|

CHD lansează inițiativa „Reform Pharma” pentru a pune capăt influenței și corupției Big Pharma

Children’s Health Defense a lansat Reform Pharma, o inițiativă care are ca scop limitarea influenței industriei farmaceutice în guvern, promovarea consimțământului informat, interzicerea reclamelor la medicamente și restabilirea integrității în domeniul sănătății.

Oare poate fi reabilitată industria farmaceutică?

Directorii Reform Pharma, o nouă inițiativă a Children’s Health Defense (CHD), consideră că e posibil.

Inițiativa, lansată în cadrul celei de-a doua conferințe anuale a CHD, este un proiect în 50 de state al cărui scop este de a restabili libertatea medicală, de a promova consimțământul în deplină cunoștință de cauză și de a pune capăt influenței politice a Big Pharmași a reclamelor TV la medicamente adresate direct consumatorilor.

„Big Pharma a capturat sistemul de sănătate”, a declarat Amy Miller, director de marketing al Reform Pharma. „Reform Pharma își propune să pună capăt corupției industriei farmaceutice și să restabilească integritatea sistemului de sănătate prin identificarea și înlăturarea mecanismelor specifice pe care industria le folosește pentru a se înfige adânc în guvernul nostru, în mass-media și în sistemul nostru școlar.”

Justine Tanguay, avocatul CHD, conduce proiectul în calitate de director de campanie și cercetare, alături de Miller, director de marketing și cofondator al Coaliției pentru vaccinare la alegere din Tennessee.

Comentând lansarea, președintele CHD, Mary Holland, a declarat:

„Trebuie doar să privim la modul în care a fost gestionat dezastrul Vioxx pentru a înțelege tipul de corupție care face ravagii în această industrie.

„Inițiativa Reform Pharma a CHD va fi dedicată exclusiv misiunii sale de a aborda fuziunea coruptă dintre Pharma și guvern, la care am fost martori atât de vii în timpul COVID. Suntem mândri să lansăm această inițiativă direcționată crucială pentru a îmbunătăți și amplifica celelalte activități importante ale CHD.”

În ultimele două decenii, industria farmaceutică a adunat peste 100 de miliarde de dolari în sancțiuni pentru activități ilegale, de la fraudă, încălcări ale siguranței produselor și promovarea off-label sau neaprobată a produselor medicale, potrivit comunicatului de presă al Reform Pharma.

Un plan în 10 puncte include restabilirea libertății medicale și demascarea AAP

Reform Pharma se ghidează după un „Plan în 10 puncte” pentru:

  • Restabilirea libertății medicale
  • Separarea Pharma de stat
  • Reformarea agențiilor de reglementare și supraveghere
  • Stabilirea integrității științifice în cercetare și publicare
  • Tragerea la răspundere a autorilor
  • Interzicerea publicității farmaceutice
  • Restabilirea răspunderii producătorilor de vaccinuri
  • Protejarea relației medic-pacient
  • Interzicerea cercetărilor de tip „Gain-of-function”
  • Asigurarea unor prețuri accesibile la medicamente

Inițial, inițiativa se va concentra pe restabilirea libertății medicale în ceea ce privește vaccinurile, pe educarea părinților cu privire la prescrierea excesivă a medicamentelor psihotrope pentru copii și adolescenți și pe demascarea organizațiilor precum Academia Americană de Pediatrie (AAP), care promovează vaccinurile și medicamentele în numele companiilor farmaceutice.

„Capacitatea oamenilor de a munci, călători, socializa și participa la evenimente nu ar trebui să se bazeze pe statutul lor de vaccinare sau pe nivelul lor de conformitate la mandate injuste, arbitrare și neconstituționale”, a declarat Tanguay.

Reform Pharma va depune eforturi pentru a pune capăt cenzurii, interdicțiilor mascate și a condițiinării, care „restricționează accesul publicului la întregul corp al științei medicale”, a spus Tanguay, astfel încât oamenii să poată lua decizii medicale pe deplin informate pentru ei înșiși și familiile lor.

AAP se află în fruntea listei de organizații care trebuie reformate în cadrul inițiativei. Potrivit lui Tanguay, organizația este văzută de majoritatea drept fiind etică și dedicată promovării sănătății copiilor.

„Dar când te uiți în profunzime, ei sunt un braț de lobby pentru Big Pharma”, a spus Tanguay. „Ei promovează toate aceste lucruri care sunt împotriva sănătății și bunăstării copiilor – și mulți oameni nu sunt conștienți de acest lucru”.

Cu o finanțare semnificativă din partea guvernului, a corporațiilor și a fundațiilor, AAP promovează agresiv vaccinurile pentru bebeluși și copii mici, în ciuda semnalelor de siguranță îngrijorătoare.

Reform Pharma urmărește, de asemenea, să pună capăt înțelegerilor din culoare și valorificării banilor și a puterii colective a Big Pharma și a guvernului SUA, care perpetuează ciclul bolii și al dependenței farmaceutice, potrivit lui Tanguay.

Ca parte a acestui efort, inițiativa va viza ușa turnantă dintre guvern și industria farmaceutică.

„Aveți o persoană care se ocupă de FDA [Administrația americană pentru alimente și medicamente] și apoi, dintr-o dată, aceeași persoană se ocupă de vaccinuri la Merck”, a spus Tanguay. „Acest lucru trebuie să înceteze”

Reform Pharma urmărește, de asemenea, să pună capăt publicității farmaceutice direct la consumator în SUA – singura națiune, în afară de Noua Zeelandă, care permite această practică.

Pornind de la progresele înregistrate în Tennessee

Reform Pharma se bazează pe succesul eforturilor de colaborare care au dus la adoptarea legii Tennessee’s Mature Minor Doctrine Clarification Act, care a devenit lege în luna mai a acestui an, punând capăt practicii de a permite copiilor sub 18 ani să fie vaccinați fără acordul părinților. Cetățenilor dedicați și legiuitorilor informați care doresc să ia atitudine li s-a alăturat Rolf Hazelhurst, avocat senior al CHD, care a fost adus de Reform Pharma pentru a oferi o mărturie de specialitate.

Legea împiedică, de asemenea, Departamentul de Servicii pentru Copii din Tennessee să vaccineze, fără un ordin judecătoresc, copiii plasați în centre de plasament.

Reform Pharma a organizat, de asemenea, un eveniment în timpul sesiunii speciale a legislativului din Tennessee pentru a-i educa pe legislatori cu privire la cât de multe informații au ascuns companiile farmaceutice, AAP și agențiile de sănătate față de public cu privire la medicamentele psihotrope și alte probleme, a declarat Miller.

Cum a început

Tanguay, un avocat cu experiență în litigii care și-a dedicat cariera apărării copiilor, a urmărit inspirația pentru Reform Pharma până în 2020, când a avut loc pandemia și au fost impuse restricții pentru toată lumea.

Tanguay și echipa juridică a CHD erau de mult timp conștienți de divizarea dintre cei care au fost de acord cu narațiunea companiilor farmaceutice și cei care s-au opus și au încercat să scoată adevărul la iveală. Cu COVID-19, au văzut că această divizare s-a lărgit considerabil.

Când au văzut niveluri fără precedent de cenzură și de „anulare” adăugate la blocajele și planurile de lansare a vaccinurilor cu viteză de război, s-a născut viziunea de a crea o campanie, a spus Tanguay, „cu o echipă desemnată care să se concentreze cu precizie pe demascarea corupției Big Pharma și a conflictelor sale de interese”

Ideea a fost de a „folosi politica, mesajele îndrăznețe și comunicarea pentru a mobiliza o armată de oameni de teren care să riposteze și să ceară schimbări și responsabilitate”, a spus ea.

Realizând că aceste preocupări sunt împărtășite de mulți, viziunea CHD a inclus, de asemenea, parteneriatul cu persoane și organizații cu aceleași preocupări pentru a aduce revizuirea necesară a industriei farmaceutice.

Cum să vă implicați

Reform Pharma se va coordona cu filialele de stat existente ale CHD, cu organizații externe și cu persoane fizice pentru a contribui la promovarea misiunii sale.

„Căutăm persoane care doresc să fie acționabile, care pot prelua conducerea în state”, a declarat Miller. „Vom servi ca un centru, pentru a le oferi instrumentele pe care să le folosească în propriile state”

Site-ul Reform Pharma conține deja articole despre vaccinuri și centrele de sănătate din școli, iar în viitorul apropiat va oferi o bibliotecă tot mai mare de instrumente pentru activiști, pentru a face cercetări și a organiza evenimente și activități.

Pentru a intra în legătură cu Reform Pharma, vizitați ReformPharmaNow.org și înscrieți-vă pentru a primi buletinul informativ și alertele de acțiune.

Acest articol a fost publicat inițial de The Defender

Suggest a correction

Similar Posts