|

Policijski detektiv: 50% nenadnih smrti dojenčkov se je zgodilo v 48 urah po cepljenju – vendar tega nihče ne sme povedati

V intervjuju s Stevom Kirschem je nekdanja policijska detektivka trdila, da je bilo v približno polovici primerov nenadne smrti dojenčkov, ki jih je preiskovala, ugotovljeno, da je bil otrok v zadnjih 48 urah cepljen. Vendar mrliški ogledniki v mrliških listih nikoli niso omenili cepiv, zdravniki pa so bili usposobljeni za to, da so starše zavajali, je dejala.

Ta članek je bil prvotno objavljen na spletni strani The Defender – Children’s Health Defense’s News & Views Website.

Nekdanja policijska detektivka je trdila, da se je približno 50% od 250 primerov sindroma nenadne smrti dojenčkov (SIDS), ki jih je preiskovala sedem let, zgodilo v 48 urah po tem, ko je dojenček prejel cepivo. Približno 70% se jih je zgodilo v enem tednu.

Trdila je, da ta časovni okvir dokazuje, da so cepiva vzrok za SIDS, saj te povezave ne bi bilo mogoče opaziti, če bi do smrti prišlo naključno.

Detektivka, ki je delala v “večjem mestu” z več kot 300.000 prebivalci in se je predstavila preprosto kot “Jennifer”, je svojo zgodbo delila s Stevom Kirschem v videoposnetku in članku Substack, objavljenem prejšnji teden.

Kirsch, podjetnik in filantrop iz Silicijeve doline ter izvršni direktor Fundacije za raziskave varnosti cepiv, je povedal, da je stopil v stik s policijsko postajo, kjer je Jennifer delala, in preveril njeno identiteto.

Podatke o detektivih je mogoče neodvisno preveriti v policijskih evidencah “za vse zdravstvene organe, ki imajo dvome”, je dejal Kirsch in dodal, da aktivno sodeluje s policijsko upravo, da bi statistične podatke objavili.

Jennifer je opisala pravila svojega oddelka, da pri preiskovanju nenadnih smrti dojenčkov storijo vse, kar lahko:

“Standardna policijska politika je bila, da se vpraša o vseh farmacevtskih sredstvih … in da se vpraša o vsaki stvari, ki jo je oseba počela v trenutkih, urah, dneh in tednih pred smrtjo ..”

“Torej pri otroku: Kdaj je bil nazadnje pri zdravniku? Ali je bil zdrav? Ali je prejemal kakšna zdravila ali injekcije? Kaj je jedel? S kakšnim milom ga umivate?” ..

“Mrliški oglednik, ki smo mu morali pogosto podajati poročila, je bil še posebej strog glede vsega, kar je otrok prejel, tako glede hrane kot zdravil.”

Dr. Elizabeth Mumper, predsednica in izvršna direktorica centra The Rimland Center For Integrative Medicine, je za The Defender povedala: “Veliko poročil staršev o nenadni smrti otroka se začne s stavkom: ‘Pravkar je bil pri pediatru – rekel je, da je zdrav.'”

“Če ne bi bilo povezave med cepivi in SIDS, bi bili primeri nenadne smrti enakomerno razporejeni skozi ves mesec,” je dejal Mumper.

“Namesto tega se pojavljajo skupki nepričakovanih smrti v prvem tednu po cepljenju. Poročila policistov in prvih posredovalcev so podprta s temi objavljenimi dokazi,” je dodal.

Cepiva niso nikoli omenjena v poročilih mrliških oglednikov

Kljub obsežnemu zbiranju podatkov, ki ga zahteva mrliški oglednik, je Jennifer povedala Kirschu, cepiva v končnih poročilih nikoli niso bila navedena kot vzrok smrti – niti niso bila omenjena.

Trajalo je nekaj let, preden je izvedela, zakaj. “Zato, ker gre za farmacevtsko sredstvo, ki ne nosi odgovornosti,” je dejala in se pri tem sklicevala na Narodni zakon o poškodbah zaradi cepljenja v otroštvu iz leta 1986.

Dejstvo, da je bilo v poročilu mrliškega oglednika, da so starši omenili, da so “dan pred smrtjo otroka namazali z losjonom za dojenčke Johnson & Johnson”, nikoli pa niso omenili cepiv, jo je “razjezilo”, je dejala.

“Nihče v moji pisarni ni imel odgovora,” je dejala Jennifer. “Vprašala sem se: ‘Zakaj zdravnik, ki opravlja zdravniške preglede, tega ne navede tukaj?’ Pa so rekli: “Ne vem … Tako kot jaz so mislili, da je to precej noro.”

Zagovornik je pred kratkim poročal o primeru para iz Maina, katerega 7-tedenski otrok je umrl dan po tem, ko je prejel več cepiv. Državni zdravnik je zavrnil preiskavo cepiv kot možnega vzroka, vendar je kasnejše toksikološko poročilo potrdilo, da je imel dojenček v krvi strupene vrednosti aluminija.

Po mnenju Jennifer se zarota molka ne konča pri uradih mrliških oglednikih, ampak se razteza tudi na politiko kazenskega pregona.

Jennifer je Kirschu povedala, da se je njen mož udeležil konference za policijske preiskovalce v St. Louisu, na kateri predavatelji niso nikoli omenili cepiv kot možnega vzroka za SIDS.

“V poročilu o smrti ali poročilu o obdukciji je vedno naveden simptom zadušitve ali možganske krvavitve v povezavi z zaznamkom SIDSa,” je dejala.

Vendar so detektivi v priložnostnih pogovorih na konferenci priznali povezavo. “Detektivi, ki preiskujejo smrti zaradi SIDSa, pogosto vedo, da ima SIDS navedeno lažno diagnozo,” je dejala.

Kirsch je delil zgodbo forenzične policijske detektivke Helen Grus iz Ottawe v Kanadi, ki jo preganjajo zaradi preiskovanja povezave med nenadno smrtjo dojenčkov in cepivi.

Grusovo čakajo obravnave zaradi prekrška, ker naj bi dostopala do datotek o primerih smrti dojenčkov, v katere prej ni bila vključena.

Po poročanju Rebel News je Grusova preiskovala poročila, da se je število nenadnih smrti dojenčkov po uvedbi cepiva COVID-19 povečalo za dvakrat ali trikrat.

Po Kirschevih besedah je bila detektivka izpostavljena kampanji blatenja, v kateri je bila “ona izpostavljena kot problem namesto cepiv”.

Grusova je bila tudi suspendirana brez plače, ker je zavrnila cepivo COVID-19 in ker je dvomila o uporabnosti mask.

AAP usposablja zdravnike za zavajanje staršev, da ti ne bi “začeli dvomiti o cepljenju

Ko sta Jennifer in njen mož, ki je prav tako policijski detektiv, iskala pediatra, sta odkrito povedala, da ju skrbi povezava med SIDSem in cepljenjem.

Na koncu sta našla pediatra, ki, ko je slišal njuna opažanja o smrti dojenčkov iz njunih preiskav, “sploh ni spremenil izraza,” se spominja Jennifer. “Rekel je: ‘Sploh nisem presenečen.'”

Povedal je: “Imate res tehten razlog, da tega [cepljenja] ne želite izvajati pri svojih otrocih. Podpiram vas pri kakršni koli odločitvi,” je povedala Kirschu.

Pediater jim je povedal, da jih je Ameriška akademija za pediatrijo “pravzaprav usposobila za pogovor s starši, da ti ne bi začeli dvomiti o cepljenju,” je dejala.

“Toliko stavkov je začel z: ‘Po mnenju AAP tega ne smem povedati, vendar svojim pacientom ne lažem,'” se je spominjala.

Kirsch je izpostavil težave, s katerimi se soočajo zdravniki, ko verjamejo, da je cepljenje potrebno za preprečevanje bolezni, kot sta otroška paraliza in meningitis.

Če bi zdravniki priznali povezavo med cepivi in SIDSom, je dejal, “bi to uničilo zaupanje javnosti v program cepljenja. Ljudje se ne bi več cepili.”

Kirsch domneva, da bodo zdravniki “o tem v bistvu molčali” in “zmanjševali dvome glede cepljenja tako, da bodo staršem rekli, da to ni bilo posledica cepiva, da se te stvari preprosto zgodijo”.

“Tako so usposobljeni,” je dejal.

Dr. Paul Thomas, pediater in avtor knjige “Načrt, prijazen do cepiv: Paulov varen in učinkovit pristop k imuniteti in zdravju – od nosečnosti do otrokovih najstniških let,” je za portal The Defender povedal: “Pediatri ne priznavajo povezave in ne menijo, da je SIDS povezan s cepljenjem. Preprosto ne vedo, česa ne vedo.”

AAP v svoji obravnavi smrti dojenčkov, povezanih s spanjem, ne omenja cepiv kot možnega vzroka za SIDS, temveč trdi, da ga najbolje pojasnjuje naslednji “model trojnega tveganja”:

“SIDS se pojavi, ko se pri dojenčku z lastno šibkostjo (ki se pogosto kaže v oslabljenem vzburjenju, kardiorespiratornem in/ali avtonomnem odzivanju) v kritičnem razvojnem obdobju zgodi zunanji sprožilni dogodek (npr. izpostavljenost nevarnemu okolju za spanje).

“Ameriška akademija za pediatrijo priporoča varno spalno okolje, da bi zmanjšala tveganje za vse smrti, povezane s spanjem. To vključuje ležanje na hrbtu, uporabo trde, nenaklonjene površine za spanje, souporabo sobe brez skupne postelje ter izogibanje mehki posteljnini in pregrevanju.”

Center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) navaja, da so “študije pokazale, da cepiva ne povzročajo SIDSa in z njim niso povezana”.

Organizacija Public Health Collaborative, ki se sklicuje na otroško bolnišnico v Filadelfiji, navaja, da “natančen vzrok tega stanja ni znan”, vendar so “številne študije pokazale, da cepiva ne povzročajo SIDSa”.

“Ni druge primerne razlage

Pri pregledu sistema poročanja o neželenih dogodkih po cepljenju (VAERS) in medicinske literature med letoma 1990 in 2019, ki analizira povezavo med cepivi in SIDSem, je bilo ugotovljeno, da se je “od vseh primerov 75% pojavilo v sedmih dneh po cepljenju”.

Kirsch je opozoril, da se ta številka ujema z Jenniferino oceno, da je bilo od njenih 250 primerih približno 70%.

“To je nemogoče, če cepiva ne povzročajo SIDSa,” je dejal Kirsch. “Za to povezavo preprosto ni druge možne razlage,” in dodal: “Seveda pa vam članka ne bodo bojavili, če to rečete.”

Thomas je za The Defender dejal: “Študije kažejo, da je večina primerov SIDSa v prvih 3-10 dneh po cepljenju, kar jasno kaže, da cepiva ubijajo dojenčke.”

Thomas je dejal, da v svoji pediatrični praksi ni bil priča primerom SIDSa, verjetno zato, ker nihče od staršev ni dal svojim dojenčkom cepiva proti hepatitisu B že prvi dan, družine pa niso upoštevale urnika cepljenja CDC, ampak so čas med cepljenji razporedile ali se jim popolnoma izognile.

V drugem dokumentu, “Smrtni primeri, prijavljeni v sistem poročanja o neželenih dogodkih v zvezi s cepivi, Združene države Amerike, 1997-2013“, so raziskovalci CDC poročali: “Pri poročilih o smrti otrok [0-17] jih je 79,4 % prejelo >1 cepivo na isti dan; med dojenčki … jih je prejelo >1 cepivo 86,2%.”

Kljub temu so avtorji zaključili: “Med poročili o smrti, predloženimi v sistem VAERS v obdobju 1997-2013, ni bilo opaziti nobenega zaskrbljujočega vzorca.”

Vendar so navedli, da je zaradi širjenja uporabe cepiv in dodajanja novih cepiv v otroški urnik “pomembno, da še naprej spremljamo poročila o smrti, ki so bila poslana v sistem VAERS”.

V recenzirani študiji, objavljeni v PubMedu, so raziskovalci preučevali stopnje umrljivosti dojenčkov po vsem svetu in ugotovili “visoko statistično pomembno korelacijo med naraščajočim številom odmerkov cepiva in naraščajočimi stopnjami umrljivosti dojenčkov”.

Avtorji so poročali, da je bila v 33 državah stopnja umrljivosti dojenčkov nižja kot v ZDA, ki imajo najvišjo stopnjo cepljenja med vsemi državami.

Mumper je za The Defender povedal: “Dokazi o presenetljivih časovnih korelacijah med cepivi in SIDS v vrsti študij bi morali voditi ljudi na visokih položajih, da razmislijo o cepivih kot vzroku za SIDS pri taki skupini dojenčkov.”

Kirschov članek vsebuje povezave do dodatnih študij, ki potrjujejo povezavo med SIDSom in cepivi.

“Videla sem, kaj se zgodi ljudem, ki govorijo resnico

Čeprav se je Jennifer odločila, da bo v videointervjuju povsem vidna, jo je Kirsch vprašal, zakaj še ni razkrila svoje polne identitete.

Odgovorila je, da bi lahko z deljenjem tovrstnih informacij “zaprli celotno industrijo”, in dodala: “Videla sem, kaj se zgodi ljudem, ki povedo resnico.”

Z možem sta se pogovarjala o morebitnem vplivu na varnost njunih otrok, če bi se odločila povedati vse, kar ve.

Parafrazirala je besede, ki jih je v nedavnem intervjuju s Tuckerjem Carlsonom izrekel Ice Cube: “Če se strinjaš z agendami, te nihče ne nadleguje, vse je v redu. Ko poveš resnico, se znajdeš v težavah.”

Jennifer in Kirsch sta se pogovarjala o posledicah za zdravnike in medicinske sestre, ki so bili v zadnjih nekaj letih odpuščeni, ker so povedali resnico.

Tudi starše otrok, ki so jih poškodovala ali ubila cepiva in so strastni aktivisti, “obravnavajo kot smeti”, je dejala.

Mumper je zapisal da se morajo ti starši počutiti kot “sodobne Kasandre“, saj je bilo njihovo opazovanje očitne povezave med prejemom cepiv in poslabšanjem zdravja njihovih otrok v enem ali dveh dneh največkrat sprejeto kot nezaželena novica, če ne celo s popolno nevero.

Vendar pa vsi starši te povezave ne ugotovijo ali pa je ne želijo ugotoviti. Jennifer je dejala, da se zaveda, da so nekateri starši zaradi njenega pričanja v težkem položaju.

Povedala je:

“Na obeh straneh vidim starše z otroki, ki so bili poškodovani zaradi cepljenja. Nekateri se tako močno oklepajo laži, saj priznanje, da je bilo to res, pomeni, da so prispevali k smrti ali poškodbi svojega otroka. In to razumem. Razumem, kako težko se je s tem soočiti.”

Sedanje medicinsko soglasje o SIDSu lahko pri starših pusti tudi vtis, da so sami prispevali k smrti svojega otroka.

Ta članek je bil prvotno objavljen na spletni strani The Defender – Children’s Health Defense’s News & Views Website pod licenco Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0.

Suggest a correction

Similar Posts