| | | | | |

CHD convoacă experți pentru a analiza planurile OMS pentru un „complex industrial pandemic”

Un grup de experți a discutat joi despre pericolele pe care le prezintă „acordul privind pandemia” propus de OMS – cunoscut pe scară largă sub numele de „tratat privind pandemia” – și amendamentele la Regulamentul sanitar internațional, în cadrul „Mesei rotunde virtuale a OMS”, organizată de Children’s Health Defense.

Un grup de experți a discutat joi despre pericolele pe care le prezintă „acordul privind pandemia” propus de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) – cunoscut pe scară largă sub numele de „tratat privind pandemia” – și amendamentele la Regulamentul sanitar internațional (RSI), în cadrul „Mesei rotunde virtuale a OMS„, organizată de Children’s Health Defense (CHD).

Cele două documente propuse de OMS, despre care agenția susține că sunt concepute pentru a pregăti lumea pentru o viitoare pandemie, au fost criticate pe scară largă ca fiind o „acaparare de putere.”

Criticii spun că acordul și amendamentele amenință suveranitatea națională, libertatea în materie de sănătate, libertățile personale și libertatea de exprimare și promovează cercetarea riscantă bazată pe câștiguri și „pașapoartele de sănătate.”

OMS va vota asupra propunerilor în cadrul celei de-a 77-a Adunări Mondiale a Sănătății, care va avea loc între 27 mai și 1 iunie la Geneva, Elveția.

Printre participanții la panel s-au numărat Mary Holland, director executiv al CHD, senatorul Ron Johnson (R-Wis.), medicul internist și fondator al organizației Door to Freedom, Dr. Meryl Nass, și medicul clinician, medic și consultant internațional în domeniul sănătății publice David Bell, M.D., Ph.D.

Cineastul premiat Jan Jekielek, editor senior de știri la The Epoch Times, a moderat discuția.

Descriind masa rotundă ca fiind „parte a unui efort mult mai mare al societății civile din întreaga lume pentru a păstra drepturile omului, democrația și viitorul copiilor noștri”, Holland a declarat pentru The Defender. „Cele două tratate ale OMS sunt eforturi furtive de a realiza o lovitură de stat globală pentru un guvern mondial unic sub masca sănătății publice.”

„Gândiți-vă la toate ororile care s-au întâmplat în timpul COVID„, a spus Holland, referindu-se la „măsurile punitive” adoptate în timpul pandemiei. „Acum gândiți-vă că OMS își afirmă autoritatea de a impune exact aceste măsuri peste tot în lume.”

‘Diavolul se află în detalii’

În deschiderea mesei rotunde, Holland a declarat: „Deși obiectivele acestui tratat și ale acestor reglementări pot părea nobile și pot părea de bun simț… diavolul este în detalii”

Dacă vor fi adoptate, documentele vor stabili „un fel de infrastructură juridică cvasi-internațională pentru tipul de măsuri incredibil de draconice pe care le-am văzut în timpul COVID”

Nass le-a spus telespectatorilor: „Nimeni nu știe ce se află în aceste documente, deoarece OMS a mințit complet în legătură cu ele, în repetate rânduri. Când citești documentele … nu este vorba deloc despre sănătate. Este vorba, de fapt, despre acumularea de putere și centralizarea acesteia.”

Johnson a declarat că, în timpul pandemiei COVID-19, OMS a preluat „puterea pe care nu o avea” și a făcut acest lucru „folosind frica” pentru „a acapara puterea și a lua libertatea oamenilor.”

Holland a declarat că propunerile OMS încalcă RSI în vigoare, care stipulează (articolul 55, secțiunea 2) că trebuie să existe o perioadă de revizuire de patru luni pentru modificarea regulamentelor.

Nass a acuzat OMS că încearcă să evite o revizuire publică.

„Au existat nouă versiuni ale tratatului și două sau trei versiuni ale amendamentelor”, a declarat Nass. „Niciunul dintre aceste documente nu este încă într-o formă finală, iar ei [ le vor vota] peste 10 zile. Este o situație imposibilă, dar ei nu vor să întârzie.”

Holland a declarat că RSI conține recomandări pentru examene medicale, vaccinuri obligatorii, carantină și urmărirea contactelor. „Dacă noile amendamente sunt adoptate, ceea ce sunt acum recomandări ar putea fi transformate în măsuri obligatorii”, a spus ea.

‘O preluare de suveranitate’

Membrii panelului au fost de acord că cele două documente reprezintă o amenințare la adresa suveranității naționale.

„Dacă OMS poate ordona țării tale să adopte legi și să ordoneze … ce medicamente poate folosi și ce medicamente nu poate folosi și ce vaccinuri trebuie administrate, nu există nicio îndoială că este vorba de o acaparare a suveranității”, a spus Nass, menționând că propunerile solicită, de asemenea, un „comitet de conformitate” pentru a se asigura că statele naționale respectă noile reguli.

Holland s-a referit la articolul 12 din tratatul propus, care definește ce constituie o „urgență de sănătate.”

„Există o singură persoană care face această determinare: directorul general [al OMS]”, a spus Holland. „Nu trebuie să existe de fapt o urgență, ci doar „potențialul” unei astfel de situații.”

Bell a menționat că, deși unii se întreabă dacă propunerile OMS vor forța statele naționale să cedeze suveranitatea, „Ei cedează puterea cu privire la momentul în care va fi declarată o pandemie și cu privire la o mare parte din răspunsul la acea pandemie. În limbajul majorității oamenilor, acest lucru ar fi considerat suveranitate”

Propunerile OMS ar duce la o „rețea uriașă de supraveghere” și la vaccinuri accelerate

Holland a declarat că „o altă propunere profund îngrijorătoare” este articolul 15 din tratat, care oferă Big Pharma, guvernelor și OMS „protecție de răspundere pentru gestionarea lor și pentru așa-numitele ‘vaccinuri noi.”

Nass a spus că acest lucru ar da, de asemenea, OMS „dreptul de a restricționa medicamentele pe care avem voie să le avem în timpul unei pandemii.”

Participanții la panel au spus că propunerile, dacă vor fi adoptate, ar reduce, de asemenea, drastic libertățile personale și libertatea de exprimare. Nass a remarcat că, în cele mai recente versiuni ale documentelor, ” pașapoartele digitale forțate au devenit documente digitale sau pe hârtie.”

Holland a declarat că articolul 44 din tratatul propus împotriva pandemiei combate difuzarea de presupuse „informații false și nesigure.” Ea a precizat că „OMS va fi singura care va decide ce este într-adevăr fals și înșelător sau nesigur.”

Potrivit lui Nass, pe lângă supravegherea discursului online, documentele solicită, de asemenea, supravegherea dosarelor medicale și supravegherea agenților patogeni– aceasta din urmă prin intermediul cercetării de obținere a funcțiilor, al ingineriei genetice și al „unei biblioteci pentru potențiali agenți de război biologic, pe care ei îi numesc potențiali agenți patogeni pandemici

„Ei înființează o rețea de supraveghere uriașă în care fiecare țară va fi monitorizată pentru a se asigura că supraveghează variantele virale”, a declarat Bell.

Directorul general al OMS ar putea declara apoi o urgență pandemică „în funcție de risc”, urmată de impunerea de măsuri de izolare și de dezvoltarea de vaccinuri cu ARNm în 100 de zile „pentru a le reda oamenilor libertatea” Coaliția pentru inovații în domeniul pregătirii pentru epidemii, sau CEPI, și companiile farmaceutice construiesc platforma pentru dezvoltarea rapidă a vaccinurilor, a adăugat el.

Propunerile solicită, de asemenea, o abordare „O singură sănătate”, pe care Nass a descris-o ca fiind „o abordare fundamental diferită față de lumea naturală în care suntem la fel de preocupați de bunăstarea animalelor și a mediului înconjurător ca și de cea a oamenilor.”

Holland a declarat că, deși ” One Health” sună „bine”, aceasta va avea ca rezultat „comercializarea oamenilor pe același plan cu animalele și plantele … Seamănă cu tratarea oamenilor ca pe o marfă, ca pe niște vite, ca pe niște animale pe care le poți eticheta. Apoi poți avea un ID digital, îi poți bloca, îi poți obliga să ia medicamente experimentale.”

„O agendă autoritară a corporațiilor

Participanții la panel au afirmat că propunerile OMS echivalează cu un impuls pentru un guvern mondial. Nass a spus că OMS are „o dorință de guvernare globală sub masca sănătății.”

Holland a declarat că OMS și Forumul Economic Mondial doresc un „tip de mediu mult mai mult de guvernare globală ” până în 2030.

Măsurile împotriva pandemiei COVID-19 au fost „coordonate la nivel global dar nu au avut o bază legală fermă”, a spus Holland, dar propunerile OMS ar oferi această bază.

„În esență, construim acest fel de complex industrial pandemic, care va concentra bogăția într-un mod similar cu cel pe care l-am văzut în COVID”, a spus Bell. „FMI [Fondul Monetar Internațional] și Banca Mondială sunt foarte puternic de acord cu această agendă… este o agendă autoritară corporatistă și există o mulțime de bani în spatele ei.”

Potrivit lui Bell, o mare parte din finanțarea OMS provine din surse private și este „dominată de corporațiile farmaceutice și de investitori” – și de organizații precum Fundația Bill & Melinda Gates și Gavi, Alianța pentru vaccinuri.

Membrii panelului au declarat că opoziția față de propunerile OMS este în creștere. Johnson a citat un amendament (S.444) pe care l-a introdus – și pentru care fiecare republican din Senat a votat – care cere administrației Biden să prezinte acordurile cu OMS în Senatul american pentru dezbatere. Legislația însoțitoare (H.R.1425) se află în Camera Reprezentanților din SUA.

Johnson a evidențiat o scrisoare pe care a trimis-o președintelui Joe Biden, semnată de toți cei 49 de republicani din Senat, prin care îl îndeamnă să supună Senatului toate acordurile cu OMS.

Nass a precizat că 22 de procurori generali de stat au trimis o scrisoare lui Biden, afirmând drepturile statelor asupra sănătății publice în baza celui de-al 10-lea amendament al Constituției SUA.

„În mod clar, în Constituția SUA este inclusă noțiunea că președintele nu ne poate implica în încurcături internaționale fără acest angajament legislativ”, a declarat Holland, adăugând că cel de-al 10-lea amendament prevede că orice putere – inclusiv sănătatea – care nu este acordată în mod specific guvernului federal, este lăsată statelor sau poporului.

Nass a precizat că mai multe legislaturi de stat au adoptat sau sunt în curs de a adopta propria legislație care să blocheze jurisdicția OMS în statele lor.

„Ceea ce reprezintă, practic, este puterea poporului”, a spus Nass”, menționând că „un număr enorm de alegători au pus microfoane la reprezentanții lor de sta.t” Ea a precizat că mai multe țări au adoptat, de asemenea, „proiecte de lege și rezoluții care neagă jurisdicția OMS în țara lor.”

„Tot ceea ce ține de această acaparare de putere este neconstituțional și ilegal în conformitate cu legislația americană. Trebuie să ne avertizăm legislatorii și liderii de opinie cu privire la aceste pericole grave și să rezistăm”, a declarat Holland.

Johnson a spus: „Ochii noștri sunt deschiși și nu-i putem închide”

Acționați pentru a opri acapararea puterii OMS.

Urmăriți „Masa rotundă virtuală a OMS” aici:

https://boxcast.tv/view-embed/who-roundtable-exposing-mission-critical-for-humanity-cph2hnplcmajxzzavyop

Suggest a correction

Similar Posts