| |

USA mot Dr. Kirk Moore m.fl.

Viktiga premisser för Bailiwicks rapportering och analys

Den amerikanska militären är aktivt engagerad i en organiserad kriminell verksamhet för att skada och döda ett stort antal militärer och civila utan upptäckt eller rättsliga hinder.

Ett av de mest användbara verktygen i arsenalen – eftersom det skapar en effektiv balans mellan mördarnas två primära intressen, snabbhet och förnekande – är användningen av förbjudna biokemiska vapen märkta som FDA-auktoriserade eller FDA-godkända ”vaccin.”

Det ”vaccin”-baserade dödsprogrammet är en förlängning av medicinska och psykologiska tortyr- och mordprogram som genomförts för att döda miljontals människor (funktionshindrade, mentalt sjuka, judar, katoliker, protestanter, romer, politiskt oliktänkande och många fler), särskilt under och efter andra världskriget, inklusive men inte begränsat till Aktion T-4 och det sovjetiska gulag-systemet.

Den senaste och mest synliga fasen av programmet lanserades i USA i början av 2020, under titeln Operation Warp Speed, och resulterade i global spridning av psykologiska bedrägeri- och kontrollprogram inklusive terroriserande propaganda; social isolering; maskmandat; diagnostiska tester; manipulerade datapresentationer (dvs. ”dashboards”); förbud mot behandling av symtom; och ekonomiskt tvång för sjukhus och vårdhem att använda dödsprotokoll (lugnande medel, ventilatorer och toxiner).

Dessa komponenter följdes av distribution av tre märken av biokemiska vapen (Pfizer-BioNTech, Moderna och Johnson & Johnson) med ett okänt antal olika batchformuleringar.

De biokemiska vapnen utvecklades och tillverkas enligt sekretessbelagda kontrakt, enligt DoD:s specifikationer och i strid med FDA:s regler för läkemedelstillverkning.

De levereras – via Strategic National Stockpile och DoD:s transportsystem, som inte uppfyller FDA:s regler för läkemedelsdistribution – till apotek, vårdhem, sjukhus, kliniker, arbetsplatser, skolor, parkeringsplatser och vårdcentraler, och därifrån i händerna på apotekare, sjuksköterskor och andra ”vaccinatörer” för att injicera militära mål vid ”vaccinationskliniker” på samhällsnivå.

Hittills har innehållet inte offentliggjorts.

Oberoende forskare har identifierat vissa men inte alla komponenter i vissa injektionsflaskor som avletts från leveranskedjan för Strategic National Stockpile, inklusive tungmetaller, fragment av genetisk kod och många andra föroreningar som inte anges i de ansökningar som lämnas in till tillsynsmyndigheter av tillverkare, som arbetar under censurerade kontrakt för det amerikanska försvarsdepartementet.


USA mot Dr. Kirk Moore

I januari 2023 åtalade USA:s justitiedepartement Dr. Kirk Moore och tre andra personer för brott mot 18 USC 371 (konspiration för att bedra USA); 18 USC 641 (konspiration för att konvertera, sälja, överföra och avyttra statlig egendom); och 18 USC 2 (hjälp och medverkan.)

Den amerikanska regeringen hävdade att Dr. Moore och hans kollegor:

”… drev ett system … för att bedra Förenta staterna och Centers for Disease Control and Prevention (”CDC”), varigenom de förstörde hundratals doser av statligt tillhandahållna COVID-19-vacciner, och i utbyte mot antingen direkta kontantbetalningar eller nödvändiga ”donationer” till en angiven välgörenhetsorganisation, distribuerade de svarande COVID-19-vaccinationsregisterkort till personer utan att administrera ett COVID-19-vaccin till dem och administrerade saltlösningssprutor till mindre barn för att lura dem att tro att de hade fått ett vaccin …”

Moores fall är ovanligt eftersom den amerikanska regeringen åtalar påstådda brottsliga handlingar, som påstås ha begåtts av civila, i samband med de produkter som kallas Covid-19-vacciner.

De flesta andra Covid-19-vaccinfall är civilmål (inte brottmål) och parterna är enskilda civil och militär personal som kärande, som stämmer försvarsdepartementets tillverknings-entreprenörer (inklusive Pfizer och Moderna) och den amerikanska regeringen som svarande – för brott mot kärandenas medborgerliga och konstitutionella rättigheter.

Oavsett om den amerikanska regeringen är åklagare eller svarande i ett visst mål arbetar DOJ:s advokater för att fördröja eller förhindra bevisupptagning: den fas i rättegångsförberedelserna där parterna utbyter bevis som varje part avser att förlita sig på för att göra sina anspråk och försvar.

Men i brottmål måste statliga åklagare förr eller senare avslöja bevis, annars lägger de ned åtalet.

Ju mer åklagarna vill göra ett offentligt exempel av en tilltalad för att avskräcka andra som är benägna att ägna sig åt liknande beteende som regeringen inte gillar, desto tidigare måste åklagarna avslöja den bevisning som de hävdar kommer att belasta den tilltalade och föra fallet till rättegång.

I brottmål som väcks av en infiltrerad regering bestående av icke åtalade krigsförbrytare, som själva är inblandade i brottsligt beteende (undertryckt av censur från regering/media och dolt av propaganda från regering/media) – vilket är situationen i USA sedan januari 2020 och starten av den globala och landsomfattande ”folkhälsokrisen” – skiftar DOJ:s kalkyl igen.

Utbytet av bevis går åt båda hållen, åtminstone så länge justitieministern vill upprätthålla något som liknar ett trovärdigt straffrättsligt system, i stället för att helt enkelt döma, fälla och fängsla medborgare enbart på anklagelser, utan bevis och utan rättegång.

Så länge som amerikanska åklagare och domstolar vill ge sken av att rättssäkerheten och rättsstatsprincipen fortfarande fungerar, har åtalade rätt att begära och få ut handlingar och annan bevisning för att kunna förbereda sitt försvar.

Åklagarna måste därför väga fördelarna med att lämna ut bevis som de tror är inkriminerande för de åtalade mot riskerna med att tvingas lämna ut bevis som tenderar att vara till nackdel för dem själva, genom deras agerande (handlingar och underlåtenheter) som förrädiska regeringstjänstemän och korrupta åklagare.

Detta är särskilt knepigt för DOJ i fall som rör de påstådda ”Covid-19-vaccinerna”, eftersom utveckling, tillverkning, testning, märkning, serialisering, distribution, förvaringskedja och användning av produkterna – enligt Emergency Use Authorization-proceduren – har varit föremål för hemlighetsmakeri.

I skydd av hemlighetsmakeriet har identifierbara män och kvinnor som utger sig för att vara amerikanska regeringstjänstemän begått märkbara, dödliga bedrägerier för att utföra massmord bakom kamouflage av ”folkhälsotillstånd”.

Relaterad Bailiwick-rapportering och analys:

Genom programmets utformning kan de infiltratörer som utger sig för att vara amerikanska regeringstjänstemän inte bevisa att innehållet i någon ampull eller sats innehåller eller utesluter några specifika ingredienser, och de kan inte heller bevisa styrkan eller inertheten hos några ingredienser som kan ha funnits eller inte funnits i varje påstådd felaktigt hanterad ampull.

Ännu viktigare är att de infiltratörer som utger sig för att vara amerikanska regeringstjänstemän inte vill att den totala avsaknaden av etikettöverensstämmelse, kontrollförfaranden, renhet eller standardisering ska bli allmänt känd.

Med Kirk Moores fall som exempel skulle en användbar försvarsstrategi vara att Moore ber DOJ att bevisa två saker:

  1. Att den amerikanska regeringen producerat och levererat reglerade farmaceutiska produkter eller ”vaccin” till hans affärslokaler och;
  2. Att innehållet i de flaskor som kan ha passerat genom Moores kontor innehöll ingredienser som överensstämmer med påstådda ”vaccin”-etiketter, informationsblad eller produktspecifikationer som anges i ansökningar som lämnats in till FDA och andra tillsynsmyndigheter.

DOJ kan inte tillhandahålla detta bevis, eftersom det inte existerar.

Bevisen finns inte, eftersom de produkter som påstås ha levererats till Moores kontor, och som han och hans personal påstås ha gjort sig av med på ett felaktigt sätt, var och är förbjudna biologiska och kemiska vapen, tillverkade och förfalskade med en mängd olika kända och okända ingredienser. Dessa biokemiska vapen är undantagna från, och därför oförenliga med, all läkemedelslagstiftning.

DoD, CDC och FDA var därför mycket noga med att inte skapa någon farmaceutisk spårbarhetskedja mellan leverantörer, tillverkare, distributörer, ”vaccinatörer” och målgrupp.

Om de överhuvudtaget kan visa upp någon dokumentation över spårbarheten, kommer denna dokumentation att visa att produkterna är biologiska och kemiska vapen av militär kvalitet som passerat genom Strategic National Stockpile – som inte hanteras av reglerade läkemedelsdistributörer – under direkt militär kontroll från det att råmaterial anlände till produktionsanläggningar till leverans av färdiga flaskor till apotek, vårdcentraler, drive-through vaccinationscenter och andra ”distributionssställen.”

Moores försvar kan sammanfattas:

”Vilka vaccin?

Jag har aldrig hanterat något vaccin, och det har inte heller någon på mitt kontor.”

Fall som Moores, där svaranden vänder den uppenbara men illusoriska styrkan i DOJ:s position tillbaka mot regeringen genom att kräva framläggande av bevis som helt enkelt inte existerar, hjälper till att avslöja det grundläggande bedrägeriet.

Dessa fall är användbara för att skapa förståelse och drivkraft hos allmänheten för att komma åt de verkliga brotten och de verkliga brottslingarna.



Till stöd för civilrättsliga och straffrättsliga tvister – inklusive försvar mot åtal som det som väckts mot Dr. Moore och hans medåtalade – har Sasha Latypova och jag utarbetat en uppsättning förslag till bevisfrågor.

Detta material kan anpassas för att användas av skadelidande käranden som driver civilmål och av svarande som står inför åtal mot den amerikanska regeringen för sina handlingar av motstånd mot brottslingar som innehar höga positioner i den amerikanska regeringen.

Detta material kan också användas för att fördjupa allmänhetens förståelse och motstånd mot globalisternas kontroll- och dödsprogram.

  • 28 april 2023 – Utkast till bevismaterial för civil- och brottmål. Användbart för att främja förståelse för att de faktiska händelserna sedan januari 2020 stöder den rättsliga slutsatsen att produkter märkta ”vaccin” är presumtiva injicerbara biokemiska vapen. PDF.

Relaterad video:

Suggest a correction

Similar Posts