| | |

“Za cepljenje vaših otrok smo plačani”: Pediater razkrije podrobnosti o shemi Payola Velike farmacije

Dr. Paul Thomas je v intervjuju za oddajo “Cepljeni-necepljeni (Vax-Unvax)” Organizacije za zaščito zdravja otrok (Children’s Health Defense – CHD) razkril finančne spodbude, ki jih pediatri prejemajo za cepljenje, vključno s podkupninami v višini do 240 dolarjev na obisk.

Ali si pediatri lahko privoščijo vodenje svojih zdravniških praks brez velikodušnih povračil, ki jih prejemajo za cepljenje vsakega otroka?

Dr. Paul Thomas, pediater, ki se je izšolal v Dartmouthu, je o tej dilemi razpravljal 16. aprila v intervjuju s Polly Tommey Organizacije za zaščito zdravja otrok Cepljeni-necepljeni (Vax-Unvax): V nadaljevanju je bila organizirana avtobusna turneja “Cepljeni-necepljeni”: Ljudska študija (“The People’s Study”).

“Ne moreš ostati v poslu, če ne cepiš v skladu s programom Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC – Center for Disease Control and Prevention],” je dejal Thomas, ki je vodil splošno pediatrično prakso s 15.000 pacienti in 33 zaposlenimi.

Thomas je govoril tudi o tveganjih in škodljivosti cepiv – vključno s cepivi COVID-19 mRNA – ter o pomenu naravnega izboljšanja našega imunskega sistema.

“Izgubljali smo … več kot milijon dolarjev

Thomas, avtor knjige “Načrt, prijazen do cepiv: Dr. Paulov varen in učinkovit pristop k imuniteti in zdravju – od nosečnosti do otrokovega najstniškega leta”, je staršem v svoji ordinaciji dal na izbiro: cepiti otroke po urniku CDC-ja cepiti počasneje in počakati, da se otrokov imunski sistem razvije, ali pa sploh ne cepiti.

Ker je vse več pacientov zavračalo cepiva, je Thomas začel opažati finančne posledice za svojo prakso.

Skupaj z osebjem je opravil temeljito analizo svojih zapisov o zaračunavanju in preučil prihodke, ustvarjene s pristojbinami za upravljanje cepiv, pribitki in bonusi za kakovost, ki so bili vezani na stopnjo cepljenja.

Rezultati so ga šokirali. “Izgubili smo več kot milijon dolarjev zaradi zavrnjenih cepiv.”

Pojasnil je, da so pediatrične ordinacije močno odvisne od prihodkov od cepiv, da lahko preživijo, pri čemer režijski stroški znašajo tudi do 80%.

“Vodenje pediatrične ordinacije je zelo drago,” je povedal Tommeyu. “Potrebuješ več medicinskih sester, več receptorjev, več ljudi, ki ti izstavljajo račune in vodijo zdravstveno dokumentacijo – to je ogromen posel.”

Tri finančne spodbude za cepljenje

Pediatri prejmejo več vrst finančnih spodbud za dajanje cepiv.

Prva je administrativna provizija, ki jo je Thomas opisal kot “zahvalo za cepljenje”. Ocenil je, da pediatri običajno prejmejo približno 40 dolarjev za prvi antigen in 20 dolarjev za vsak naslednji antigen.

“Recimo pri dvomesečnem obisku otroka, ki je v dobrem stanju, je DPT – to so tri cepljenja, trije antigeni,” je povedal Tommey, poleg tega pa še “Hib [Haemophilus influenzae tip b], Prevnar [pnevmokokno], Hep B [hepatitis B], polio, rota [rotavirus] – [to je] približno 240 dolarjev.”

Drugi način, kako pediatri zaslužijo s cepivi, je majhen pribitek na ceno samih cepiv, čeprav je Thomas opozoril, da to ni pomemben vir dohodka.

Tretja in najpomembnejša finančna spodbuda so bonusi za kakovost, ki so vezani na stopnjo cepljenja. Zavarovalnice pediatrom ponujajo premije za doseganje določenih meril, običajno okoli 80% pacientov, ki so v celoti cepljeni do drugega leta starosti.

“Dobim morda 10-15% manj od teh RVU ( relativnih enot vrednosti), ki so mi dodeljene,” je dejal in opisal sistem točk, ki se uporablja za izračun povračil za zdravnike.

Ker je bila stopnja cepljenja v njegovi ordinaciji le 1%, je Thomas tvegal, da bo izgubil do 15% celotnega prihodka.

“To dejansko pomeni, da pediatrična praksa ne more preživeti z uporabo zavarovanja, če ne opravi večine cepljenj, če ne vseh,” je dejal. “In mislim, da to pojasnjuje zaslepljenost – [zakaj zdravniki] preprosto ne pogledajo dejstva, da ta cepiva povzročajo veliko škode.”

Nevrorazvojne težave “jasno povezane s cepivi

Tommey je vprašal o sindromu nenadne smrti dojenčkov (SIDS).

“Ko slišite besedo sindrom, to pomeni, da ne vemo, kaj to je … [ali] kaj ga povzroča,” je dejal Thomas. “Vendar imamo pravzaprav precej dober namig.”

Thomas je dejal, da je šest študij preučevalo povezavo med primeri SIDS in cepivi. “V enem podatkovnem nizu jih je bilo 97% v prvih 10-ih dneh po cepljenju. Le 3% jih je bilo v naslednjih 10-ih dneh,” je dejal.

“Druge študije so pokazale podobne vzorce, saj se je 75-90% primerov SIDSa zgodilo v prvem tednu po cepljenju,” je dejal.

Thomas je poudaril tudi povečano tveganje za nevrorazvojne motnje, alergije in avtoimunske bolezni pri cepljenih otrocih.

“Brez dvoma vemo, da so stvari, kot so nevrorazvojne težave, učne težave, ADD, ADHD [motnja pomanjkanja pozornosti/hiperaktivnost], avtizem, jasno povezane s cepivi,” je izjavil. “Bolj ko se cepimo, večja je verjetnost, da bomo imeli te težave.”

Thomas, ki je objavil študijo, v kateri je primerjal zdravstvene izide posameznih skupin, meni, da so cepljeni otroci bolj nagnjeni k okužbam in boleznim v primerjavi z njihovimi necepljenimi vrstniki.

“Cepljeni imajo več okužb ušes, sinusov in pljuč,” je dejal. “Pri vseh vrstah okužb, ki jih opazite, jih cepljeni dobijo več.”

“Zdravi odrasli “Bum!” – umrejo”

Tveganja, povezana s cepivi, presegajo otroštvo. Thomas je opozoril na nedavni pojav “sindroma nenadne smrti odraslih” (SADS) po uvedbi cepiva COVID-19.

“To vidimo v novicah, vidimo na igriščih za nogomet: zdravi odrasli preprosto ‘bum!’ – umrejo,” je dejal. “To se je zgodilo po cepljenju s cepivom COVID.”

Thomas je izrazil posebno zaskrbljenost zaradi tehnologije mRNA, uporabljene pri razvoju cepiva COVID-19. Poudaril je, da kljub desetletjem raziskav cepiva mRNA niso bila nikoli dokazano varna ali učinkovita.

Navedel je prejšnje poskuse razvoja cepiv mRNA za respiratorni sincicijski virus (RSV), ki so bili v poskusih na živalih vedno neuspešni.

“Ko so prišli do poskusov na živalih, so cepili podgane,” je dejal. “Ko so te podgane ponovno izpostavili cepivu, jih je v eni od študij 100% poginilo.”

Ozka osredotočenost cepiv COVID-19 mRNA na bodičasto beljakovino je problematična tudi zato, ker povzroči, da se imunski sistem “osredotoči samo na eno stvar”, je dejal Thomas.

“Ko [virusni ] organizem mutira, cepljeni ne morejo prepoznati te nove mutacije,” je dejal in se spomnil, da so se na družinskem srečanju med pandemijo s COVIDom-19 okužili predvsem cepljeni.

Thomas je delil osebno zgodbo o izkušnji svoje matere s pljučno fibrozo po prejemu treh cepiv proti COVIDu-19.

“Po tretjem cepivu COVID ji je začelo primanjkovati energije in se je zadihala,” je dejal. “V enem mesecu so bila njena pljuča videti kot steklo.”

Tommey je vprašal o tveganjih zaradi izločanja cepiva.

“Zdi se, da se to dogaja in je bilo dokumentirano v študijah,” je dejal in pojasnil, da lahko cepljeni posamezniki druge izpostavijo bodičastim beljakovinam prek telesnih tekočin in izločkov.

“Ne moremo več iti k zdravnikom in reči: “Pozdravite me!”

Thomas je razpravljal o verjetnosti, da bodo v prihodnosti razglašene nove pandemije, ki jih bodo spodbujale ogromne finančne koristi farmacevtskih podjetij, pridobljene s cepivi COVID-19.

“Zaslužili so preveč denarja – samo podjetje Pfizer je zaslužilo več kot 100 milijard dolarjev,” je dejal. “Zato jih je morala moč, ki so si jo s cepivom COVID pridobili javni zdravstveni aparati, omamljati.”

Glede na to je Thomas poudaril pomen osebnega zdravja in naravne imunosti.

“Ne moremo več hoditi k zdravnikom in reči: ‘Pozdravite me’, potem ko smo si sami uničili zdravje,” je dejal. “Zato moramo prevzeti odgovornost za pravilno prehranjevanje, izogibanje stresu, dovolj spanja … [in] naravno krepitev imunskega sistema z ekološkimi pridelki.”

Thomas je ljudi tudi spodbudil, naj se sprašujejo o javnih zdravstvenih organih in sprejemajo informirane odločitve o svojem zdravju.

“Ne morem več zaupati CDCju, FDA [Uprava ZDA za hrano in zdravila], NIH [Nacionalni inštituti za zdravje],” je dejal. “V teh ustanovah delajo dobri ljudje, vendar so ustanove same ujete.”

Thomas je dejal, da so le-ti, ko gre za cepiva ali novo pandemsko bolezen, “zadnji ljudje, ki jim želite zaupati”.

K bo izšla knjiga “Dejstva o cepljenju (Vax Facts)”

Thomas je delil informacije o svoji prihajajoči knjigi “Dejstva o cepljenju (Vax Facts)”, ki jo je napisal skupaj s partnerico DeeDee Hoover. Povedal je, da knjiga predstavlja pregleden in izčrpen vodnik za razumevanje vprašanja cepiv, ne glede na trenutno stališče.

“To vam bo omogočilo, da boste na organiziran, razumljiv način razumeli, zakaj je zdaj smiselno prekiniti” jemanje cepiv, je dejal Thomas.

Tommey je gledalce spomnil na Thomasovo tedensko oddajo na CHD.TV, “Pediatrične perspektive”, v kateri se pogovarja s pediatri in zdravniki, ki se ukvarjajo z zdravjem otrok.

Thomas je gledalce spodbudil, naj obiščejo njegovo spletno stran Kids First 4 Ever, da bi izvedeli več o njegovem delu in dostopali do storitev svetovanja o cepljenju in zdravju otrok.

Oglejte si tukaj:

https://boxcast.tv/view-embed/we-get-paid-to-vaccinate-your-children-y4ggafo8pzcndbjtulao

Suggest a correction

Similar Posts