Consiliul de administrație

Catherine Austin FITTS

Președinte al Consiliului de administrație al CHD Europe

Catherine este președinte al Solari, Inc, editor al serviciului de informații Solari Report și membru director al Solari Investment Advisory Services, LLC. Anterior, Catherine Austin Fitts a fost director general și membru al Consiliului de administrație al băncii de investiții de pe Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. și a ocupat funcția de secretar adjunct pentru locuințe și comisar federal pentru locuințe în cadrul Departamentului pentru locuințe și dezvoltare urbană al SUA în timpul președintelui George H.W. Bush. De asemenea, a fost președinte al Hamilton Securities Group, Inc. , unde a pregătit și încheiat tranzacții și investiții de peste 25 de miliarde de dolari și a condus portofoliul și strategia de investiții pentru active și pasive financiare în valoare de 300 de miliarde de dolari.

Catherine Austin Fitts este absolventă a Universității din Pennsylvania (BA) și a Wharton School (MBA) și a studiat chineza mandarină la Universitatea chineză din Hong Kong. Ea scrie pe blogul Solari Report la adresa solari.com.

Experiențele lui Catherine pe Wall Street și la Washington DC sunt descrise în „Dillon Read și aristocrația profiturilor bursiere” și în povestea sa personală despre investigația privind locul în care se află multe miliarde de dolari din bugetul guvernului federal american:

„Cu mult timp în urmă, am jurat să nu acționez niciodată împotriva intereselor sau realizărilor propriului meu popor – am promis să fac tot ce pot pentru a mă asigura că suntem demni de administrare și, de asemenea, că facem tot ce putem pentru a lăsa o lume mai bună pentru generațiile viitoare. Pentru a face și a respecta o astfel de promisiune este nevoie de înțelegerea faptului că banii și pozițiile sunt mijloace pentru atingerea unor scopuri, dar nu scopuri în sine. Și necesită, de asemenea, o înțelegere a faptului că moartea nu este cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Unii m-ar putea acuza că „înot împotriva curentului” și că nu „înțeleg nimic despre acest subiect.” Le-aș replica acestor oameni că nu este momentul în istoria națiunii noastre în care să negăm capacitatea de imaginație.”

Orsolya Györffy

Membră a consiliului de administrație al CHD Europe, director executiv

După o scurtă ședere la Camphill, Orsolya a studiat economia în Anglia. A lucrat mai întâi ca consultant în dezvoltare organizațională în mai multe companii multinaționale și, în cele din urmă, ca șefă a tehnologiei informației pentru regiunile EMEA în cadrul consiliului de administrație al unei companii multinaționale americane. A susținut și facilitat mai multe inițiative și evenimente artistice și de științe sociale. Viața ei a luat o nouă turnură după ce a devenit conștientă de amploarea corupției în 2007, în perioada premergătoare crizei financiare, și a lucrat la traducerea biografiei lui D.N. Dunlop. Din 2010, a fost director general al editurii Perseus Publishing. Editura publică cărți antroposofice, lucrări ale profesorului Anthony C. Sutton, Carroll Quigley și scrieri despre 11 septembrie 2001 ale lui T.H.Meyer și ale altora. Este coeditoare și colaborează la revista lunară internațională „The Present Age”, care promovează științele umaniste cu fundamente simptomatice în politică, cultură și economie.


Pe lângă activitatea la CHD, ea colaborează cu mai multe organizații, în special intens cu Doctors for COVID Ethics.


În prezent locuiește cu familia sa la Basel, Elveția, și Szombathely, Ungaria, și este mama mândră a doi fii minunați.

Renate Holzeisen

Membru al Consiliului de administrație al CHD Europe

Renate Holzeisen s-a născut în 1966 în Bolzano. De la o vârstă fragedă, disciplina și ambiția au fost virtuți importante pentru ea, pe care le-a pus în practică mai ales la școală și la orele de balet. Pe lângă performanțele sale academice foarte bune, Renate a dovedit deja, în calitate de președintă de clasă și de președintă a școlii, că dreptatea și apărarea celorlalți îi erau deosebit de aproape de inimă. A studiat dreptul și economia la Universitatea Leopold-Franzens din Innsbruck, a fost asistent universitar timp de doi ani și, între timp, a predat la mai multe licee din Tirolul de Sud. „O experiență extraordinară pe care nu aș fi vrut să o ratez”, spune Renate privind în urmă, subliniind că tinerii – atunci ca și acum – pot fi cuceriți și motivați prin competență, deschidere, empatie și simpatie pentru probleme complexe. Ea este avocat, practicând și în fața instanțelor supreme și specializându-se în drept european și internațional. Pe lângă activitatea sa principală pentru companii cu interese economice în Italia, a fost întotdeauna preocupată de problemele legate de drepturile și libertățile fundamentale.

Ea este dedicată transparenței, democrației și statului de drept. Nu se teme să denunțe structurile de putere corupte și abuzurile politice și să ia măsuri legale împotriva acestora, dacă este necesar. Din martie 2020, a devenit din ce în ce mai conștientă de faptul că ceva a fost și este complet greșit în întreaga lume, așa că a început să lucreze cu alți avocați pentru a asigura drepturile și libertățile fundamentale, cu un accent special pe copii.

Meryl Nass, MD, ABIM

Membru al Consiliului de administrație al CHD Europe

Meryl Nass, MD, ABIM, este medic internist cu interese speciale în bolile induse de vaccinuri, sindromul oboselii cronice CFS, sindromul Războiului din Golf, fibromialgia și toxicologie. În calitate de epidemiolog specializat în războiul biologic, a investigat cea mai mare epidemie de antrax din lume, în Zimbabwe, și a dezvoltat un model de analiză a epidemiilor pentru a determina dacă acestea sunt naturale sau provocate de om.

În calitate de expert în antrax, Dr. Nass a examinat cercetările privind antraxul sponsorizate de guvern în cadrul Convenției privind armele biologice, a folosit antraxul ca exemplu în dezbaterea privind prevenirea războiului biologic, a analizat vaccinurile împotriva antraxului și funcția acestora în profilaxia războiului biologic, și a jucat un rol central în educarea armatei, a Congresului și a publicului cu privire la antrax și la știința care stă la baza utilizării vaccinurilor împotriva antraxului, precum și în identificarea altor metode de răspuns la amenințarea antraxului. Ea a jucat un rol important în crearea unei coaliții pentru a combate programul de vaccinare împotriva antraxului. Dr. Nass asistă în mod activ echipe de avocați în apărarea celor care refuză vaccinul antrax și a soldaților bolnavi din SUA și Canada.


Mike Robinson

Membru al Consiliului de administrație al CHD Europe

Mike Robinson este coeditor al rubricii din Marea Britanie. Scrie despre probleme politice de la mijlocul anilor 1990 și lucrează pentru UK Column din 2008. Are experiență în domeniul infrastructurii tehnologice și a lucrat în diverse sectoare: Telecomunicații, industrie grea, drept și finanțe.

Consilier al Consiliului de administrație – Wolfgang Wodarg, MD



Wolfgang Wodarg, MD, și-a finalizat studiile de medicină la Berlin și Hamburg și a obținut doctoratul la Universitatea din Hamburg. Calificări postuniversitare: Medicină internă și pneumologie, sănătate publică, medicină socială, igienă și medicină de mediu în Germania, și formare avansată în epidemiologie la Universitatea Johns Hopkins,Baltimore, SUA. A practicat medicina în mai multe spitale și a devenit director al unui institut de sănătate publică în nordul Germaniei. A fost ales în Bundestag-ul german în 1994 și a fost membru al Comisiei pentru sănătate și al Comisiei pentru cooperare economică și dezvoltare. În calitate de deputat, Dr. Wodarg a fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și vicepreședinte al Comisiei pentru cultură, educație și știință.