I Europa fokuserar Children’s Health Defense på kommunikation och juridiska strategier mellan föreningar och advokater från olika medlemsländer i samråd med USA. Vår organisation delar också med sig av juridiska analyser om rätten till hälsa och skydd av individer, för att informera allmänhet och institutionella aktörer. När den europeiska föreningen har möjlighet att göra det väcker den talan i eget namn eller stöder talan som väcks av andra parter i enlighet med europeisk lagstiftning.

Här är en rad åtgärder som genomförts eller stöds av Children’s Health Defense.

I Europa

  1. Children’s Health Defense Europe och fem andra organisationer kräver att Europaparlamentets beslut att inte göra någon riskbedömning av användningen av genteknik vid utvecklingen av covid-19-vaccin (mRNA- och DNA-vacciner) ogiltigförklaras.
  2. CHD Europe stödde de 5 talan om ogiltigförklaring av det villkorade marknadsföringstillståndet för Covid-vaccin som Renate Holzeisen väckt på uppdrag av italienska läkare och medborgare genom att uppmana interventioner från andra medlemsstater.
  3. CHD Europe och Robert F. Kennedy, Jr. vädjade till Europaparlamentet att förkasta hälsopasset och vidarebefordrade den juridiska analys som skrivits av en grupp av europeiska advokater.
  4. CHD Europe stöder och sprider de petitioner, brev och anmälningar om ansvar som skickats till Europeiska läkemedelsmyndigheten av ”Doctors 4 Covid Ethics” angående riskerna för dödsfall, trombos och allvarliga hälsoproblem i samband med Covid-vaccin.
  5. CHD Europe stöder den vetenskapliga forskning och det brottsutredningsarbete som utförs av flera enskilda och kollektiva aktörer (t.ex. Ligue Nationale pour la Liberté des Vaccinations, föreningen Notre Bon Droit, de vittnesmål och dokument som samlats in av advokaten Reiner Fuellmich, för att bygga upp mål om bedrägeri och straffrättsligt ansvar när det gäller hanteringen av pandemin.

I USA

Stämningar relaterade till medicinsk frihet:

  1. NYS Measles Mandate in 4 Zip Codes – CHD väckte talan mot NYC Dept. of Health 2019 för dess universella införande av ett MMR-vaccintvång för alla invånare i fyra Brooklyn-kvarter med övervägande ortodoxa judar. Många familjer hade giltiga religiösa undantag från vaccination. Vi hävdade att dessa undantag var giltiga och att staden hade fel när den betraktade ovaccinerade personer som ”olägenheter”. Vaccinkravet upphävdes inte vid rättegången; vi överklagade och väntar på ett beslut.
  2. NYS Religious Exemption – Efter att NYS lagstiftande församling upphävde det religiösa undantaget för vaccination i juni 2019 utan ens så mycket som en utfrågning, stämde CHD på uppdrag av alla barn som förlorade sin rätt till dispans och hävdade att upphävandet var ogiltigt eftersom det var grundat i en aversion mot religion. Även om vi förlorade i tingsrätten är fallet överklagat till NYS Appellate Division.
  3. NYS Special Needs Children’s Federal Right to a Free and Appropriate Public Education – Till skillnad från barn som utvecklas normalt har barn med särskilda behov en federal rätt till en ”fri och lämplig offentlig utbildning”. CHD hävdade i den federala distriktsdomstolen att denna rättighet borde ha gjort det möjligt för barn med särskilda behov att behålla sina religiösa undantag för att fortsätta utbildningsprogram. Vi förlorade i första instans och beslutade att se till att lämpliga fall bearbetas inom det administrativa förfaranden snarare än att överklaga direkt.
  4. NYSMedical Exemption – I augusti 2019, efter att ha upphävt det religiösa undantaget för vaccination, begränsade NYS kraftigt det medicinska undantaget för vaccination, vilket gör det extremt svårt för läkare att skriva undantag och för familjer att få dem. En ny förordning från hälsovårdsdepartementet syftade dessutom till att göra det möjligt för skolor att åsidosätta licensierade läkares undantag. Vi överklagar nu ett beslut från en lägre domstol till Second Circuit Court of Appeals och hävdar att allt ifrågasättande av medicinska undantag från legitimerade läkare strider mot väletablerade prejudikat från Högsta domstolen om rätten till medicinska undantag, som är grundad i rätten till liv.
  5. Univ. of California’s Flu Vaccine Mandate in a COVID PandemicCHD stödde rättstvister för att utmana ett influensavaccintvång för alla studenter, lärare och personal i UC-systemet. Det preliminära föreläggandet avslogs, men som ett resultat av våra ansträngningar fick studenterna rätt till ett religiöst undantag på grund av jämlikhetsskydd, vilket de inte hade tidigare.
  6. Lag om ”samtycke” i DC:s kommunfullmäktige: DC City Council antog ett lagförslag som innebär att barn kan ”samtycka” till alla CDC-rekommenderade vaccin utan sina föräldrars eller vårdnadshavares vetskap eller samtycke. Detta lagförslag syftar särskilt till att barn ska samtycka till COVID-vaccin utan föräldrarnas vetskap. Lagförslaget kräver till och med att skolor döljer vaccinationsinformation för föräldrar. Lagförslaget är ännu inte lag, utan måste genomgå en vänteperiod i den amerikanska kongressen. Om det blir lag kommer CHD lämna in en stämning på uppdrag av DC-föräldrar och barn, eftersom denna lag bryter mot många federala lagar och konstitutionella rättigheter.
  7. Förväntat COVID-vaccintvång: CHD arbetar med ett konsortium av advokater för att förbereda utmaningar mot kommande institutionella, stads- och statliga krav på COVID-vaccin.
  8. CHD hävdar att PCR-testning är ogiltigt som grund för diagnos och ifrågasätter därmed nedstängningar av skolor med en stämning mot New York Department of Education, borgmästare de Blasio och andra NYC-tjänstemän. Denna stämning syftar till att öppna skolor igen och stoppa tvingande PCR-testning i skolan, vilket banar väg för mer motstånd mot att använda PCR ”sjukdomsfall” för att beröva medborgarna deras friheter baserat på ett test som inte diagnostiserar COVID-infektion och genererar många falska positiva resultat.

Skador av 5G och trådlös teknik-relaterad stämning:

  1. Children’s Health Defense v. Federal Communications CommissionCHD har lämnat in ett banbrytande fall mot FCC för sitt beslut att inte granska sina riktlinjer från 1996 om hälsoeffekterna av trådlös teknik och hävdar att FCC: s beslut är godtyckligt, inte evidensbaserat och ett omdömeslöst. FCC:s beslut bortsåg från de överväldigande vetenskapliga och mänskliga bevisen. FCC:s ständiga underlåtenhet att skydda folkhälsan har lett till omfattande skador. Muntlig förhandling inför DC Circuit Court of Appeals kommer att äga rum i slutet av januari.

Gardasil-rättegångar:

  1. Robi v. Merck – CHD stödjer en stämningsansökan från en svårt skadad ung kvinna mot Merck för dess bedrägliga Gardasil-vaccin, som inte har bevisats förhindra livmoderhalscancer och som har orsakat dödsfall runt om i världen. Detta fall är under prövning i en delstatsdomstol i Kalifornien.
  2. CHD stödjer ytterligare rättsprocesser mot Merck på uppdrag av flera skadade tonåringar. Den ledande advokatbyrån har lämnat in minst tre ytterligare fall i olika jurisdiktioner mot Merck för allvarliga Gardasil-skador.

Stämningsansökan om censur:

  1. Children’s Health Defense v. Facebook, Mark Zuckerberg and Facebook Factcheckers – CHD inledde denna stämning i augusti 2020 och hävdar att Facebook och dess ”faktagranskare” samarbetar med den amerikanska regeringen för att kringgå kraven i det första tillägget och för att delta i olagligheter för att av finansiera och förtala CHD till stöd för sina egna ekonomiska intressen. Vi förväntar oss en förhandling i början av 2021 i Kaliforniens federala distriktsdomstol.

Skydd av läkare som försvarat värnlösa barn:

  1. Kaliforniens medicinska nämnd: CHD stödde försvaret av en läkare som vågade förkasta medicinsk ortodoxi när det gäller vacciner och skrev medicinska undantag för många kaliforniska barn innan SB 276 antogs. Vi inväntar ett slutgiltigt beslut.