| | | |

Den äkta dr. Paul Offit är tillbaka!

Under COVID-19 blev Dr. Paul Offit tillfälligt något av en skeptiker och berättade för medier att han inte skulle ta en COVID-19-booster och inte rekommenderade det. Nu är han tillbaka och rekommenderar vaccinen för spädbarn så unga som 6 månader gamla.

Dr. Paul Offit är en bekant figur för de flesta Defender-läsare – han har starkt förespråkat vaccin i årtionden, särskilt till barn.

Vaccinuppfinnare, talesperson för läkemedelsindustrin, rådgivare till amerikanska US Food and Drug Administration (FDA) och Centers for Disease Control and Prevention – och högljudd förnekare av vaccinskador – det är Paul Offit i ett nötskal.

Under COVID-19 förvånade Dr. Offit mig. Han blev tillfälligt något av en skeptiker. I juni 2022 sa han att han inte tänkte ta en covid-19-booster och att han inte skulle rekommendera det.

Han berättade för pressen att boostrarna var ”grovt överreklamerade” och röstade emot dem i en FDA-vaccinrådgivande panel. I juli 2022 gav han en intervju till ZDoggMD i vilken han spekulerade i att Biden-administrationen hade pressat panelen och ”fixat in” boostrarna, vilket kan tolkas som påstådd korruption inom FDA.

Oavsett Dr. Offits betänkligheter är han nu tillbaka till sitt gamla jag och marknadsför en ny bok, som kommer ut den 13 februari: ”Tell Me When it’s Over: An Insider’s Guide to Deciphering COVID Myths and Navigating Our Post-Pandemic World (ungefär: En insiders guide för att deschiffrera COVID myter och navigera i vår post-pandemiska värld.)

I detta Substack-inlägg för att marknadsföra boken hypar han COVID-19-injektioner till spädbarn så unga som 6 månader.

Dr. Offit beklagar att endast 4% av föräldrarna med barn yngre än 4 år har gett dem COVID-19-vaccin. Han rekommenderar sedan vaccinen genom att hävda att barn lider av allvarlig covid-19-sjukdom, att vaccinen är effektiva för små barn och att de är säkra.

Hans inlägg innehåller inga som helst vetenskapliga referenser. Det är bara, ”lita på mig, jag är dr. Offit.”

Så den äkta dr. Offit är tillbaka! Läkemedelsindustrins mest framstående vaccinkramare är tillbaka för att sälja in genterapiinjektioner med SARS-CoV-2 till spädbarn och småbarn.

Children’s Health Defense (CHD) har motbevisat dessa påståenden i många artiklar och texter, som denna ”Topp 10 skäl” att inte ge COVID-19 vaccin till barn, och denna Defender-artikel från 2023. Och till skillnad från Dr. Offit ger CHD referenser.

Dr. Offit avslutar: ”Vid denna tidpunkt bör valet att vaccinera små barn vara enkelt.”

Jag håller med. De 96% av föräldrarna med barn under 4 år har gjort det enkla och rätta valet – att avvisa dessa osäkra, ineffektiva, ansvarsbefriade genterapi-injektioner.

Suggest a correction

Similar Posts