| | | | | | | | |

Όλο το αφήγημα για τον “Covid” ήταν ψεύτικο! Δεν υπήρξε πανδημία!

Πηγή: Mayer, 15 Απριλίου 2024

Η PANDA ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από μια ομάδα διεπιστημονικών εμπειρογνωμόνων που ασκούν κριτική στην παγκόσμια αντίδραση για τον Covid. Την 1η Μαρτίου 2024, δημοσιεύθηκε μια συνολική αξιολόγηση των μέτρων για τον κορονοϊό, η οποία κατέληξε στη δήλωση: “Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία”.

Η λεπτομερής έκθεση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εξηγεί ότι δεν επρόκειτο ποτέ για έναν ιό, αλλά για ψεύτικα αφηγήματα. Παρόλο που το 2020 έγινε γρήγορα φανερό ότι ο “Covid”, ό,τι κι αν ήταν, δεν φαίνεται να επηρέαζε υγιείς ανθρώπους περισσότερο από άλλες κοινές αναπνευστικές λοιμώξεις, άφηνε ανεπηρέαστα μεγάλα τμήματα του πλανήτη και δεν είχε καμία διακριτή επίπτωση στη συνολική παγκόσμια θνησιμότητα, η “πανδημία” συνεχίστηκε. Πολλοί χαρακτήρισαν τα γεγονότα της εποχής του Covid ως υπερβολική αντίδραση σε έναν νέο ιό που αποδείχθηκε ότι ήταν λιγότερο σοβαρός από ό,τι αρχικά είχε υποστηριχθεί και ότι έγιναν σοβαρά λάθη στην αντιμετώπιση. Ωστόσο, η PANDA προχωράει παραπέρα και αμφισβητεί τη βασική παραδοχή που διέπει ολόκληρη τη συζήτηση για το θέμα αυτό.

Ο επιχειρηματίας John Engler συνόψισε τη λεπτομερή ανάλυση σε μια συνοπτική δήλωση ως εξής:

  1. Δεν υπήρξε πανδημία σύμφωνα με οποιονδήποτε λογικό ορισμό – ο οποίος σίγουρα περιλαμβάνει το θάνατο μεγάλου αριθμού προηγουμένως υγιών ανθρώπων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ δεν υπήρξε διακριτή αύξηση της παγκόσμιας θνησιμότητας το 2020.
  2. Οι υποστηρικτές της πανδημίας απαντούν στο (1) ισχυριζόμενοι ότι ένα νέο παθογόνο εξαπλώθηκε παρ’ όλα αυτά από μια σημειακή πηγή (“εργαστηριακή διαρροή ενός ιού που δημιουργήθηκε από έρευνα gain-of-function”). Ισχυρίζονται ότι πρόκειται για έναν “κακό” ιό και ότι η ζημία οφείλεται σε “κακό χειρισμό” ή σε έλλειψη “έγκαιρης θεραπείας”. Ωστόσο α) Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ιοί μπορούν να χειραγωγηθούν ώστε να έχουν επικίνδυνο πανδημικό δυναμικό – διαρροές από εργαστήρια συμβαίνουν συνεχώς. β) Τα υποτιθέμενα κύματα θανάτων και σοβαρών ασθενειών φαίνεται να είναι αποσυνδεδεμένα από την “εξάπλωση” – δεν φαίνεται να υπάρχουν ομάδες ή κύματα θανάτων ή ασυνήθιστων ασθενειών – ο “ιός” υπακούει κατά περίεργο τρόπο σε εθνικά και διοικητικά όρια για να παράγει διαφορετικά “αποτελέσματα πανδημίας”. γ) Ο ιός και η ασθένεια που λέγεται ότι προκάλεσε δεν ήταν σίγουρα “νέα”. Ο “Covid” δεν διέφερε από τα χαρακτηριστικά γνωστών αναπνευστικών λοιμωδών νοσημάτων. Οποιαδήποτε υποτιθέμενη καινοτομία μπορεί να εξηγηθεί από προκατάληψη παρατήρησης και επιβεβαίωσης, η οποία επιδεινώθηκε από την πιο εκτεταμένη και ισχυρή εκστρατεία προπαγάνδας που διεξήχθη ποτέ κατά της ανθρωπότητας.
  3. Όλες οι αναφερόμενες βλάβες μπορούν να εξηγηθούν από ένα συνδυασμό των ακόλουθων παραγόντων: α) Μαζικές αποτυχίες στην υγειονομική και κοινωνική περίθαλψη: κακομεταχείριση, μη-θεραπεία ή ακατάλληλη θεραπεία, ιδίως των ευπαθών ηλικιωμένων. β) Λανθασμένη απόδοση των θανάτων στον “Covid”. γ) Άλλες βλάβες που προκύπτουν από την αντίδραση στην εσφαλμένη αντίληψη ότι κυκλοφορεί ένας νέος θανατηφόρος ιός. δ) Παραποίηση δεδομένων.
  4. Η ιδέα ότι “κάτι εξαπλώνεται” προέκυψε από την έκρηξη του αριθμού των υπερευαίσθητων και μη ειδικών τεστ (ιδίως του PCR), που απλώς ανίχνευσαν ένα προϋπάρχον σήμα που είχε ήδη εξαπλωθεί πριν από την υποτιθέμενη έκτακτη ανάγκη – χωρίς καν να το αντιληφθούν. Καθώς βρέθηκαν αυτά τα “θετικά κρούσματα”, μια σειρά από στρεβλά κίνητρα δημιούργησαν μια αλυσίδα ανατροφοδότησης που οδήγησε σε περισσότερα τεστ (ιδίως των “επαφών”), σε περισσότερες “περιπτώσεις” που απαιτούσαν περαιτέρω εξετάσεις, σε περισσότερες “περιπτώσεις” που βρέθηκαν κ.ο.κ.
  5. Το χρονοδιάγραμμα που σχετίζεται με τις πρώτες εβδομάδες της εποχής του Covid ξεπερνά κάθε φαντασία. Υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι τα ακόλουθα γεγονότα συνέβησαν αυθόρμητα μέσα σε 4 εβδομάδες: α) 27 Δεκεμβρίου 2019 – ένα νοσοκομείο στο Hubei αναφέρει κρούσματα πνευμονίας άγνωστης αιτίας β) 7 Ιανουαρίου 2020 – ο “νέος ιός” απομονώνεται γ) 12 Ιανουαρίου 2020 – η αλληλουχία ανεβαίνει στο διαδίκτυο – από έναν ασθενή στο Wuhan με μια κατά τα άλλα μη αξιοσημείωτη πνευμονία δ) 22 Ιανουαρίου 2020 – δημιουργείται ένας πίνακας αναλυτικών στοιχείων για την παρακολούθηση των κρουσμάτων πνευμονίας. Ιανουάριος 2020 – δημιουργείται και εγκαινιάζεται από το Πανεπιστήμιο John Hopkins ένας αναλυτικός πίνακας που υποτίθεται ότι αναφέρει τα κρούσματα και τους θανάτους παγκοσμίως σε πραγματικό χρόνο) 23 Ιανουαρίου 2020 – δημοσιεύεται μια εργασία που περιγράφει ένα επικυρωμένο τεστ (που αναπτύχθηκε χωρίς πρόσβαση στο υλικό του ασθενούς), αφού “αξιολογείται” από ομοτίμους μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της.
  6. Οι θεωρίες της “διαρροής από το εργαστήριο” και της “ζωονοσογόνου διάχυσης” είναι τα δύο συστατικά μιας σκόπιμης ψευδούς διχοτόμησης. Επιτρέποντας την επιχειρηματολογία μόνο μεταξύ αυτών των δύο πιθανοτήτων, αποφεύγεται το ερώτημα αν είχαμε καν πανδημία – και επομένως τι προκάλεσε την ανυπολόγιστη ζημιά. Ωστόσο, ΚΑΙ οι δύο θεωρίες έχουν τον ίδιο στόχο: τη διαιώνιση της “βιομηχανίας ετοιμότητας για πανδημία”, η οποία αναμφίβολα θα χαίρεται με την προοπτική επικερδών επαναλήψεων μετά από ένα επιτυχημένο επεισόδιο “Covid”. οι συχνά επαναλαμβανόμενες αναφορές στην “επόμενη πανδημία” – ακόμη και από ορισμένους ειλικρινείς “διαφωνούντες με το Covid” – είναι μια πρόγευση των προθέσεών τους, διότι, όπως λέει και το ρητό:
    “Κάθε κακόβουλο εργαστήριο μπορεί να αναπτύξει αυτούς τους ιούς τώρα”.

Εξάλλου, όπως έχουμε υποστηρίξει, δεν απαιτείται η πραγματική διαφυγή κάποιου ιού από ένα εργαστήριο για να προκληθεί μια “πανδημία”- αρκεί η απλή διάδοση του αφηγήματος της διαφυγής, η εισαγωγή τεστ και η επακόλουθη κοινωνική μετάδοση.

Suggest a correction

Similar Posts