| | | | | |

Persoane vaccinate clasificate ca nevaccinate: Acest lucru arată cum au fost falsificate studiile și statisticile

Sursa: TKP.at, Dr. Peter F. Mayer, 24 mai 2024

Am avut dreptate – spun oamenii de știință Norman Fenton, Martin Neil, Clare Craig și alți patru. Biroul de Statistică din Marea Britanie (ONS) recunoaște acum că decesele în rândul persoanelor vaccinate în 2021 au fost clasificate în mod incorect ca fiind nevaccinate. ONS a negat acest lucru la momentul respectiv, dar acum recunoaște.

Când ONS (Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie) a început să publice rapoartele sale privind mortalitatea post-vaccinală în 2021, Fenton și Neil au constatat că au existat vârfuri mari de decese în rândul persoanelor „nevaccinate.” Aceste vârfuri de mortalitate au coincis cu prima lansare majoră a vaccinului, pentru fiecare grupă de vârstă (vezi acest raport, de exemplu), scriu oamenii de știință într-o postare pe blog.

Frauda se bazează pe faptul că persoanele vaccinate au fost catalogate ca fiind vaccinate doar după ce au primit mai multe injecții și după o perioadă de cinci săptămâni. Persoanele care nu au îndeplinit aceste două criterii au fost numărate ca nevaccinate. Cu acest truc se poate dovedi eficiența unui vaccin salin împotriva oricărei boli, așa cum Norman Fenton a demonstrat cu precizie matematică în primăvara anului 2023.

Metoda falsifică grosolan rezultatele, deoarece a existat o creștere semnificativă a infecțiilor în rândul celor vaccinați și mai ales în timpul sezonului gripal, când bolile respiratorii sunt frecvente. S-a demonstrat pentru prima dată într-un studiu danez, la începutul lunii martie 2021, că frecvența infecțiilor a crescut cu 40% după ce au fost vaccinați aproximativ 39.000 de rezidenți ai căminelor de bătrâni și cu 104% la 330.000 de lucrători din domeniul sănătății, ambele comparativ cu cei nevaccinați. Acest lucru lămurește de ce testele cu vaccinul Covid-19 nu au produs statistici pentru primele 14 zile.

Fenton și Co prezintă un grafic pentru ratele de mortalitate non-Covid în săptămânile 1-38 din 2021 pentru vârstele 60-69 de ani:

Vedem că a existat o creștere bruscă a deceselor în rândul celor presupus „nevaccinați” imediat după ce a început campania masivă de vaccinare, în timp ce mortalitatea în rândul celor vaccinați oficial a rămas aceeași. Graficele pentru celelalte grupe de vârstă arată aproape la fel.

Fenton și Co. au explicat că aceste anomalii aparente se datorează procedurii standard a ONS de a clasifica toate persoanele care au murit în termen de 20 de zile de la prima vaccinare ca fiind „nevaccinate”. Cu toate acestea, ONS a susținut că, deși această metodă a fost folosită pentru calcularea eficacității lor, ea nu a fost folosită pentru ratele de mortalitate. Cu toate acestea, acest lucru arată că și calculele privind eficacitatea au fost greșite și continuă să fie greșite. Aceștia au spus clar că o persoană care a murit în orice moment după vaccinare a fost clasificată corect ca fiind un deces vaccinat în datele de mortalitate publicate în mod regulat, care stau la baza unei campanii masive de comunicare publică pentru promovarea vaccinării.

Fenton și Co. continuă:

Pentru a „explica” vârfurile, ONS a presupus în mod implicit un fenomen numit „efectul vaccinului sănătos”, susținând că persoanele care au fost aproape de moarte nu au fost vaccinate. Această afirmație îndrăzneață a fost făcută fără să existe date care să o susțină.

În afară de faptul că acest lucru ar fi contrazis politica NHS de la acea vreme, am arătat că, deși un efect sănătos al vaccinării ar putea explica parțial ratele mai scăzute ale mortalității pe termen lung în rândul persoanelor nevaccinate, acesta nu explică aceste vârfuri ale ratelor de mortalitate.

Acestea ar putea fi explicate doar prin faptul că decesele au fost clasificate ca nevaccinate la scurt timp după vaccinare. Cu toate acestea, ONS, la fel ca mulți dintre apărătorii aprigi ai vaccinării, a insistat că nu a avut loc o astfel de clasificare greșită. Pentru ei, toate anomaliile din datele ONS puteau fi explicate doar prin efectul sfânt al „persoanelor vaccinate sănătoase”.

Mai târziu, ONS a susținut de fapt că a existat un „efect al vaccinării nesănătoase”, dar numai pentru a explica alte anomalii din date. În mod clar, ONS a fost atât de egoist încât nu a reușit să recunoască contradicțiile dintre aceste afirmații și a vrut pur și simplu să aibă prăjitura și să o mănânce.”

Medicul legist Craig a înaintat o cerere de acces la date către ONS, care a confirmat în mod clar acuratețea afirmației autorilor.

Craig a postat un e-mail intern al ONS în acest fir de discuție de pe Twitter/X, care confirmă că baza de date NIMS privind persoanele vaccinate, pe care se bazează ONS, a exclus persoanele care au murit înainte ca datele de vaccinare să fie trimise înapoi la sistemul central.

De ce este acest lucru atât de important? Pentru că datele ONS – poate mai mult decât orice altă sursă de date din lume – au fost folosite pentru a susține afirmațiile conform cărora vaccinurile sunt foarte eficiente și sigure.

Așadar, după cum este clar acum, orice afirmații de eficacitate și siguranță bazate pe aceste date au fost complet iluzorii și au fost supuse trucului ieftin al categorisirii greșite, prin care chiar și un placebo – sau ceva chiar mai rău – ar putea fi „demonstrat” ca fiind sigur și eficient.

Așa că au mințit și au creat și răspândit în mod intenționat dezinformări. Oamenii de știință serioși au fost acuzați de gândire conspiraționistă, iar reputația lor a fost afectată ca urmare.

Suggest a correction

Similar Posts