I februari 2020, i början av covid-19-krisen, förespråkade dr Binder att etik och vetenskap skulle återinföras på det medicinska området. Han uttalade sig mot ovetenskapliga restriktioner, mandat, de felaktiga PCR-testerna etc. på sin personliga webbplats och i sociala medier. Dr. Binder säger att det var hans plikt som läkare att informera allmänheten om sanningen om COVID-19.

Torsdagen den 9 april 2020 publicerade Dr. Binder en blogg på sin webbplats, som innehöll en grundlig analys av COVID-19 och de olika ovetenskapliga åtgärder som genomfördes vid den tiden. Blogginlägget blev viralt och fick 20 000 visningar, och Dr. Binder hoppades att hans inlägg skulle lugna allmänheten och initiera slutet på restriktionerna och mandaten.

Inlägget uppmärksammades dock av två kollegor som larmade polischefen och hävdade att Dr. Binder utgjorde ett hot mot sig själv och regeringen. Två dagar senare, den 11 april 2020, dagen före påskdagen, konfronterades Dr. Binder brutalt av totalt 60 beväpnade poliser, inklusive 20 poliser från Kantonspolizei Aargaus antiterroristenhet, ARGUS.

Efter att ha granskat Dr. Binders blogginlägg, inlägg på sociala medier och e-postmeddelanden insåg polisen att Dr. Binder inte var ett hot och inte hade någon historia av psykisk sjukdom. Resultatet av polisen blev då att inte utfärda någon arresteringsorder. Istället skickade polisen en akutläkare för att utvärdera Dr. Binders mentala hälsotillstånd, och han diagnostiserades med ”Corona Insanity” och placerades sedan på en psykiatrisk enhet.

Dr. Binder släpptes så småningom och fortsätter att praktisera medicin i Schweiz. Han är för närvarande styrelseledamot i den schweiziska organisationen ”Aletheia, human medicine and science” Han är medlem i Doctors for Covid Ethics och medlem i German Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy. Han är en av de 22 forskare som skrev Corman-Drostens granskningsrapport. Hans bloggar, artiklar, presentationer och intervjuer finns på Binders personliga webbplats.

Ursprungligen publicerad i The Last American Vagabond.

Suggest a correction

Similar Posts