| | |

Moderna oprește testele cu vaccinul HIV mRNA după ce a raportat o rată ridicată de efecte secundare

Într-o serie de studii de fază 1, 7-18% dintre participanții care au primit injecțiile experimentale cu ARNm au prezentat reacții cutanate, inclusiv urticarie, mâncărime sau urticarie cauzată de scărpinat. Reacțiile cutanate pot fi un „radar de avertizare timpurie pentru problemele generale de răspuns imunitar”.

Povestea pe scurt:

  • Cel mai recent eșec al ARN mesager, sau ARNm, a fost un studiu de fază 1 al injecției cu ARNm a Moderna pentru virusul imunodeficienței umane (HIV).
  • Studiile mai mari au fost întrerupte după ce a apărut o rată ridicată de „efecte secundare cutanate deranjante”.
  • Într-o serie de studii de fază 1, între 7% și 18% dintre participanții care au primit injecțiile experimentale cu ARNm au prezentat reacții cutanate, inclusiv urticarie, mâncărime sau urticarie provocată de scărpinat.
  • Reacțiile cutanate pot fi un „radar de avertizare timpurie pentru răspunsul imunitar general” care indică o problemă mai mare.
  • Deși toate injecțiile cu ARNm împotriva HIV nu au reușit să treacă nici măcar testele inițiale, încercam să ne convingem că injecțiile cu ARNm COVID-19 au trecut cu brio de studiile de siguranță și eficacitate, iar tehnologia este astfel „dovedită” ca fiind sigură și eficientă.

Vaccinurile cu ARN mesager sunt descrise ca fiind o „nouă eră în vaccinologie

Se fac cercetări pentru a dezvolta vaccinuri cu ARNm nu numai pentru coronavirusuri, ci și pentru C. diff, hepatita C, gripă, malarie, norovirus, cancer și altele – în ciuda faptului că toate vaccinurile cu ARNm sunt probabil ineficiente și/sau periculoase.

Cel mai recent eșec al ARNm a fost un studiu de fază 1 al injecției cu ARNm pentru HIV de la Moderna. Studiile mai mari au fost întrerupte după ce a apărut o rată ridicată de „efecte secundare cutanate deranjante”.

„Luăm acest lucru foarte în serios”, a declarat pentru Science Carl Dieffenbach, șeful Diviziei SIDA din cadrul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID).

Deși toate injecțiile cu ARNm HIV nu au reușit să treacă nici măcar testele inițiale, cercetătorii intenționează să repete studiul de fază 1 folosind o doză mai mică.

Ratele ridicate de reacții cutanate stopează testele cu injecția de ARNm HIV

Testele cu imunogeni HIV pe bază de ARNm se desfășoară în parteneriat cu International AIDS Vaccine Initiative (IAVI), Moderna, HIV Vaccine Trials Network (HVTN), National Institutes of Health și Bill & Melinda Gates Foundation.

Într-o serie de studii de fază 1, între 7% și 18% dintre participanții care au primit injecțiile experimentale au prezentat reacții cutanate, inclusiv urticarie, mâncărime sau urticarie cauzată de scărpinat.

Într-un comunicat de presă, IAVI a minimalizat în mare măsură rezultatul îngrijorător, declarând: „Nu am avut nicio reacție la aceste injectii”.

„Cele mai multe dintre aceste evenimente au fost ușoare sau moderate și au fost gestionate cu medicamente simple pentru alergii. Nu au fost raportate evenimente adverse grave. Participanților care au prezentat evenimente cutanate li s-au acordat toate îngrijirile medicale necesare și au fost monitorizați îndeaproape.

„IAVI și partenerii lucrează în mod activ pentru a investiga cauzele potențiale ale acestor evenimente cutanate. Am adus o echipă interdisciplinară de experți externi, inclusiv alergologi și imunologi, pentru a evalua în continuare evenimentele cutanate”.

„În interesul transparenței și al clarității, IAVI și partenerii au prezentat datele preliminare privind răspunsurile imune și siguranța în cadrul unor conferințe științifice și așteptăm cu nerăbdare să continuăm discuțiile pe marginea acestor rezultate.”

Cu toate acestea, reținerea evidențiază eșecurile continue în cursa pentru crearea unei injecții împotriva HIV cu ARNm. „Ne-am fi mișcat mai repede dacă această descoperire nu ar fi fost observată”, a declarat Mark Feinberg, șeful IAVI, pentru Science.

Problemele afectează vaccinurile împotriva HIV cu ARNm

Pentru a crea injecția, cercetătorii au injectat „diferite ARNm, care codifică diferite părți ale proteinei de suprafață a HIV sau întreaga moleculă, pe parcursul a mai multor luni.”

Ideea este de a declanșa crearea de anticorpi de neutralizare largă, sau bNAbs.

BNAbs sunt proteine ale sistemului imunitar care au capacitatea unică de a combate o gamă largă de tulpini ale unui virus.

În ceea ce privește HIV, bNAbs prezintă un interes deosebit deoarece HIV este foarte variabil, numeroase tulpini circulând la nivel mondial.

Derek Lowe, chimist medicinal, a scris:

„Moderna lucrează de câțiva ani la un posibil vaccin împotriva HIV folosind tehnologia lor mRNA, ceea ce reprezintă un obiectiv ambițios.”

„Au existat numeroase încercări în acest sens de-a lungul deceniilor și, inutil să mai spunem, niciuna dintre ele nu a funcționat încă. Aproape sigur nu va exista un vaccin cu o singură injecție care să vizeze un singur antigen – situația este prea complexă pentru asta.”

„Deoarece virusul se prezintă în multe tulpini diferite, speranța a fost că un fel de protocol de vaccin mai cuprinzător ar putea fi capabil să inducă anticorpi de neutralizare largă care ar putea să se confrunte cu toți cei care vin.”

Majoritatea anticorpilor vizează tulpini specifice ale virusului, dar bNAbs pot neutraliza multe tulpini de HIV, ceea ce îi face un instrument puternic în lupta împotriva acestui virus. În timp ce persoanele infectate cu HIV își dezvoltă uneori proprii bNAbs, niciun vaccin nu a făcut acest lucru.

Ideea creării de bNAbs prin intermediul tehnologiei ARNm pentru HIV este de a furniza instrucțiuni pentru crearea de proteine care să semene cu părți ale învelișului HIV.

Acest lucru ar stimula, în teorie, sistemul imunitar să producă bNAbs care pot neutraliza o gamă largă de tulpini HIV, oferind o protecție largă împotriva virusului.

După cum a relatat Bloomberg:

„Crearea unui vaccin cu ARNm pentru HIV este mai complicată decât realizarea unor vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 cu care ne-am familiarizat. Vaccinurile COVID cu ARNm furnizează rețeta pentru proteina spike. ..”

„Aceasta determină celulele imunitare să producă anticorpi neutralizanți împotriva COVID, la fel cum ar face dacă ar fi suferit o infecție cu COVID.”

„În cazul HIV, nu există o rețetă atât de simplă. Echivalentul HIV pentru proteina spike – glicoproteina sa de înveliș – este mai sălbatic. Aceasta își ascunde aspectele vulnerabile, ceea ce face dificilă generarea de anticorpi împotriva ei de către celulele imunitare. O problemă și mai mare este faptul că HIV începe să sufere mutații la câteva ore după ce a infectat pe cineva. .”

„HIV se comportă ca „un roi de viruși ușor diferiți” … Persoanele infectate cu HIV dezvoltă rareori anticorpi neutralizanți, iar în cazul celor foarte puțini care o fac, anticorpilor le ia ani de zile pentru a evolua – mult prea mult timp pentru ca aceștia să lupte eficient împotriva virusului. Sistemul imunitar nu poate ține pasul.”

„Dar ce s-ar întâmpla dacă sistemul imunitar ar putea primi un avans? Aceasta este ideea din spatele vaccinului Moderna/IAVI… Cercetătorii vor administra o serie de injecții pentru a încerca să convingă sistemul imunitar să parcurgă acest proces de ani de zile în avans, astfel încât, atunci când este expus la HIV, să poată intra în acțiune.”

Problemele de piele pot fi un avertisment timpuriu pentru un răspuns imunitar

În timp ce injecția Moderna HIV a generat, după cum se pare, „anticorpi impresionanți care se îndreptau spre bNAbs”, rata ridicată de probleme cutanate pe care le-a declanșat sugerează o problemă mai mare.

Lowe a mers atât de departe încât le-a descris ca fiind un „radar de avertizare timpurie pentru răspunsul imunitar general”:

„Un număr semnificativ de beneficiari de vaccin (zece până la cincisprezece la sută în unele cazuri) au prezentat diverse tipuri de reacții cutanate (urticarie etc.) Acestea se rezolvă aproape întotdeauna, dar este un avertisment.

„Reacțiile cutanate sunt un fel de radar de avertizare timpurie pentru răspunsul imunitar general (de aici și testele cutanate pentru diverși alergeni), iar îngrijorarea este că acestea s-ar putea agrava la administrarea ulterioară a dozelor (sau ar putea fi semne prevestitoare ale altor probleme imunitare în diferite sisteme de organe). Merită cu siguranță o privire mai atentă.

„Trebuie să subliniez faptul că această rată a efectelor secundare este mult mai mare decât cea observată în cazul vaccinurilor cu ARNm de coronavirus (de aici și semnalele de alarmă), dar nici acolo reacțiile cutanate nu sunt necunoscute. … Nimeni nu este destul de sigur dacă sunt speciile de ARNm în sine cele care declanșează reacția în acest caz, sau dacă este ceva legat de formulare (nanoparticulele lipidice).”

„Potențial mai îngrijorător, totuși, ar fi dacă problema este legată de un efect cumulativ de la mai multe injecții de ARNm„, a raportat Science.

Este important de subliniat că, în timp ce toate injecțiile cu ARNm HIV au eșuat, trebuie să credem că injecțiile cu ARNm COVID-19 au trecut cu brio de studiile de siguranță și eficacitate și că tehnologia este astfel „dovedită” sigură și eficientă.

Cu toate acestea, după cum a remarcat oncologul canadian și cercetător în domeniul cancerului, Dr. William Makis, „cu cât luați mai multe injecții cu ARNm, cu atât mai mare este afectarea sistemului imunitar, cu atât mai mare este riscul de afectare a supravegherii cancerului și, prin urmare, cu atât mai mare este riscul de cancer turbo.”

Turbo cancerul este un termen folosit pentru a descrie apariția unor cancere cu creștere rapidă la persoanele, multe dintre ele cu vârsta sub 30 de ani, care au primit una sau mai multe injecții COVID-19 – un alt avertisment că injecțiile cu ARNm nu sunt atât de sigure pe cât am fost făcuți să credem.

Makis a scris pe Twitter:

„Din păcate, întregul domeniu al vaccinurilor PNL/ARNm este o fraudă. Este o tehnologie eșuată, cu un profil de efecte secundare inacceptabil de teribil. Întregul domeniu depinde acum de suprimarea leziunilor și deceselor cauzate de vaccinul cu ARNm COVID-19, care sunt acum de ordinul milioanelor (5,3 milioane numai în cazul OMS VigiAccess), astfel încât nu mai avem de-a face cu oameni de știință, ci cu escroci. ..

„Ei încearcă să găsească modalități „noi” de a comercializa o platformă tehnologică eșuată și de a strecura pe piață produse vaccinale eșuate. Vaccinul Moderna HIV mRNA este un astfel de produs. ..

„Și da, ei merg înainte, în ciuda faptului că 20% dintre victimele vaccinului HIV mRNA au dezvoltat erupții cutanate în timpul testelor din faza I.”. Moderna va repeta testele din faza I cu o doză ușor mai mică. Intoxicațiile vor continua până când leziunile provocate de vaccin se vor îmbunătăți.”

Toate vaccinurile cu ARNm sunt probabil ineficiente și periculoase

În timp ce cel mai recent studiu privind vaccinul împotriva HIV mRNA a arătat un risc de efecte secundare, altele au arătat că vaccinurile nu funcționează. Un studiu clinic efectuat de HVTN, finanțat de NIAID, a început în 2019 și a implicat 3.900 de participanți.

Regimul experimental de vaccin HIV utilizat în cadrul studiului a fost dezvoltat de Janssen, divizia de vaccinuri a Johnson & Johnson (J&J), și nu a oferit protecție împotriva HIV, ceea ce a dus la întreruperea studiului.

„Vaccinul a folosit același sistem de livrare a antigenului utilizat de vaccinul COVID-19 al J&J, un virus al răcelii comune cunoscut sub numele de adenovirus 26”, a relatat Stat News, iar cel puțin alte cinci vaccinuri au eșuat de asemenea.

Deși vaccinul anti-HIV de la Janssen nu era cu ARNm, HVTN a continuat să indice tehnologia ARNm ca fiind o soluție potențială. Cu toate acestea, injecțiile cu ARNm sunt în mod inerent problematice.

De exemplu, injecțiile cu ARNm COVID-19 de la Pfizer instruiesc, de asemenea, celulele să producă proteine suplimentare „în afara țintei”, care ar putea prezenta riscuri semnificative pentru sănătate.

Ribozomii decodifică ARNm în celule, dar aproximativ 8% din timp, cei din injecțiile COVID-19 pot citi greșit instrucțiunile codificate, explică Maryanne Demasi, doctor în științe medicale la Universitatea din Adelaide și fost reporter la ABC News din Australia:

„Cercetătorii spun că ribozomii, care sunt responsabili de decodificarea ARNm în celule, pot aluneca și citi greșit instrucțiunile codificate în aproximativ 8% din cazuri – cunoscut sub numele de „ribosomal frameshifting” Ei spun că ‘greșeala’ are legătură cu modul în care ARNm din vaccin a fost modificat genetic.

„Spre deosebire de ARNm care apare în mod natural, ARNm care există în vaccinuri a avut o bază de ‘uridină’ înlocuită cu o bază de ‘N1-metil pseudouridină’ (pentru a-l stabiliza) și, din păcate, l-a făcut predispus la erori de citire.”

În mai 2021, am intervievat-o pe Stephanie Seneff, doctor în științe, cercetător științific principal la Massachusetts Institute of Technology (MIT) timp de peste cinci decenii, despre pericolele probabile ale înlocuirii uracilului din ARN-ul utilizat în vaccinurile COVID-19 cu metilpseudouridina sintetică.

Acest proces de înlocuire a literelor din codul genetic este cunoscut sub numele de optimizare a codonilor, despre care se știe că este problematic.

La vremea respectivă, Seneff a prezis că injecțiile vor provoca o creștere a bolilor prionice, a bolilor autoimune, a bolilor neurodegenerative la vârste mai tinere, a tulburărilor de sânge și a insuficienței cardiace, iar unul dintre principalele motive este că au manipulat genetic ARN-ul din injecții cu metil pseudouridină sintetică, care sporește stabilitatea ARN-ului prin inhibarea descompunerii sale.

Cercetătorii de la Universitatea Cambridge și de la Universitățile din Kent, Oxford și Liverpool, au descoperit apoi că utilizarea metilpseudouridinei duce la o rată ridicată de „frameshifting” ribozomal, ceea ce face ca celulele dumneavoastră să producă proteine care nu sunt vizate, cu efecte necunoscute.

Mai mult, într-un studiu preprint din 2023, microbiologul Kevin McKernan – fost cercetător și șef de echipă pentru proiectul MIT Human Genome – și colegii săi au evaluat compoziția de acizi nucleici din patru fiole expirate de injecții cu ARNm Moderna și Pfizer.

„A fost descoperită o contaminare cu ADN care depășește cerințele Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) de 330ng/mg [nanograme pe miligram] și pe cele ale FDA [Administrației americane pentru alimente și medicamente] de 10ng/doză”.

Așadar, pe lângă proteina spike și ARNm din injecțiile COVID-19, echipa lui McKernan a descoperit promotori SV40 care, timp de decenii, au fost suspectați de a provoca cancer la om.

Rănit de o injecție COVID cu ARNm? Iată ajutor

Este important să fiți atenți la orice injecție cu ARNm nou apărută pe piață și să evaluați cu atenție dacă riscurile depășesc beneficiile raportate înainte de a vă apuca.

Cu toate acestea, dacă ați primit deja una sau mai multe injecții COVID-19, există măsuri pe care le puteți lua pentru a repara asaltul asupra sistemului dumneavoastră.

Nu uitați că, cu cât faceți mai multe injecții cu ARNm, cu atât mai mare este afectarea sistemului imunitar. Așadar, primul pas este să evitați să mai primiți alte injecții cu ARNm. Apoi, dacă ați dezvoltat simptome neobișnuite, cereți ajutorul unui expert.

Alianța Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) are, de asemenea, un protocol de tratament pentru leziunile post-jab.

Acesta se numește I-RECOVER și poate fi descărcat de pe covid19criticalcare.com.

Dr. Pierre Kory, care a cofondat FLCCC, a trecut la tratarea mai mult sau mai puțin exclusivă a răniților prin vaccinare. Pentru mai multe informații, vizitați DrPierreKory.com.

Un internist și cardiolog certificat, Dr. Peter McCullough, investighează, de asemenea, tratamentele post-jab, pe care le puteți găsi pe PeterMcCulloughMD.com.

Publicat inițial de Mercola.

Suggest a correction

Similar Posts