| | | | | | | | |

Anchetă împotriva Pfizer și a unor oficiali britanici pentru fraudă și omor prin neglijență gravă

Sursa: TKP.at, Dr. Peter F. Mayer, 25 martie 2024

Oficialii britanici care au prescris „vaccinuri” Covid-19 au fost acuzați de omor prin neglijență gravă. Ofițerul care a efectuat ancheta, Mark Sexton de la secția de poliție Acton din Londra, a formulat acuzații împotriva oficialilor britanici pentru abuz în serviciu, abuz de funcție, fraudă prin reprezentare falsă, omor din culpă corporativă și omor din neglijență gravă. Ofițerul Sexton este sprijinit de o echipă de avocați.

La 8 martie 2024, a fost deschisă o nouă anchetă penală împotriva Pfizer, MHRA și a oficialilor britanici. Sub numărul de infracțiune 6029679/21, ancheta urmărește în mod specific să tragă la răspundere un membru al Parlamentului britanic, Sir Graham Stuart Brady, și un medic britanic, Dame June Munro Raine, care ocupă funcția de director executiv al Agenției de reglementare a medicamentelor și produselor de sănătate din Regatul Unit (MHRA).

Această investigație face parte dintr-o investigație mult mai amplă pe care ofițerul Sexton a depus-o în 2021. În urmă cu trei ani, ofițerul Sexton a depus 1100 de pagini de dovezi la Departamentul de Investigații Criminale din Hammersmith, care au fost semnate de doi detectivi.

Mark Sexton scrie că investigația este în curs de desfășurare de douăzeci și șapte de luni de la publicarea raportului inițial al infracțiunii. El spune:„Nu se poate trece cu vederea acest lucru, deoarece prea mulți oameni știu ce se întâmplă, iar numărul excesiv de decese nu mai poate fi ascuns sau ignorat.”

Cât de mult mai probabil, adolescenții și adulții tineri cu vârste cuprinse între 18-39 de ani și vaccinați cu 4 doze mor în comparație cu adolescenții și adulții tineri nevaccinați
între 18-39 de ani pe baza deceselor la 100.000.

Decesele în exces din Marea Britanie se datorează evenimentelor cardiovasculare legate de vaccinul Covid-19. Poliția metropolitană Greater London, care are sarcina de a proteja membrii familiei regale, oficialii guvernamentali și alți oficiali din domeniul sănătății publice, încearcă să închidă cazul.

Peste 400 de experți, denunțători și victime sunt gata să depună mărturie împotriva acțiunilor criminale ale companiilor farmaceutice și ale oficialilor guvernamentali din ultimii patru ani. Cel puțin 40 de experți din întreaga lume sunt pregătiți să aducă dovezi ale actelor criminale.

Unul dintre experți este fostul director de cercetare în domeniul biotehnologiei, Dr. Michael Yeadon. Fostul vicepreședinte al Pfizer prezintă dovezi de crime împotriva umanității

Yeadon prezintă dovezi verificabile că „vaccinurile” Covid-19 nu erau deloc vaccinuri, ci că au fost formulate în mod deliberat pentru a provoca daune în masă și apoi impuse ilegal populației. El respinge existența unei presupuse „pandemii globale” și documentează daunele provocate de blocajele guvernamentale și alte restricții care au forțat populația să participe la un experiment mortal.

Iluzia unei pandemii a fost creată prin utilizarea abuzivă a unui test de diagnostic clinic numit PCR. Guvernele au finanțat înșelătoria PCR și au construit o rețea de stimulente financiare frauduloase prin încurajarea sistemelor spitalicești și a laboratoarelor să utilizeze praguri de ciclu ridicate în noile teste PCR. Acest lucru a dus la un val de rezultate pozitive artificiale pentru o presupusă boală pentru care nu existau diagnostice specifice simptomelor. Bolile care au apărut în 2020 nu au fost tratate corespunzător; prin urmare, lipsa unui tratament antiviral precoce, diagnosticarea greșită, erorile de prescriere, pneumonia asociată ventilatorului și diverse forme de malpraxis și malpraxis medical au fost cauza deceselor observate în spitale în 2020 și ulterior.

Yeadon scrie: „În centrul întregii înșelăciuni se află credința falsă că PCR este aproape fără cusur și, prin urmare, un rezultat pozitiv înseamnă că o persoană a avut „Covid”. Nu există o astfel de boală. Nici măcar un singur simptom nu este unic pentru presupusa nouă boală.”

„Oricine a murit la câteva săptămâni după un test pozitiv a fost declarat ‘mort de Covid'”, a spus Yeadon. Odată ce această fraudă medicală a fost stabilită ca bază a unei „pandemii”, a urmat o psihoză educațională în masă, care i-a determinat pe oficialii guvernamentali să ia măsuri care au încălcat drepturile și autonomia individuală. Apoi, potrivit lui Yeadon, „minciunile guvernului și ale mass-mediei au fost inițial tot ce a fost nevoie pentru a menține iluzia.”

„În mod crucial”, a adăugat el, „dovezile epidemiologice arată că nu au existat boli sau decese suplimentare în niciun alt an în comparație cu aceeași perioadă. Numeroase lucrări științifice și numeroși autori vor prezenta dovezile lor în acest sens, inclusiv profesori universitari cu pregătire în epidemiologie.”

A doua acuzație a lui Yeadon se referă la experimentele cu ARNm cu arme biologice care au fost comercializate ca „vaccinuri sigure și eficiente”. Propaganda pandemică a fost folosită pentru a constrânge oamenii să folosească această armă biologică. Statisticile privind numărul excesiv de decese nu au început în timpul presupusei pandemii, ci doar după ce „vaccinurile” Covid-19 au fost introduse pe piață.

Yeadon acuză faptul că injecțiile au fost „proiectate cu grijă pentru a provoca în mod intenționat toxicitate la cei care au fost injectați cu ele.” Atunci când ARNm forțează celulele organismului să îl exprime, acesta este imediat atacat de sistemul imunitar, ceea ce poate duce la potențiale probleme autoimune. În plus, formularea nanoparticulelor lipidice poate concentra proteinele spike în ovare și poate afecta fertilitatea. Acesta este doar începutul daunelor în masă deliberate aduse generațiilor viitoare.

Scrisoarea integrală poate fi accesată aici.

Suggest a correction

Similar Posts