|

Vax-Unvax – Let the Science speak. (Cepljen-necepljen – Naj spregovori znanost) Robert F. Kennedy mlajši, Brian Hooker

Vax-Unvax
Naj spregovori znanost
Robert F. Kennedy Jr., Brian Hooker, Del Bigtree

Glede na očitno agendo, da se celotno svetovno prebivalstvo precepi s pomočjo dezinformacij in prisile, je knjiga Vax – Unvax (Cepljen-necepljen) pravočasna in nujna, da jo ljudje preberejo in sprejmejo informirane odločitve zase in za svoje družine. Pomembna je tudi za zdravstvene delavce in šole.

Robert F. Kennedy mlajši je ustanovitelj, predsednik upravnega odbora (v mirovanju) in glavni sodni svetovalec (v mirovanju) organizacije Children’s Health Defense, avtor uspešnic New York Timesa The Real Anthony Fauci in Crimes Against Nature ter knjige Thimerosal: Let the Science Speak.

Dr. Brian Hooker je glavni znanstveni vodja pri organizaciji Children’s Health Defense, ima pet ameriških patentov in je avtor več kot sedemdesetih recenziranih znanstvenih publikacij, med njimi več kot dvajsetih člankov o epidemiologiji poškodb zaradi cepljenja.

Študije, ki jih Center za nadzor bolezni noče opraviti

Ta knjiga temelji na več kot sto študijah v strokovno pregledani literaturi, ki obravnavajo cepljene in necepljene populacije. Vsaka študija je analizirana, razlike v zdravju med dojenčki, otroki in odraslimi, ki so bili cepljeni, in tistimi, ki niso, pa so predstavljene in postavljene v kontekst. Bralci bodo našli informacije o:

  • Programu cepljenja dojenčkov in otrok
  • Tiomersalu v cepivih
  • Cepivih z živimi virusi
  • Cepivu proti človeškemu papiloma virusu (HPV)
  • Cepljenju in bolezni zalivske vojne
  • Cepiva proti gripi
  • Cepljenje proti hepatitisu B
  • Cepivo za COVID-19
  • Cepiva med nosečnostjo

Recenzije

“Milijoni ljudi – vključno z mano – so sprva verjeli, da je nesreča s cepivom Covid-19 enkratna, da je posledica novega, hitro razvijajočega se virusa v kombinaciji s hitrim terapevtikom, ki je bil zapakiran v eksperimentalni dostavni sistem. Danes se smejim takšni naivnosti. V knjigi Vax-Unvax Kennedy in Hooker osvetljujeta grozljivo pomanjkanje raziskav in očitno propagando v ozadju celotnega napihnjenega in vse bolj razširjenega programa cepljenja otrok. Njuni skrbni preiskavi in strogim analizam lahko konkurira le njun pogum pri razkrivanju globine in širine laži, ki so nam jih natrosili. Kot zdravnik, ki se mu niti sanjalo ni, da bi podvomil v trditve o varnosti in učinkovitosti rutinskih cepljenj, in ki je verjel, da z njihovim odobravanjem ščiti svoje paciente in lastne otroke, sem ponižan in razjarjen. Naša vlada, mediji ter močan in grabežljiv farmacevtski industrijski kompleks so predolgo zavajali javnost, jo ogrožali in jo poneumljali. Upam, da bo ta eksplozivna in pomembna knjiga našla občinstvo po vsem svetu in postala stalnica v knjižnici vsakega pediatra in starša.”
-Dr. Pierre Kory, avtor knjige The War on Ivermectin , soustanovitelj združenja Front Line Covid-19 Critical Care Alliance, soustanovitelj klinike Leading Edge Tele-Health Clinic

“Ker se je nevarnost smrtonosnih nalezljivih otroških bolezni razblinila, se je z zamikom povečala intenzivnost cepljenja proti redkim boleznim. Sodobno zdravljenje in podporna oskrba sta v veliki meri zmanjšala zaskrbljenost zaradi okužb, ki so na programu cepljenja v otroštvu. Vendar pa Kennedy in Hooker ugotavljata, da se je s porastom prekomernega cepljenja hkrati povečalo število alergijskih, imunskih in nevropsihiatričnih bolezni pri otrocih. Masovno sistemsko motenje imunskega sistema z neselektivnim cepljenjem je imelo streznitveno ceno. Pozorno preberite knjigo Vax-Unvax in jo imejte pri roki – ta zora novega obdobja v javnem zdravju bo burna še vrsto let.”
-Dr. Peter McCullough, avtor knjige The Courage to Face COVID-19

“Kennedy in Hooker v tej knjigi v celoti in dokončno rušita mit in propagando, ki javnosti dopoveduje, da cepiva izboljšujejo zdravje otrok. Na koncu knjige ne ostane niti ena opeka te lažne hiše. Laž je razbita v hladnem, jasnem jeziku brez bombastičnosti, kar omogoča, da dejstva, številke in podatki zasijejo do uničujočega zaključka. To je knjiga, ki jo lahko izročite ljudem, ki so glede cepiv še vedno v stanju transa.”
-Celia Farber, novinarka in avtorica knjige Resni neželeni dogodki

” ‘Znanost’ je končno tu na enem mestu. Če želite slediti znanosti, povezani s cepivi in zdravstvenimi težavami, je to obvezno branje. Z več kot sto referencami je razkrita dejanska škoda, ki jo povzročajo cepiva. Starši, ne poslušajte avtoritete, ne da bi opravili lastno raziskavo. Ta knjiga je obvezno branje za vsakega ozaveščenega starša.”
-Paul Thomas, doktor medicine, avtor knjig The Vaccine-Friendly Plan in The Addiction Spectrum; ustanovitelj in voditelj oddaje With the Wind: Science Revealed; soustanovitelj KidsFirst4Ever.com

“Ta jasna, prepričljiva in pravočasna knjiga odpravlja večino mitov o ‘znanosti’ in varnosti številnih obstoječih cepiv ter razkriva pomanjkljivo testiranje, šokantno škodo za zdravje in pokvarjene poslovne prakse. Pomembno nadaljevanje Kennedyjeve knjige The Real Anthony Fauci.”
-Naomi Wolf, avtorica uspešnic The Beauty Myth in The Bodies of Others

“Medtem ko CDC (Center za nadzor bolezni) še naprej zavrača izvedbo študije o cepljenih in necepljenih otrocih, ki jo starši že dolgo zahtevajo, so neodvisni raziskovalci nadaljevali in rezultati so zdaj povsem jasni: necepljeni otroci so bolj zdravi. V knjigi Vax-Unvax: Let the Science Speak sta Kennedy mlajši in Dr. Brian Hooker pregledala te podatke in številne dodatne študije, ki primerjajo zdravstvene rezultate med tistimi, ki so prejeli posamezna cepiva, in tistimi, ki jih niso. To je bistven vir za resne raziskovalce in dragocen vodnik za vse, ki želijo uveljaviti resnično informirano soglasje. Grafi, ki so koristno vključeni v razpravo o vsaki obravnavani študiji, govorijo sami zase. Skrajni čas je, da ‘javnozdravstvena’ ustanova preneha zavajati javnost s svojimi razglasi uradne dogme o navidezni varnosti teh farmacevtskih izdelkov.”
-Jeremy R. Hammond, neodvisni novinar in avtor knjige The War on Informed Consent

“Leta 1999 sem uporabil cepivo, ki je povzročilo tako hude stranske učinke, da je spremenilo življenjsko pot mojega pacienta. Tako se je začela moja pot v raziskovanje varnosti cepiv. Ta knjiga je odlična zbirka znanstvenih študij, za katere nikoli niste slišali v poročilih. Z razumljivimi grafikoni in razlagami statističnih podatkov lahko analizirate podatke zdravnikov in raziskovalcev z vsega sveta. Morda boste začeli dvomiti o poenostavljeni doktrini “varno in učinkovito”, ki jo ponavljajo zdravstvene oblasti. Bolj boste opolnomočeni pri sprejemanju odločitev o cepivih za svojega otroka.”
-Elizabeth Mumper, MD, IFMCP, predsednica in izvršna direktorica Rimlandovega centra za integrativno medicino

“Robert F. Kenndy mlajši in Dr. Hooker predstavita znanstvene podatke, ki potrjujejo to, čemur sem bila osebno priča v petindvajsetih letih kot pediatrinja – necepljeni otroci so bolj zdravi in imajo manj kroničnih zdravstvenih težav v primerjavi s cepljenimi otroki. Današnji starši in vse več mojih kolegov zdaj spoznavajo to veliko ironijo v našem sodobnem pediatričnem zdravstvenem sistemu.”
-Dr. Bob Sears, avtor knjige The Vaccine Book in voditelj podkasta TheVaccineConversation.com

“Bobby Kennedy in Brian Hooker sta neutrudna junaka v prvi bojni liniji velike bitke za zaščito naše zdravstvene svobode. Zdravstveni organi, industrija cepiv in vpleteni mediji ponarejajo biomedicinske študije in zavajajo množice. Preberite to knjigo in pustite, da spregovori prava znanost!”
-Neil Z. Miller, avtor Millerjevega pregleda kritičnih študij o cepivih

“Ko sem 29. avgusta 2014 spoznal doktorja Hookerja, si je ta že več kot desetletje neumorno prizadeval, da bi prek Zakona o svobodi obveščanja (FOIA) razkril ne le študije, ki jih CDC ni hotel opraviti, temveč tudi kugo korupcije okoli žvižgača CDC-ja Williama Thompsona in njegovega priznanja o cenzuri in goljufiji pri preskušanju OMR cepiva, ki jo je CDC izvedel, da bi prikril goljufijo v klinični literaturi o vseh cepivih. Osupla nad očitno korupcijo v predstavitvi dr. Hookerja tisti dan, sva Kent Heckenlively in jaz, v sodelovanju z Robertom F. Kennedyjem mlajšim, začela pisati knjigo Plague of Corruption (Kuga korupcije). Dr. Hooker in Kennedy sta v letu 2019 sodelovala pri razkrivanju velikega dela korupcije v CDC, FDA in NIH v štiriintrideset strani dolgem predgovoru knjige Plague of Corruption (Kuga korupcije), ki je razkril manipulacijo več sto temeljnih raziskav, ki so pokazale nevarnosti ksenotransplantacije, mikrobne kontaminacije in okoljskih toksinov, vključno z živim srebrom, aluminijem in PEG (polietilen glikol), ter korupcijo agencij, katerih naloga je varovanje javnega zdravja.
Vax-Unvax je rezultat njunih junaških prizadevanj za razkritje cenzurirane znanosti in resnice o vlogi neuspeha teh agencij, zadolženih za izvajanje študij varnosti v treh desetletjih cepiv brez odgovornosti, ter posledične eksplozije kroničnih bolezni in invalidnosti, s katero se danes sooča naš svet. Glede na množično prizadevanje za cepljenje nove generacije je ta knjiga obvezno branje, ki podpira moratorij na cepljenje v korist strategij oralnega in mukoznega cepljenja.”
-Judy A. Mikovits, dr

“V knjigi Vax-Unvax: Let the Science Speak sta se Kennedy mlajši in Brian Hooker poglobila v varnost cepiv s pregledom objavljenih podatkov neodvisnih raziskovalcev. Rezultat pregleda zdravstvenih izidov cepljenih in necepljenih otrok jasno kaže na škodo, večinoma nevrološko, ki jo lahko povzroči slepo upoštevanje sedanjega programa cepljenja CDC. Poudarjene so študije, ki jih FDA in CDC rutinsko zavračata. Uradni razlog za opustitev takšnih študij temelji na zmotnem prepričanju, da bi bilo ocenjevanje cepljenih in necepljenih nekako “neetično”. Kennedy in Hooker razbijeta ta argument in nato pregledata varnost različnih cepiv, od katerih mnoga vsebujejo adjuvans aluminij ali tiomersal, ki je etilna spojina živega srebra. Na splošno knjiga zagotavlja nujno potrebno jasnost tistim, ki poskušajo razumeti pogosto zmedene trditve in nasprotne trditve, zlasti laikom.
Knjiga obravnava tudi sedanja mRNK cepiva za Covid-19 v povezavi s starejšimi cepivi za otroke. To je še posebej aktualen prispevek, saj so pandemija Covid-19 in s tem povezani mandati za cepljenje paradoksalno pripomogli k temu, da je več ljudi podvomilo o uradni mantri “varno in učinkovito”, ki običajno spremlja vsa cepiva: Če konvencionalna cepiva, ki uporabljajo spojine z aluminijem in živim srebrom, niso varna, zakaj bi potem kdo zaupal popolnoma novim in večinoma eksperimentalnim cepivom, razvitim za Covid (in kmalu za številna druga cepiva)? Za starše je lahko razmišljanje o prednostih in slabostih cepiv proti otroškim boleznim zmedeno in zastrašujoče: Kaj če se odločijo napačno, v katero koli smer, in bo njihov otrok poškodovan?
Čeprav knjiga mnogim predstavnikom medicinske stroke morda ne bo všeč, ker razkriva odkrito zavajanje farmacevtske industrije, CDC in FDA, sem trdno prepričan, da bodo mnogi starši ali bodoči starši hvaležni za informacije, ki jih vsebuje. Enostavno povedano, sposobnost, da lahko upoštevamo vse vidike varnosti cepiv, da bi se informirano odločili za svoje otroke ali zase, je nujno potreben vidik resnične zdravstvene svobode. Zdravstvena svoboda pa je tesno povezana s pojmom “osebne varnosti”, ki je morda najbolj temeljna naravna pravica.
Kennedyja in Hookerja je treba pohvaliti, ker sta se lotila tega ključnega vprašanja, da bi razjasnila množico “dezinformacij” in “napačnih” informacij, ki jih širijo zdravstvene ustanove in osrednji mediji. Če vas res ‘resnica lahko osvobodi’, potem je ta knjiga velik korak v pravo smer.”
-Christopher Shaw, nevroznanstvenik in profesor oftalmologije na Univerzi Britanske Kolumbije, avtor knjige Dispatches from the Vaccine Wars

“Če boste v življenju prebrali le eno knjigo, naj bo to ta! Če želite, da spregovori znanost …, potem si pogumno oglejte dejansko znanost, podatke in resnico na straneh knjige Vax-Unvax. Oborožite se z informacijami, ki vračajo moč v roke staršev, kamor tudi sodi, in ne v roke pokvarjene farmacije, ujetih vladnih uradnikov in spodbujenih zdravnikov, ki izgovarjajo všečne fraze, za katere ni skoraj nobenih dokazov. Robert F. Kenndy mlajši in Dr. Brian Hooker sta drzna glasnika resnice, ki predstavljata dokaze, ki jim ni mogoče oporekati. Glavni namen staršev je ljubiti svojega otroka in poskrbeti za njegovo varnost. Če prej niste imeli poguma, vas pogumno prosim, da ga najdete zdaj in se pred cepljenjem poučite!”
-Leigh-Allyn Baker, igralka, producentka in zvezda svetovne uspešnice Good Luck Charlie

Če želite naročiti knjigo: Založba Skyhorse

Suggest a correction

Similar Posts