| | | | |

Αποκλειστικό: ο Fauci αγνόησε τις πρώτες αναφορές για τραυματισμούς από εμβόλια, αποκαλύπτουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που απέκτησε η CHD

Ο Dr. Anthony Fauci γνώριζε ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούσαν σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, νευρολογικών παθήσεων και θανάτου, μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία των εμβολίων τον Δεκέμβριο του 2020, σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της Children’s Health Defense.

Ο Dr. Anthony Fauci γνώριζε ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούσαν σοβαρούς τραυματισμούς μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία των εμβολίων τον Δεκέμβριο του 2020, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της Children’s Health Defense (CHD). Ωστόσο, δεν απάντησε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους που περιέγραφαν τους τραυματισμούς τους και ζητούσαν βοήθεια – και δεν προειδοποίησε το κοινό.

Η δόση εγγράφων 300 σελίδων που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 21 Απριλίου αφορά την αλληλογραφία μεταξύ των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) και ανθρώπων που επικοινώνησαν με τον οργανισμό για ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετώπισαν μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.

Η CHD ζήτησε τα έγγραφα μέσω αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA ) τον Νοέμβριο του 2022. Στις 12 Απριλίου 2023, η CHD μήνυσε το NIH για να αποκτήσει τα αρχεία αφού το NIH δεν απάντησε στο αίτημα FOIA.

Στο πλαίσιο διακανονισμού του Οκτωβρίου 2023, το NIH συμφώνησε να παραδώσει έως και 7.500 σελίδες εγγράφων με ρυθμό 300 ανά μήνα.

Ο Dr. Joel Wallskog είναι ορθοπεδικός χειρουργός από το Ουισκόνσιν, ο οποίος σταμάτησε να ασκεί το επάγγελμα του ιατρού μετά τον τραυματισμό του από το εμβόλιο COVID-19 της Moderna. Δήλωσε στην εφημερίδα The Defender ότι τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Fauci, “γνώριζαν πολύ καλά τη χιονοστιβάδα των ανεπιθύμητων συμβάντων που συνέβαιναν στις αρχές του 2021”

“Καμία επικοινωνία δεν έγινε σχετικά με αυτά τα ανεπιθύμητα συμβάντα στο κοινό”, δήλωσε ο Wallskog, ο οποίος τώρα είναι συμπρόεδρος του React19, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εκπροσωπεί τα θύματα τραυματισμών από εμβόλια. “Αυτό εμπόδισε το κοινό να λάβει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.”

Ο Wallskog δήλωσε ότι ενώ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “είναι σπαρακτικά”, ο Fauci “ήταν πολύ απασχολημένος για να απαντήσει στους Αμερικανούς που εκλιπαρούσαν για βοήθεια.”

Η Dr. Danice Hertz, συνταξιούχος γαστρεντερολόγος από την Καλιφόρνια, η οποία τραυματίστηκε από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech, δήλωσε στο The Defender ότι ήταν οδυνηρό γι’ αυτήν “να βλέπει αποδείξεις ότι οι επικεφαλής των ρυθμιστικών οργανισμών γνώριζαν πολύ καλά από την αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτά τα εμβόλια.”

“Οι επικεφαλής αυτών των οργανισμών πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν κατάλληλα. Επιπλέον, οι κίνδυνοι αυτών των εμβολίων πρέπει να δημοσιοποιηθούν και όσοι επηρεάστηκαν από τα εμβόλια πρέπει να βοηθηθούν και να αποζημιωθούν κατάλληλα”, πρόσθεσε.

Ο Fauci πρόκειται να καταθέσει δημόσια για πρώτη φορά μετά τη συνταξιοδότησή του από τη δημόσια υπηρεσία σε ακρόαση ενώπιον της Επιλεκτικής Υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για την πανδημία των κοροναϊών.

Τον Δεκέμβριο του 2020 το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον Fauci ανέφερε ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες αγνόησαν την αναφορά τραυματισμού

Τα έγγραφα αυτού του μήνα αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον ένα άτομο που τραυματίστηκε από το εμβόλιο προσπάθησε να επικοινωνήσει απευθείας με τον Fauci μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήδη από τις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σελίδες 192-193), το άτομο εμφάνισε “κάψιμο και μυρμήγκιασμα” στο πρόσωπο μέσα σε 30 λεπτά από τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech. Αυτό ακολουθήθηκε σύντομα από ταχυκαρδία, ένα “σχεδόν συγκοπτικό συμβάν” και δύσπνοια. Το διαλείπον κάψιμο, η ερυθρότητα, το πρήξιμο και το μυρμήγκιασμα στο πρόσωπο συνεχίστηκαν.

“Πιστεύω ότι είχα αναφυλακτοειδή αντίδραση στο εμβόλιο”, έγραψε το άτομο. “Έχω ειδοποιήσει το νοσοκομείο μου, την Pfizer, την VAER[S] και την Vsafe… και δεν είχα καμία απάντηση από κανέναν. Σκέφτηκα ότι ίσως εσείς ή κάποιος άλλος θα ήθελε να μάθει για την αντίδρασή μου.”

Το άτομο δήλωσε επίσης ότι “δεν σχεδιάζει να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.”

Η μόνη απάντηση ήταν μια αυτοματοποιημένη απάντηση που συμβούλευε το κοινό να “επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.coronavirus.gov για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με το COVID-19″

Σε ένα επακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 27ης Δεκεμβρίου 2020, το ίδιο άτομο έγραψε: “Νομίζω ότι πρέπει να διαβάσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Η ιστοσελίδα δεν με βοηθάει.” Δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία, με βάση τα έγγραφα που δημοσίευσε το NIH.

Γιατρός αναφέρει “ανησυχίες για τους εφήβους” μετά τον τραυματισμό ασθενούς από εμβόλιο

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 21ης Σεπτεμβρίου 2021 (σελίδα 197) προς τον Fauci με θέμα “Ανησυχίες για την αντίδραση εμβολιασμού της Pfizer για εφήβους” περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με έναν έφηβο που τραυματίστηκε από το εμβόλιο. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προερχόταν πιθανότατα από τον γιατρό μιας έφηβης που έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου COVID-19 της Pfizer τον Αύγουστο του 2021.

“Παρουσίασε δυσφορία στο στήθος και κάποια κόπωση με την πρώτη δόση χωρίς επακόλουθα”, ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Η δεύτερη δόση, εντός 12 ωρών, είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό πόνο στο στήθος, υπόταση και συγκοπτικό επεισόδιο” που οδήγησε σε επίσκεψη στα επείγοντα.

Ο γιατρός εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 για τα παιδιά. “Η ερώτηση και η ανησυχία μου αφορά τους μελλοντικούς εμβολιασμούς και την πιθανή χορήγηση αναμνηστικού εμβολίου σε αυτήν. Εάν είναι σκόπιμο να με κατευθύνετε σε τυχόν συνδέσμους ως προς τις τρέχουσες μελέτες που αφορούν παιδιά, εφήβους σχετικά με τα ενισχυτικά εμβόλια”

Ομοίως, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 10ης Ιουλίου 2022 (σελίδα 291) φαίνεται να αναφέρεται σε ένα άλλο παιδί που τραυματίστηκε από το εμβόλιο COVID-19. Αναφέρει ότι “το κατά τα άλλα υγιές [redacted] παρουσίασε μια κρίση ήπιας μυοκαρδίτιδας μετά το εμβόλιο της Pfizer, 5 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του” Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ρωτούσε αν, πέντε μήνες αργότερα, “μπορεί να λάβει με ασφάλεια την 3η δόση”

‘Γιατί αγνοούνται οι αναφορές μας;’

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 8ης Φεβρουαρίου 2021 (σελίδα 190) με θέμα “Σπάνιες παρενέργειες από το εμβόλιο Covid”, ένα άλλο άτομο ενημέρωσε τον Fauci για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη δεύτερη δόση.

Σύμφωνα με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το άτομο “ανέπτυξε σοβαρή λεμφαδενοπάθεια” στο λαιμό, το στήθος και τη μασχάλη του μέσα σε 16 ώρες από τη λήψη της δεύτερης ένεσης, “η οποία εξακολουθεί να υπάρχει 5 εβδομάδες αργότερα” Άλλα συμπτώματα που αναφέρονται περιλαμβάνουν επίμονο πυρετό, μυαλγίες, αρθραλγίες, “σοβαρό πόνο στη σπονδυλική στήλη και στον αυχένα” και αδυναμία του άνω βραχίονα που μοιάζει με “ζελέ”.

“Αισθάνομαι ότι πρέπει να δω έναν ανοσολόγο που βασίζεται σε έρευνα και μπορεί να διερευνήσει γιατί έχω αυτή την αμφίπλευρη αδυναμία του άνω βραχίονα και τη λεμφαδενοπάθεια που επιμένει για περισσότερες από 5 εβδομάδες”, έγραψε το άτομο αυτό. “Εάν ενδιαφέρεστε για την περίπτωσή μου, θα χαρώ να μοιραστώ τις πληροφορίες μου με εσάς και την ομάδα σας”

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 21ης Φεβρουαρίου 2021 που διαβιβάστηκε στον Fauci (σελίδα 191) – “Ανεπιθύμητες νευρολογικές αντιδράσεις στα εμβόλια Covid mRNA” – προερχόταν από ένα άλλο άτομο που υπέστη ζημία, το οποίο “υπέστη μια τρομερή αντίδραση 30 λεπτά μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου Covid της Pfizer”

“Είμαι ακόμα πολύ συμπτωματική … με σοβαρές παραισθησίες, σφίξιμο στο στήθος, τρόμο, ζάλη, πονοκεφάλους”, έγραψε το άτομο αυτό, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια “επικοινώνησαν μαζί του άλλες πέντε γυναίκες που είχαν πολύ παρόμοιες νευρολογικές αντιδράσεις … και είναι όλες αρκετά άρρωστες εβδομάδες μετά τη λήψη των εμβολίων τους”

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 18ης Ιουνίου 2021 με παραλήπτη τον Fauci και θέμα “Παρεσθία από το εμβόλιο Pfizer” (σελίδα 234) προερχόταν από κάποιον που “παρουσίαζε παραισθησία (κεφάλι, χέρια, πόδια κυρίως)” που ξεκίνησε δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer.

“Χειροτερεύει με την άσκηση. Αρχικά με έστειλαν στα επείγοντα όπου τα συμπτώματά μου απορρίφθηκαν ως πιθανώς από το εμβόλιο, αλλά [αποκρυμμένο] καθώς αυτή η παρενέργεια δεν αναφέρεται από το CDC” (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων).

Το άτομο αυτό σημείωσε ότι ένας νευρολόγος στον οποίο παραπέμφθηκε “είπε ότι αυτό προέρχεται από το εμβόλιο” και συμβούλεψε “να μην πάρω τη 2η δόση.” Ο ασθενής συμβουλεύτηκε επίσης να περιορίσει την άσκηση “στο περπάτημα σε επίπεδες επιφάνειες με αργό ρυθμό”, καθώς τα συμπτώματα επιδεινώνονταν με την άσκηση, ενώ πριν από τον εμβολιασμό “μπορούσε να γυμνάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.”

“Ανέφερα τις παρενέργειές μου στην Pfizer και δεν είχα νέα τους”, συνέχισε το άτομο αυτό. “Χρειαζόμαστε κάποιον να το ερευνήσει αυτό και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε γιατί μας συμβαίνει αυτό και αν είναι ασφαλές να πάρουμε τη 2η δόση του εμβολίου.”

Το άτομο εξέφρασε επίσης την “ελπίδα” ότι ο Fauci “θα μπορέσει … τουλάχιστον να κάνει την Pfizer, τον FDA [Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] και το CDC (Κέντρο Πρόληψης και Νοσημάτων) να αναγνωρίσουν αυτή την παρενέργεια και να διερευνήσουν την αιτία της.”

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 21ης Ιουλίου 2021 προς τον Fauci – “Ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίων και διστακτικότητα” (σελίδα 236) – η Brianne Dressen, η οποία έδωσε στο The Defender την άδεια να δημοσιεύσει το όνομά της, δήλωσε ότι “γράφει για να ζητήσει ΒΟΗΘΕΙΑ.”

“Εκπροσωπώ τώρα χιλιάδες, όπως εγώ, που έχουν βιώσει σοβαρές αντιδράσεις στα εμβόλια Covid που είναι εξαιρετικά παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται στη μακράς διάρκειας Covid. Ατομικά και συλλογικά, έχουμε απευθυνθεί στο CDC και το FDA (κάποιοι από εμάς έχουν εκτεταμένο διάλογο με τους κορυφαίους αξιωματούχους) από τον περασμένο Δεκέμβριο.”

“Καμία τεκμηριωμένη [sic] απάντηση δεν έχει δοθεί, καμία από αυτές τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις (ναι, σπάνιες) δεν είναι γνωστή στο κοινό και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στοιβάζονται σε αυτό το πλοίο που βουλιάζει χωρίς απολύτως ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από τις αρμόδιες υπηρεσίες”, αναφέρεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Dressen.

“Αυτό δεν είναι σωστό. Είμαστε καλοί άνθρωποι. ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΒΟΉΘΕΙΑ. Μια αναφορά σε αυτό … θα άλλαζε το παιχνίδι για αυτούς που υποφέρουν, είναι μόνοι και φοβισμένοι”, συνέχισε το email της.

“Αυτοί [ οι τραυματισμοί] αναφέρονται ΟΛΟΙ στο VAERS και επίσης απευθείας στο CDC. Ωστόσο, τίποτα δεν αναφέρεται πουθενά δημόσια από έμπιστους αξιωματούχους, γεγονός που μας αφήνει κυριολεκτικά εντελώς ανίκανους να λάβουμε ιατρική φροντίδα. … Μας έχουν εγκαταλείψει και τώρα ζητάμε απεγνωσμένα βοήθεια.”

“Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ βοηθήστε μας”, κατέληξε το ηλεκτρονικό της μήνυμα. Η Dressen δήλωσε στο The Defender ότι ο Fauci δεν απάντησε ποτέ στο email της.

Πρέπει να βρούμε λύση πριν καταστραφούν ή χαθούν περισσότερες ζωές’

Αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφορούσαν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας. Ένα από αυτά – “Ερώτηση σχετικά με την ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο της Pfizer σε ηλικιωμένο ενήλικα και τη δεύτερη δόση” – στάλθηκε από άτομο που υπέστη βλάβη από το εμβόλιο στις 30 Ιουλίου 2021 (σελίδα 200).

Ο συντάκτης του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρουσίασε “συνεχιζόμενους γενικευμένους πόνους στο στήθος” οι οποίοι “δεν ανταποκρίνονταν ακριβώς στις περιγραφές καρδιακής προσβολής” εντός “λίγων ημερών” από την πρώτη δόση του εμβολίου. Ο φαρμακοποιός του ατόμου ανέφερε: “Έχει αναφερθεί μυοκαρδίτιδα σε ορισμένα άτομα” μετά τον εμβολιασμό και συνέστησε την υποβολή αναφοράς VAERS.

“Το έκανα, αλλά αναρωτιόμουν αν η περίπτωσή μου είχε πράγματι αναφερθεί, καθώς οι ειδήσεις επικεντρώνονται σε περιπτώσεις σε νεότερους ενήλικες”, έγραψε το άτομο. “Αναρωτιόμουν αν οι περιπτώσεις σε ηλικιωμένους ενήλικες αναφέρονται με ακρίβεια.”

Το άτομο δήλωσε επίσης ανησυχίες “σχετικά με τη λήψη δεύτερης δόσης”, σημειώνοντας ότι ο φαρμακοποιός του συμβούλευσε να μην το κάνει, “καθώς η συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας είναι υψηλότερη με τη δεύτερη δόση.”

Τα έγγραφα αποκάλυψαν επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 6ης Αυγούστου 2021 προς τον Fauci (σελίδα 196), με τίτλο “Θάνατος από διευρυμένη καρδιά μετά τις ενέσεις του εμβολίου”, που στάλθηκε από έναν προφανή συγγενή του θύματος. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανέφερε ότι το θύμα “πέθανε … από θέμα διευρυμένης καρδιάς” αφού έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech.

“Έχω διαβάσει για το ενδεχόμενο η μυοκαρδίτιδα να είναι μια πιθανή παρενέργεια του εμβολίου και ήμουν περίεργος για το πώς θα διαπιστωθεί αν αυτό έπαιξε ή όχι ρόλο στο θάνατο [του θύματος]”, ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώνοντας ότι το θύμα “ήταν … αθλητής σε καλή φυσική κατάσταση.”

Σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 4ης Δεκεμβρίου 2021 προς τον Fauci – “Αναμνηστική δόση για κάποιον που υπέστη μυοκαρδίτιδα μετά από την δεύτερη δόση” (σελίδα 199) – τα μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν ποτέ εάν τα άτομα που παρουσίασαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να κάνουν αναμνηστική δόση.

Αναφερόμενοι σε κάποια άλλη, η οποία, μετά τη δεύτερη δόση, αισθάνθηκε “δυσφορία στο στήθος” που έμοιαζε με “έναν ελέφαντα να κάθεται στο στήθος της” μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε προηγούμενο καρδιακό πρόβλημα, το θύμα “αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου Covid”, καθώς “φοβόταν τις πιθανές συνέπειες.”

“Αν μπορείτε, νομίζω ότι θα άξιζε να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα σε μία από τις ενημερώσεις σας για το κοινό”, ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταλήγοντας.

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 16ης Δεκεμβρίου 2021 προς τον Fauci – “Ενισχυτικό εμβόλιο και μυοκαρδίτιδα;” (σελίδα 198) – προερχόταν από κάποιον που ανέφερε ότι, επτά μήνες πριν, “νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες από μυοκαρδίτιδα”, μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer.

“Φοβάμαι ότι θα ξαναπάω στο νοσοκομείο για μια ακόμη χειρότερη περίπτωση μυοκαρδίτιδας από ένα αναμνηστικό εμβόλιο”, έγραψε το άτομο. “Θέλω να λάβω ένα αναμνηστικό εμβόλιο, αλλά αισθάνομαι ότι η περίπτωσή μου παραβλέπεται”, ρωτώντας αργότερα αν θα πρέπει να “παραιτηθούν από το αναμνηστικό εμβόλιο.”

Παρομοίως, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 30ής Ιανουαρίου 2022 (σελίδα 201) από κάποιον που “προσβλήθηκε από μυοκαρδίτιδα ως αποτέλεσμα της λήψης της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer” ανέφερε: “Φοβόμαστε ένα επαναλαμβανόμενο σενάριο εάν “ενισχύσουμε” … αλλά φοβόμαστε να μην το κάνουμε ταυτόχρονα.”

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 11ης Ιανουαρίου 2022 προς τον Fauci (σελίδα 202) από ένα “σοβαρά τραυματισμένο” άτομο που ήταν “νέος, γυμνασμένος, υγιής … χωρίς ιατρικά προβλήματα”, ανέφερε ότι αυτό “τελείωσε δώδεκα λεπτά μετά το εμβόλιο moderna που έκανα.”

“Ήμουν στο έδαφος, το σώμα μου μούδιασε, έτρεμε και τα ζωτικά μου σημεία ήταν κρίσιμα ασταθή … Είχα πόνο στο στήθος και δυσκολία στην αναπνοή. Κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων μηνών είχα … κλήσεις και νοσηλεύτηκα 5 φορές. Έχασα δεκαεπτά κιλά σε τρεις εβδομάδες και βρισκόμουν στους γιατρούς μου ή στην επείγουσα περίθαλψη 3-5 φορές την εβδομάδα, αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο.”

“Αντιμετώπισα επίσης μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, περπάτημα σαν του Πάρκινσον και σπασμωδικές κινήσεις του σώματος”, έγραψε το άτομο, προσθέτοντας ότι οι γιατροί τους “γνωρίζουν ότι είχα τραυματιστεί με εμβόλιο.”

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία όταν αυτό συνέβη πριν καν μπορέσω να φύγω από το σημείο εμβολιασμού”, έγραψε το άτομο. “Το πρόβλημα είναι ότι οι κορυφαίοι γιατροί μου δεν ξέρουν τι να κάνουν. Σε αυτό το σημείο χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθειά σας … Χρειαζόμαστε βοήθεια και χρειαζόμαστε έρευνα.”

Σημειώνοντας ότι γνώριζε και άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, με τον “ίδιο τραυματισμό”, ο συντάκτης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγραψε: “Πρέπει να υπάρχει κάτι που προκαλεί αυτές τις αντιδράσεις … πρέπει να το ανακαλύψουμε πριν καταστραφούν ή χαθούν περισσότερες ζωές. … Θα με/μας βοηθήσετε παρακαλώ;”

“Το 2024, ποιος εκπλήσσεται με την αύξηση της διστακτικότητας όχι μόνο για το εμβόλιο COVID-19 αλλά και για τα εμβόλια γενικότερα, όταν οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές μας υπηρεσίες που υποτίθεται ότι προστατεύουν το αμερικανικό κοινό λειτουργούν με μυστικότητα;” Ρώτησε ο Wallskog.

Suggest a correction

Similar Posts