CHD lanserer «Vax-Unvax»-bussturné: «Mennesker over profitt, sannhet over løgner, mot over frykt»

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av The Defender – Children’s Health Defense’s News & Views Website.

Children’s Health Defense (CHD) starter i september en bussturné for å samle inn historier fra personer som er skadet av vaksiner, inkludert covid-19-vaksiner.

Kunngjøringen kom fra CHD.TVs Polly Tommey mandag mens hun satt inne i bussen, kort tid etter at den var «pakket inn».

Polly streamet fra et «hemmelig sted» i Texas og viste venstre side av #CHDBUS med CHD-navnet, «Vax-Unvax» i store røde og blå bokstaver og ordene «The People’s Study» under.

«Vax-Unvax: Let the Science Speak» er en ny bok skrevet av Robert F. Kennedy jr. og Brian Hooker, Ph.D., P.E., CHDs forskningsdirektør. Boken, som kommer ut i slutten av august, kan forhåndsbestilles allerede nå.

På høyre side av bussen står det «Fighting children’s health epidemics, corruption and censorship» («Bekjemper barnehelseepidemier, korrupsjon og sensur») med store bokstaver.

Temaet for bussturen er «Mennesker fremfor profitt, sannhet fremfor løgn, mot fremfor frykt», sa Polly i en episode av CHD.TVs «Good Morning CHD«, som ble sendt denne uken.

«Målet er å avsløre vaksineskader og gi stemme til dem som blir sensurert og ignorert av myndigheter, helsemyndigheter og det medisinske systemet», sa Polly til seerne.

Bussturné for å øke bevisstheten om vaksineskader

Den 42 fot lange bussen skal reise rundt i landet i ett år fra september 2023. Destinasjonene vil bli kunngjort i fremtidige CHD.TV-episoder.

På stoppestedene vil personer som er skadet av vaksiner, få en plattform der de kan dele sine historier.

De kan også skrive navnene sine på utsiden av bussen, akkurat som de gjorde under CHDs forrige bussturné, sier Polly.

Etter hvert som turneen reiser fra by til by, vil bussens karosseri fylles opp med alle navnene på de vaksineskadde, som en visuell påminnelse om den omfattende skaden som forårsakes av vårt medisinske system, som fortsetter å forminske, ignorere og svartmale de vaksineskadde.

Polly forteller at det også vil bli laget en «vakker bok» der de vaksineskadde og deres familier kan skrive sine budskap og dele sine bilder og barnetegninger.

«Kom til oss og fortell oss hva du har. Fortell oss hva verden trenger å høre», sa Polly.

Alle nyheter og arrangementer i forbindelse med bussturnéen vil bli lagt ut på denne nettsiden.

Forhåndsvisning avslører utbredt skade

Under et uformelt stopp på et sted i Texas delte 17 personer sine historier om vaksineskader, blant annet om et barns død etter covid-19-sprøyten, nevrologiske skader, hjerneslag og autoimmune lidelser.

Denne korte forhåndsvisningen avslørte omfanget av skader som turnéen sannsynligvis vil avdekke i løpet av oppholdet i USA.

Alle de 17 skadde signerte navnene sine med hvitt på utsiden av bussen. En besøkende ved navn Kimberly fra Nurse Freedom Network signerte «#18 All the injured!»

«Jeg vil bare signere på vegne av alle vaksineskadde jeg har møtt», sa hun.

En annen besøkende, Jodi O’Malley, en registrert sykepleier, fortalte om sin historie som varsler om myokarditt og blodpropp hos barn og andre underrapporterte vaksineskader hun observerte mens hun jobbet på en føderal intensivavdeling og akuttmottak ved Phoenix Indian Medical Center. Hun sa: «Folk rapporterte ikke om sikkerheten:

«Folk rapporterte ikke om sikkerhetssignaler og så mange andre problemer, brudd på etiske prinsipper og protokoller til skade for pasienten. Så jeg tok frem telefonen og filmet det som skjedde, og jeg brukte en organisasjon ved navn Project Veritas til å offentliggjøre det.»

Mange andre delte sine historier med Polly under den timelange presentasjonen.

Boken «Vax-Unvax» lanseres 29. august

Turneen sammenfaller med den kommende utgivelsen av boken «Vax-Unvax«, der forfatterne undersøker over 100 fagfellevurderte studier og analyserer forskjellene i helseutfall hos vaksinerte og uvaksinerte befolkningsgrupper, inkludert spedbarn, barn og voksne.

Leserne vil lære om vaksinasjonsplanen for spedbarn og barn, thimerosal i vaksiner, influensa- og hepatitt B-vaksiner, covid-19-vaksinen, vaksiner under graviditet, sammenhengen mellom vaksinasjon og Gulfkrigssyndromet og mye mer.

Dr. Peter McCullough skrev om boken:

«Med fremveksten av hypervaksinering avdekker Kennedy og Hooker en samtidig eksplosjon av allergiske, immunologiske og nevropsykiatriske sykdommer hos barn… denne inngangen til en ny tidsalder innen folkehelse vil bli turbulent i årene som kommer.»

Naomi Wolf, bestselgerforfatter av «Skjønnhetsmyten» og «De andres kropper«, skrev:

«Denne klare, overbevisende og betimelige boken avliver de fleste myter om «vitenskapen» og sikkerheten til mange av dagens vaksiner og avslører slurvete tester, sjokkerende helseskader og korrupte forretningsmetoder. En viktig oppfølger til Kennedys The Real Anthony Fauci

Bokens forord er skrevet av Del Bigtree, som er mest kjent for sitt ukentlige program «The HighWire«.

Hvordan publikum kan engasjere seg

Det er mange måter å delta i «Vax-Unvax»-turnéen på.

Folk kan besøke stoppestedene på turen for å dele sine egne historier om vaksineskader eller lytte til andres historier.

De som ikke kan delta, oppfordres til å sende CHD sin historie ved hjelp av dette kontaktskjemaet.

Vaksineskadde kan signere bussen for å minnes sine erfaringer og skrive ned historiene sine i turneboken.

Folk kan donere til CHD for å støtte turneen og CHDs påvirkningsarbeid.

Hvis du deler videoen med venner på sosiale medier med hashtaggen #CHDBUS, vil det bidra til å spre budskapet og skape positiv oppmerksomhet rundt den kommende turneen!

CHDs «Vax-Unvax»-turnebuss vil tilbringe den neste måneden i Austin for å få installert alt det tekniske utstyret som trengs for å kunne livestreame fra turen.

«Hvis du befinner deg i Austin og omegn, kan du komme, så kan vi fortelle historien din der mens bussen blir utstyrt», sier Polly.

Se og få jevnlige oppdateringer på CHD TV (her).

Suggest a correction

Similar Posts