| | | |

’En levande mardröm’: Före detta ’Pussycat Doll’ återhämtar sig fortfarande från COVID-vaccinskada

I en intervju med The Defender berättade Jessica Sutta, tidigare medlem i den multi-platina tjejgruppen The Pussycat Dolls, om sin livsomvälvande resa av smärta, förvirring och engagemang efter att ha skadats av Modernas COVID-19-vaccin.

”Jag minns att jag skämtade när han injicerade mig, för det rev igenom min arm – det var en av de mest intensiva, hemska känslorna. Jag tittade på honom och sa: ”Kommer jag att förvandlas till Hulken?”

I en intervju med The Defender berättade Jessica Sutta, tidigare medlem i den multi-platinum-aktuella tjejgruppen The Pussycat Dolls, om när hon fick sitt första Moderna COVID-19-vaccin på ett CVS-apotek i Kalifornien.

Hon anade aldrig att detta beslut skulle leda till en livsförändrande resa med smärta, förvirring och engagemang för dem som drabbats av ett liknande öde.

I augusti 2021 bestämde sig Sutta för att ta COVID-19-vaccinet, eftersom hon ansåg att det var rätt sak att göra för samhället. ”Jag var väldigt fokuserad på mainstream media, trodde på allt de sa till oss, trodde på all propaganda”, säger hon.

Tre dagar efter sin första spruta vaknade Sutta med en muskelspasm i ryggen, andningssvårigheter och hjärndimma som gjorde att hon kände sig yr och inte kunde tänka sammanhängande.

Hon tillbringade en dag på sjukhuset, men den medicinska personalen kunde inte ställa en slutgiltig diagnos.

Trots att hon nämnde vaccinet för sina läkare trodde de inte att det var orsaken till hennes symtom. ”Så de skickade hem mig med antibiotika”, säger hon.

”Jag visste inte att det var en vaccinskada på över en månad”, säger hon. ”Jag trodde att det var MS” – multipel skleros.

’Det kändes som om jag höll på att dö

Trots sina första symtom fick Sutta sin andra dos av vaccinet tre veckor senare. ”Och det var det som förstörde mig”, säger hon.

Den andra sprutan var början på en kaskad av symtom, inklusive dubbelseende, brännande känsla i bröstkorgen, muskeltrötthet, hudkänslighet och ledvärk. ”Det var som en levande mardröm”, minns hon.

Suttas resa genom det medicinska systemet var en frustrerande och nedslående upplevelse. Hon kämpade för att hitta svar på sitt allt sämre tillstånd och läkarna var snabba att avfärda hennes oro.

Sutta uppsökte sjukhuset igen i maj 2022 på grund av den outhärdliga brännande känslan. ”Det skar och brände igenom bröstkorgen upp och ner längs ryggraden”, säger hon. ”Jag kunde inte sova. Det kändes som om jag höll på att dö.”

Trots att hon vädjade om hjälp bemöttes hon med skepticism och avfärdande av vårdpersonalen. ”De gjorde en massa tester som inte visade något och sa hela tiden att jag var frisk och att jag var galen”, berättar Sutta. ”Jag sa: ’Snälla, få smärtan att upphöra!'”

Den medicinska personalen svarade: ”Vilken smärta? Vi ser den inte.”

’Vi befinner oss i krig

Sutta fick så småningom kontakt med en neurolog som, när han hörde om hennes symtom, frågade om hon hade vaccinerats.

”Jag frågade honom: ’Är vi många?'”, minns hon. ”Ja, ni är ungefär 50 stycken”, svarade han.

När hon senare rådfrågade honom tystnade han dock och ville inte diskutera saken – ”som om han skulle bli inspelad”, säger hon.

Sjukhuspersonalen avfärdade inte bara Suttas fysiska symtom utan började också ifrågasätta hennes psykiska hälsa.

”De satte mig på en massa psykiatriska mediciner också, eftersom de sa att jag hittade på”, minns hon. Medicinerna förvärrade bara hennes redan försvagande symtom.

Så småningom fick Sutta diagnosen småfiberneuropati och fibromyalgi.

Sjukhusvistelsen blev en vändpunkt för Sutta, eftersom hon insåg vårdpersonalens brist på medvetenhet och medkänsla.

”Det var då jag förstod”, minns hon. ”Jag tittade på min man och sa: ’Vi befinner oss i krig. De här människorna kan inte se vad som händer i min kropp och alla gaslightar.”

’Som en amerikansk tjej … var det ett bittert piller att svälja

Suttas erfarenhet av det medicinska etablissemanget fick henne att känna sig ensam och desperat efter svar.

”Det känns så isolerat, och särskilt här ute”, säger hon och syftar på sitt område i Los Angeles. ”De vill inte ha något med dig att göra om du inte går med på skildringen.”

”I mitt privatliv har jag förlorat många vänner”, säger hon.

Så småningom började Sutta berätta sin historia för nära vänner, och en av dem bad henne att titta på en video med vittnesmål om vaccinskador. ”Det var tusen kvinnor som sa: ’Kära Pfizer’ och listade sina biverkningar som var mycket lika mina”, säger hon.

Hon blev så upprörd av videon att hon inte ens kunde titta klart på den. ”Som en amerikansk tjej – som litade på att samhället stod bakom mig – var det ett bittert piller att svälja.”

”Det var då ilskan verkligen tog fart”, säger hon, när hon insåg bedrägeriet kring vacciner och hur samhället vände ryggen åt de vaccinskadade.

Trots denna kalldusch gav kontakten med andra som hade upplevt liknande vaccinskador Sutta en känsla av bekräftelse och stöd.

’Jag dök rakt ner i kaninhålet

Vändpunkten kom när Sutta upptäckte React19, en ideell organisation som ägnar sig åt att stödja personer med vaccinskador.

”Jag hittade React19 vid ett rundabordssamtal i senaten med Dr Robert Malone och Dr Peter McCullough – alla dessa underbara människor – och Brianne Dressen”, säger hon. ”Och jag tänkte: ’Herregud, jag är inte ensam’.”

Hon började dyka djupare in i forskningen och sökte information från dem som talade om vaccinskador. ”Det var då jag läste Bobby Kennedys böcker – ’The Real Anthony Fauci’ – alltihop”, säger hon. ”Jag dök rakt ner i kaninhålet.”

Med stöd av React19 och ett nyfunnet nätverk av läkare och forskare började Sutta utforska olika behandlingar och terapier för att komma till rätta med sina pågående symtom. Vägen till läkning var dock inte utan utmaningar.

”Jag hittade en läkare som gjorde alla behandlingar – vitamindroppar, glutation, peptider, metylenblått, ozon – men min kropp stötte bort allt”, säger hon.

Sutta säger att tid och en bra kost har hjälpt henne avsevärt, ”men kontakten med Gud är det viktigaste eftersom allt annat inte har fungerat.”

’Du kan inte låta dem vinna

Att släppa bitterhet och förlåta är viktiga delar av Suttas dagliga praktik. ”Att släppa bitterheten är den viktigaste biten”, säger hon, ”eftersom du lever i ilskan och den skapar sjukdom med mer stress för kroppen.”

”Jag tror att det är möjligt att verkligen möta den man är inuti”, säger hon och berättar hur hon fann styrka genom kampen. ”Jag vet att det låter galet, men jag tror att det finns en psykologisk aspekt av det här kriget som man inte kan låta dem vinna”, sa hon.

Sutta lyfte fram trenden med människor som tar sina egna liv och medicinskt assisterade självmord som ”främjas på många ställen.”

”Jag förstår varför människor vill dö”, sa hon. ”Det är en stor anledning till att man inte kan låta dem vinna.”

Hon betonade också vikten av att ha ett starkt stödsystem, i synnerhet sin man. ”Att han har stöttat mig under hela den här tiden har varit det viktigaste”, säger hon. ”Jag är lyckligt lottad som har någon som är så vaken.”

”Livet är för kort och man ska bara omge sig med människor som verkligen älskar en och tror på en och vill ens bästa”, säger hon.

’Jag kommer aldrig att backa från det här

Trots de personliga utmaningarna och den potentiella inverkan på hennes karriär kände sig Sutta tvingad att berätta om sin erfarenhet av vaccinskador. ”Jag hade inget val”, säger hon. ”Jag var tvungen att komma ut och säga det här.”

Hon förstod riskerna med att gå ut offentligt i en bransch som till stor del har gynnat vaccinskildringen, men har arbetat för att få lagstiftning antagen i Kalifornien för att hjälpa dem som skadats av vaccinerna.

”Det har inte varit mycket förändring i lagstiftningen eller något angående lagförslag som skulle hjälpa de vaccinskadade”, sa hon. ”Vi måste hjälpa dessa unga vuxna med dessa galna cancerformer, autoimmuna problem och funktionsnedsättningar.”

Sutta anser att ökad medvetenhet uppväger den potentiella motreaktionen. Hon betonade vikten av att ”driva detta till mainstream och låta människor se den verkliga sanningen om biverkningarna i realtid.”

Hon förstår dock att dessa avslöjanden kommer att chockera många människor.

”När människor faktiskt inser hur allvarligt det är och hur många vi är, kommer det inte att vara bra för samhället”, säger hon. ”Människor kommer att gå igenom sorg och ilska och sedan känna sig riktigt dåliga för att de inte gjorde något tidigare.”

Genom sitt engagemang stöder och uppmuntrar Sutta andra som lider av vaccinskador. ”Din röst spelar roll. Du är värdig dina känslor”, säger hon. ”Jag känner med dig och jag förstår på en djup nivå. Jag kommer aldrig att backa från det här.”

Sutta betonade behovet av mer forskning, erkännande och stöd för dem med vaccinskador.

”Vi måste kämpa igenom detta och hålla ut”, sa hon, ”för människor kommer att vakna. Och det här kommer inte att fortsätta för evigt, för vi är för många.”

’Vi kommer att vinna, vi får bara inte ge upp

Samtidigt som Sutta fortsätter sin resa mot läkning och engagemang reflekterar hon över de djupgående förändringar hon genomgått både på det personliga och det professionella planet. ”Jag känner inte ens igen mig själv som en Pussycat Doll”, medger hon. ”Jag kan inte ens föreställa mig att göra det igen.”

Istället dras Sutta till ett enklare liv med fokus på familjen och sin passion för att hjälpa andra. ”Jag lever min dröm just nu”, säger hon. ”Jag vill bara vara mamma. Jag älskar min son. Jag älskar mina hundar.”

Hon säger att hon också älskar att arbeta med React19 och sin roll som organisationens creative director. ”Vi har en del roliga saker på gång för att fira livet.”

När Sutta blickar framåt betonar hon vikten av kärlek, medkänsla och sammanhållning trots motgångar.

”Vi måste älska varandra. Vi måste vakna upp och inse att de vill att vi ska vända oss mot varandra”, sade hon. ”Vi måste komma över vårt egoistiska sätt och hjälpa varandra genom den här humanitära krisen.”

När hon blickar framåt är Sutta fortfarande hoppfull och fast besluten att göra skillnad. ”Vi kommer att vinna, vi får bara inte ge upp”, säger hon. ”Det finns inget val. Vi måste kämpa oss igenom det här och vara uthålliga.”

Läsare kan få kontakt med Sutta på X (tidigare känt som Twitter) och Instagram.

The Defender publicerar ibland innehåll som är relaterat till Children’s Health Defense’s ideella uppdrag och som innehåller Robert F. Kennedy Jr:s syn på de frågor som CHD och The Defender regelbundet bevakar. I enlighet med Federal Election Commissions regler utgör detta innehåll inte ett stöd för Kennedy, som är tjänstledig från CHD och kandiderar som oberoende till presidentposten i USA.

Suggest a correction

Similar Posts