| | | |

Medicii prezic o epidemie de boli cerebrale cu prion

Sursa : Mercola, Dr. Joseph Mercola, 29 aprilie 2024

Povestea pe scurt

  • Tot mai multe cercetări sugerează că un efect secundar grav al injecțiilor cu ARNm COVID ar putea fi demența, iar prionii care o provoacă ar putea fi contagioși
  • Frameshifting-ul, așa cum știm acum că are loc în injecțiile COVID, poate induce producerea de prioni și poate duce la boli neurodegenerative precum Alzheimer și boala Creutzfeldt-Jakob (CJD)
  • Site-ul prions.rip al lui Sid Belzberg, care a colectat date privind efectele secundare neurologice post-jab, a constatat o incidență remarcabil de mare a cazurilor diagnosticate de CJD, sugerând o tendință alarmantă
  • O serie de articole evidențiază prejudecățile din studiile clinice și din studiile observaționale, sugerând că siguranța și eficacitatea vaccinurilor COVID-19 au fost masiv supraevaluate
  • Studiul Global COVID Vaccine Safety Project – finanțat de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA – relevă efecte secundare semnificative, inclusiv miocardită, pericardită și cheaguri de sânge, subliniind necesitatea reevaluării riscurilor și beneficiilor vaccinului COVID

Potrivit datelor tot mai numeroase, unul dintre cele mai grave efecte secundare ale injecțiilor cu ARNm COVID pare a fi demența și, mai rău, această boală netransmisibilă până acum ar putea fi acum „contagioasă”, transmisibilă prin intermediul prionilor.

În interviul meu din 2021 cu Stephanie Seneff, doctor în științe, aceasta a explicat de ce bănuiește că injecțiile COVID ar putea duce în cele din urmă la o avalanșă de boli neurologice bazate pe prioni, cum ar fi Alzheimer. Ea a publicat, de asemenea, o lucrare care detaliază aceste mecanisme în ediția din 10 mai 2021 a revistei International Journal of Vaccine Theory. După cum a explicat ea în acea lucrare:1

„O lucrare publicată de J. Bart Classen (2021) a propus că proteina spike din vaccinurile cu ARNm ar putea provoca boli de tip prion, în parte prin capacitatea sa de a se lega de multe proteine cunoscute și de a induce plierea lor greșită în potențiali prioni.

Idrees și Kumar (2021) au propus că componenta S1 a proteinei spike este predispusă să acționeze ca un amiloid funcțional și să formeze agregate toxice … și poate duce, în cele din urmă, la neurodegenerare”

Pe scurt, concluzia din lucrarea lui Seneff este că injecțiile COVID, oferite la sute de milioane de oameni, sunt seturi de instrucțiuni pentru ca organismul tău să producă o proteină toxică care, în cele din urmă, va ajunge să se concentreze în splină, de unde vor fi trimise instrucțiuni de proteine asemănătoare cu cele prionice, ducând la boli neurodegenerative.

Ce sunt prionii?

Termenul „prion” derivă de la „particulă infecțioasă proteică” Prionii sunt cunoscuți ca fiind cauza unei varietăți de boli neurodegenerative la animale și oameni, cum ar fi boala Creutzfeldt-Jakob (CJD) la oameni, encefalopatia spongiformă bovină (ESB sau „boala vacii nebune”) la bovine și boala cronică degenerativă la cerbi și elani.

Aceste boli sunt denumite în mod colectiv encefalopatii spongiforme transmisibile (EST). Acestea se caracterizează prin perioade lungi de incubație, leziuni cerebrale, formarea de găuri în creier care îi dau un aspect de burete și incapacitatea de a induce un răspuns inflamator.

Prionii infecțioși se propagă prin transmiterea stării lor de proteină prost pliată către variantele normale ale aceleiași proteine.

Pe scurt, prionii sunt agenți infecțioși compuși în întregime dintr-un material proteic care se poate plia în moduri multiple, structural distincte, dintre care cel puțin unul este transmisibil altor proteine prionice, ceea ce duce la o boală similară cu infecțiile virale, dar fără acizi nucleici.

Spre deosebire de bacterii, viruși și ciuperci, care conțin acizi nucleici (ADN sau ARN) care le instruiesc replicarea, prionii se propagă prin transmiterea stării lor de proteină prost pliată la variantele normale ale aceleiași proteine.

Conform modelului bolii prionice, proprietățile infecțioase ale prionilor se datorează capacității proteinei anormale de a transforma versiunea normală a proteinei în forma prost pliată, declanșând astfel o reacție în lanț care deteriorează progresiv sistemul nervos.

Prionii sunt remarcabil de rezistenți la metodele convenționale de sterilizare și pot supraviețui în condiții extreme care, în mod normal, ar distruge acizii nucleici sau alți agenți patogeni, ceea ce explică în parte de ce bolile prionice sunt atât de greu de tratat.

Mai multe dovezi că injecțiile cu ARNm pot declanșa demența

Astăzi, există și mai multe dovezi care să susțină teoria lui Seneff. În august 2022, antreprenorul tehnologic Sid Belzberg a scris despre prions.rip, un site web pe care l-a înființat pentru a colecta date despre efectele secundare neurologice ale injecțiilor. (Acest site nu mai este activ.)

În câteva luni, site-ul a primit aproximativ 15.000 de accesări și a adunat 60 de rapoarte de la persoane care au primit injecția și au suferit deficite neurologice la scurt timp după aceea, inclusiv șase cazuri de CJD diagnosticate.

„În mod normal, această boală afectează 1 din 1.000.000 de persoane”, a scris Belzberg.3 „Pentru a obține 6 cazuri, ar fi nevoie de 6.000.000 de accesări ale site-ului, presupunând că toată lumea raportează. Șansele de a obține 1 caz la 15.000 de accesări sunt de 1 la 66. Pentru a vedea 6 cazuri într-un grup de 15.000 este 1/66^6 sau 1 la 82.000.000.000.000, sau de 20 de ori mai multe șanse de a câștiga la loteria Powerball! …

Pentru a reitera, CJD este o boală excepțional de rară, care este acum o reacție adversă severă (SAE) cunoscută și stabilită de la DEATHVAX™. Injectarea acestei arme biologice cu ucidere lentă poate provoca afecțiuni care sunt la fel de probabile să se dezvolte în lumea reală ca și cum ai fi lovit de fulger de două ori. Dovada este acum irefutabilă.”

Frameshifting-ul poate duce la producerea de prioni

La jumătatea lunii decembrie 2023, cercetătorii au raportat4,5,6 că înlocuirea uracilului cu metilpseudouridină sintetică în vaccinurile COVID – un proces cunoscut sub numele de optimizare a codonilor – poate provoca frameshifting, o eroare în decodare, declanșând astfel producția de proteine aberante care nu sunt vizate.

Anticorpii care se dezvoltă ca urmare pot, la rândul lor, să declanșeze reacții imune în afara țintei. Potrivit autorilor, răspunsurile imune celulare neintenționate apar la 25% până la 30% dintre persoanele care au primit injecția COVID. Dar asta nu este tot.

Potrivit neuroștiințificului britanic Dr. Kevin McCairn, acest fenomen de deplasare a cadrelor a fost, de asemenea, legat de producerea de prioni dăunători – și că prionii cu cadre deplasate, în mod specific, sunt infecțioși și pot fi transmise de la o persoană la alta. După cum s-a raportat în Journal of Theoretical Biology în 2013:7

„O explicație consistentă din punct de vedere cantitativ pentru titlurile de infecțiozitate găsite într-o varietate de preparate care conțin prioni este oferită pe baza faptului că agenții etiologici ai encefalopatiei spongiforme transmisibile cuprind o fracțiune foarte mică de populație de variante ale proteinei prionice (PrP), care conțin elemente cu deplasare de cadre în regiunile lor N-terminale octapeptide-repetate …

Frameshifting explică cantitativ etiologia bolii prionice. Unul la un milion de prioni cu frameshifted poate fi suficient pentru a provoca boala. Elementul asemănător TAR HIV din ARNm PRNP este probabil un efect al deplasării cadrelor.”

McCairn a explicat acest mecanism într-un interviu din 19 februarie 2023, acordat Health Alliance Australia (video de mai sus). În acesta, el a menționat:

„Proteinele prost pliate cauzate de prioni pot avea un impact asupra fiecărui sistem de organe și țesuturi de la fiecare nivel din organism … Ele se bioacumulează și sunt rezistente la degradare, acumulându-se astfel …”

Prionii ar putea fi, de fapt, molecula principală care este „eliminată” de către beneficiarii COVID jab, iar dacă acești prioni se datorează deplasării cadrelor, aceasta ar putea fi într-adevăr o veste foarte proastă, având în vedere implicarea lor în demență.

Un alt medic care crede că ne vom confrunta cu o „epidemie de boli prionice” este Dr. David Cartland. La sfârșitul lunii februarie 2024, el a postat 13 lucrări științifice care fac legătura între vaccinurile COVID, bolile prionice și CJD, menționând că este doar o „mică selecție” din ceea ce este disponibil în literatura medicală.

Prioni implicați și în COVID lung

Potrivit expertului în genomică Kevin McKernan, Ph.D., prionii sunt, de asemenea, implicați în COVID lung (sau, așa cum o numește McKernan, „long vax”).9 Într-un studiu din 2024,10 96,7% dintre bolnavii de COVID lung au primit injecția. Într-un interviu cu Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), McKernan a declarat:11

„Dacă faci frameshift peste codonii de oprire, vei produce proteine care sunt proteine spike-mito. Când vorbesc cu o mulțime de pacienți cu covid lungcare au primit injectia, aud de toate aceste lucruri care îmi amintesc de perioada în care am lucrat la spațiul de secvențiere a bolilor mitocondriale…”

McKernan susține că a încercat să publice o lucrare pe această temă în 2021 împreună cu Dr. Peter McCullough, dar editorul revistei „a intervenit și a torpilat lucrarea „12

Cea mai mare analiză a efectelor secundare din lume a fost publicată

În știri conexe, cel mai mare studiu de până acum privind efectele secundare ale injecțiilor COVID a fost publicat în revista Vaccine în 12 februarie 2024 și confirmă ceea ce eu și multe alte surse de știri alternative am spus de la început, și anume că injecțiile cu ARNm sunt cele mai periculoase produse medicale care au ajuns vreodată pe piață.

Studiul – realizat de Proiectul Global COVID Vaccine Safety (GCoVS) și finanțat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Public Health Ontario și Institutul Canadian de Cercetare în Sănătate – a evaluat riscul de „evenimente adverse de interes special” (AESI) în urma „vaccinării” COVID-19.

Au fost incluse date de la 10 site-uri din opt țări (Argentina, Australia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Noua Zeelandă și Scoția), cuprinzând peste 99 de milioane de persoane injectate.

Dintre miile de reacții adverse enumerate de Pfizer în raportul său confidențial privind evenimentele adverse post-autorizare transmis către Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA, GCoVS s-a concentrat asupra a 13 AESI care se încadrează în trei categorii principale: Afecțiuni neurologice, hematologice (legate de sânge) și cardiovasculare.

Aceștia au calculat riscul AESI pentru fiecare dintre cele 13 AESI pe baza numărului de incidente observate față de cele așteptate (OE) care au avut loc până la 42 de zile după injectare. Numărul „așteptat” de efecte secundare s-a bazat pe datele privind evenimentele adverse ale vaccinului din 2015 până în 2019. Aceste rate au fost apoi comparate cu ratele evenimentelor adverse observate la cei care au primit unul sau mai multe dintre injecțiile COVID, fie BNT162b2 de la Pfizer, fie mRNA-1273 de la Moderna, fie ChAdOx1 de la AstraZeneca.

Cel mai amplu studiu realizat până în prezent confirmă pericolele pe care le prezintă injecția COVID Jab

Analiza a relevat mai multe efecte secundare îngrijorătoare, inclusiv riscuri crescute de miocardită, pericardită, cheaguri de sânge în creier și diverse afecțiuni neurologice. Iată un scurt rezumat al constatărilor:

– Miocardita și pericardita:

◦ Vaccin Pfizer – Raporturile OE pentru miocardită au fost de 2,78 și 2,86 după prima și a doua injecție, riscul rămânând dublat după a treia și a patra injecție.

◦ Vaccin Moderna – Raporturile OE pentru miocardită au fost de 3,48 și 6,10 după prima și a doua injecție. Dozele 1 și 4 au prezentat, de asemenea, rapoarte OE de 1,74 și 2,64 pentru pericardită.

◦ Vaccin AstraZeneca – raportul OE pentru pericardită a fost de 6,91 după a treia injecție.

– Cheaguri de sânge la nivelul creierului (tromboza sinusurilor venoase cerebrale, CVST):

◦ Un OE de 3,23 pentru CVST a fost observat după prima injecție AstraZeneca.

◦ O creștere semnificativă a riscului de CVST a fost, de asemenea, observată după a doua doză Pfizer.

– Afecțiuni neurologice:

Sindromul Guillain-Barré – A fost observat un raport OE de 2,49 în urma injecției AstraZeneca.

◦ Mielită transversală – Riscul aproape s-a dublat în urma injecției AstraZeneca.

Encefalomielită acută diseminată – S-au observat rapoarte OE de 3,78 (Moderna) și 2,23 (AstraZeneca).

Aceste constatări subliniază cu adevărat potențialul de apariție a efectelor secundare grave ale injecțiilor COVID, inclusiv afecțiuni care pot duce la alte consecințe pe termen lung, cum ar fi accident vascular cerebral, atac de cord, paralizie și deces.

Eficacitatea și siguranța au fost exagerate în mod nebănuit în cadrul testelor

Având în vedere aceste constatări, nu este surprinzător să constatăm că eficacitatea și siguranța au fost exagerate în studiile clinice și în studiile observaționale. Într-un articol invitat pe site-ul Substack al Dr. Robert Malone, Raphael Lataster, Ph.D., scrie:16

„O serie neoficială de patru articole din reviste medicale de importanță crucială, două dintre ele scrise de mine, apărute în Journal of Evaluation in Clinical Practice al importantei edituri academice Wiley, relevă faptul că afirmațiile făcute cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinurilor COVID-19 au fost exagerate în studiile clinice și în studiile observaționale, ceea ce are un impact semnificativ asupra analizelor de risc-beneficiu.

De asemenea, sunt discutate subiectele îngrijorătoare ale miocarditei, cu dovezi care indică faptul că acest singur efect advers înseamnă că riscurile depășesc beneficiile la persoanele tinere și sănătoase; și eficacitatea negativă percepută, care indică faptul că vaccinurile cresc șansele de infectare/ spitalizare/deces COVID-19, ca să nu mai vorbim de alte efecte adverse.”

Rezumat al documentelor

Cele patru lucrări în cauză includ:

1. „Sources of Bias in Observational Studies of COVID-19 Vaccine Effectiveness” (Sursele de părtinire în studiile observaționale privind eficacitatea vaccinului COVID-19), publicat în Journal of Evaluation in Clinical Practice în martie 2023, la care au fost coautori Peter Doshi, Ph.D., editorul BMJ, statisticianul Kaiser Fung și biostatisticianul Mark Jones, care a concluzionat că „părtinirea ferestrei de numărare a cazurilor” a avut un efect semnificativ asupra estimărilor privind eficacitatea.17

După cum a explicat Lataster, aceasta „se referă la cele 7 zile, 14 zile sau chiar 21 de zile de la injecție, în care se presupune că trebuie să trecem cu vederea problemele legate de injecție, cum ar fi infecțiile COVID, dintr-un motiv ciudat, deoarece „vaccinul nu a avut suficient timp să stimuleze sistemul imunitar.”

Acest lucru vi se poate părea destul de bizar, deoarece toți cei „complet vaccinați” trebuie să treacă prin procesul de „vaccinare parțială”, uneori chiar de mai multe ori. Pentru a înrăutăți lucrurile, cei nevaccinați nu beneficiază de o astfel de „perioadă de grație”, ceea ce înseamnă că există, de asemenea, o prejudecată clară la mijloc.

Într-un exemplu care utilizează date din studiul clinic al Pfizer, autorii arată că, datorită acestei prejudecăți, un vaccin cu o eficacitate de 0%, care este confirmată în studiul clinic ipotetic, ar putea fi văzut în studiile observaționale ca având o eficacitate de 48%.”

2. „Reply to Fung et. al. on COVID-19 Vaccine Case-Counting Window Biases Overstating Vaccine Effectiveness” (Răspuns la Fung et. al. cu privire la COVID-19 Vaccine Case-Counting Window Biases Overstating Vaccine Effectiveness), al cărui autor este Lataster, care a discutat modul în care prejudecata ferestrei de numărare nu a afectat doar estimările de eficacitate în studiile observaționale, ci și estimările de siguranță, sugerând necesitatea reevaluării siguranței vaccinurilor.18 Articolul abordează, de asemenea, „creșterea misterioasă a numărului de decese în exces non-COVID post-pandemic”.19

3. „How the Case Counting Window Affected Vaccine Efficacy Calculations in Randomized Trials of COVID-19 Vaccines” (Cum a afectat fereastra de numărare a cazurilor calculele de eficacitate a vaccinurilor în studiile randomizate ale vaccinurilor COVID-19), din nou coautor Doshi și Fung, care a detaliat modul în care problemele legate de fereastra de numărare a cazurilor au supraestimat, de asemenea, eficacitatea în studiile clinice Pfizer și Moderna.20

4. Un al doilea articol scris de Lataster, în care acesta a evidențiat și a rezumat dovezile care arată că studiile clinice au fost afectate de probleme legate de fereastra de numărare a efectelor adverse care au dus la estimări exagerate ale siguranței.21

„Împreună, aceste patru articole clarifică faptul că afirmațiile făcute despre vaccinurile COVID-19; eficacitatea și siguranța au fost exagerate în studiile clinice și în studiile observaționale, găsind în același timp să discute despre miocardită și despre eficacitatea negativă percepută, ceea ce înseamnă că sunt foarte necesare noi analize”, scrie Lataster.22

Resurse pentru cei prejudiciați de injecțiile COVID

Pe baza datelor din întreaga lume, este mai mult decât clar că injecțiile COVID sunt cele mai periculoase medicamente desfășurate vreodată. Dacă v-ați făcut deja unul sau mai multe injecții COVID și acum vă răzgândiți, ar fi înțelept să evitați toate vaccinurile de acum încolo, deoarece trebuie să puneți capăt asaltului asupra corpului dumneavoastră. Chiar dacă nu ați avut efecte secundare evidente, sănătatea dumneavoastră poate fi afectată pe termen lung, așa că nu mai faceți nicio injecție.

Dacă suferiți de efecte secundare, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să eliminați proteina spike – și/sau orice proteină aberantă care nu este țintită – pe care o produce organismul dumneavoastră. Două remedii despre care s-a demonstrat că se leagă și facilitează eliminarea proteinei spike a SARS-CoV-2 sunt hidroxiclorochina și ivermectina. Nu știu dacă aceste medicamente vor acționa și asupra proteinelor off-target și a acumulării de nanolipide, dar probabil că nu ar strica să încercați.

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) a dezvoltat un protocol de tratament post-vaccinal numit I-RECOVER. Deoarece protocolul este actualizat în permanență, pe măsură ce sunt disponibile mai multe date, cel mai bine este să descărcați cea mai recentă versiune direct de pe site-ul FLCCC la adresa covid19criticalcare.com.23

Pentru sugestii suplimentare, consultați ghidul de detoxifiere a proteinelor de vârf al Consiliului Mondial pentru Sănătate, care se concentrează pe substanțe naturale precum plantele, suplimentele și ceaiurile. Terapia cu saună poate ajuta, de asemenea, la eliminarea proteinelor toxice și a proteinelor prost pliate prin stimularea autofagiei.

Suggest a correction

Similar Posts