| | | | | | |

Ταινία καταρρίπτει το μάντρα “ασφαλές και αποτελεσματικό”, αποκαλύπτει τα “ψέματα” των φαρμακευτικών για τα εμβόλια COVID

Το νέο ντοκιμαντέρ “Unsafe and Ineffective” (Μη ασφαλές και αναποτελεσματικό), το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ειδικούς που συζητούν για την “άβολη επιστήμη”, αποκαλύπτει τα ψέματα των φαρμακευτικών εταιρειών, των αξιωματούχων δημόσιας υγείας και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19.

“Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό”, διαβεβαιώνει με αυτοπεποίθηση ο παρουσιαστής των ειδήσεων, τα λόγια του απηχούν το γνωστό μάντρα που κυριάρχησε στα δημόσια ραδιοκύματα κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας των εμβολίων COVID-19.

Το ειδησεογραφικό απόσπασμα προέρχεται από το νέο ντοκιμαντέρ “Unsafe and Ineffective“, σε παραγωγή του Aubrey Marcus και σκηνοθεσία του Ben Joseph Stewart.

Οι κινηματογραφιστές εμβαθύνουν στην κρυφή πραγματικότητα της κυκλοφορίας του εμβολίου COVID-19, αποκαλύπτοντας τον αντίκτυπο που είχαν τα εμβόλια σε αμέτρητες ζωές παγκοσμίως και τα ψέματα και τις συγκαλύψεις των φαρμακευτικών εταιρειών, των αξιωματούχων δημόσιας υγείας και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον Ed Dowd, συγγραφέα του βιβλίου “‘Cause Unknown‘: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022 and 2023″ και τον Dr. Robert Malone, έναν από τους πρωτοπόρους στην τεχνολογία mRNA, η ταινία εξετάζει κριτικά την ιστορία του εμβολίου και αυτό που οι δημιουργοί της ταινίας υποστηρίζουν ότι ήταν μια εκτεταμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης που συνόδευε τη διανομή του.

Διανθισμένο με αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων, πρωτοσέλιδα εφημερίδων και συνεντεύξεις σε podcast, το “Μη ασφαλές και αναποτελεσματικό” προβάλλει τη χορεία των ισχυρισμών των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης σε αντιδιαστολή με τους κατά τα άλλα λογοκριμένους ειδικούς που μοιράζονται την “άβολη επιστήμη” και τις εικόνες ανθρώπων που υφίστανται ανεπιθύμητες αντιδράσεις του εμβολίου – ακόμη και “να πεθαίνουν ξαφνικά” σε γήπεδα.

Αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων COVID

Παρά την ευρεία προώθηση των εμβολίων COVID-19 ως το κλειδί για τον τερματισμό της πανδημίας, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αδιάσειστα στοιχεία που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά τους.

“Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να νοσούν με COVID”, λέει ο Marcus στον Malone.

Ο Malone επικαλείται μια μελέτη της Cleveland Clinic, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα: “Όσο περισσότερα από αυτά τα εμβόλια κάνεις, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξεις τη νόσο.”

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει επίσης την αμφισβητήσιμη φύση των δοκιμών εμβολιασμού, με έναν παρουσιαστή ειδήσεων του CBSN (υπηρεσία 24/7 streaming του CBS News) να παπαγαλίζει τον ισχυρισμό της Pfizer ότι “κατά τη διάρκεια της μελέτης της, κανένα από τα πλήρως εμβολιασμένα παιδιά δεν μολύνθηκε με COVID-19.”

Ο ισχυρισμός διαψεύστηκε αργότερα από αναφορές πλήρως εμβολιασμένων ατόμων που υπέστησαν πρωτοφανείς λοιμώξεις.

Οι “οργουελικές” εντολές εμβολιασμού και ο αγώνας για την ιατρική ελευθερία

Η ταινία εμβαθύνει στο αμφιλεγόμενο θέμα της υποχρεωτικότητας για τα εμβόλια και πώς επηρέασαν τις ατομικές ελευθερίες.

“Ήταν κάπως οργουελιανό”, λέει ο ηθοποιός Tim Robbins στον Russell Brand. “Στην αρχή, αν ήσουν Δημοκρατικός και όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος, δεν θα έπαιρνες το εμβόλιο επειδή ήταν το εμβόλιο του Τραμπ. Και στη συνέχεια, αν δεν έπαιρνες το εμβόλιο, ήσουν Ρεπουμπλικάνος.”

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει την ανησυχητική πραγματικότητα ότι πολλοί άνθρωποι ένιωθαν εξαναγκασμένοι να εμβολιαστούν για να διατηρήσουν τη δουλειά τους ή να συμμετάσχουν στην κοινωνία.

Ο Neil deGrasse Tyson παπαγαλίζει σε ένα απόσπασμα τη γραμμή της δημόσιας υγείας για τα υπερφορτωμένα νοσοκομεία. Σε ένα άλλο, ο δικηγόρος Alan Dershowitz ισχυρίζεται: “Αν αρνηθείς να εμβολιαστείς, το κράτος έχει τη δύναμη να σου βυθίσει μια βελόνα στο χέρι.”

Η επιρροή της Big Pharma και η καταστολή των εναλλακτικών θεραπειών

Το “Unsafe and Ineffective” διερευνά επίσης το ρόλο των φαρμακευτικών κολοσσών στη διαμόρφωση της αντίδρασης στην πανδημία και στην καταστολή των σωτήριων θεραπειών.

“Η Pfizer ασκούσε έντονες πιέσεις για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου COVID”, λέει ο Marcus.

Ένα μοντάζ από πάνω από δώδεκα διαφορετικά τμήματα χορηγών ειδησεογραφικών εκπομπών επαναλαμβάνουν όλα την ίδια γραμμή: “Χορηγός η Pfizer.”

Η ταινία αναδεικνύει επίσης την περίπτωση της ιβερμεκτίνης, μιας πολλά υποσχόμενης εναλλακτικής θεραπείας που αγνοείται ή απαξιώνεται σε μεγάλο βαθμό από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις υγειονομικές αρχές.

“Η ιβερμεκτίνη από μόνη της, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι ικανή να οδηγήσει αυτό το παθογόνο στην εξαφάνιση”, λέει ο εξελικτικός βιολόγος Bret Weinstein στον Joe Rogan στο podcast “The Joe Rogan Experience”.

Ο Dr. Pierre Kory, συνιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της FLCCC Alliance, λέει στον Rogan: “Η επιστήμη γύρω από την ιβερμεκτίνη αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εκστρατείες παραπληροφόρησης … σχεδόν ποτέ.”

Εμβαθύνοντας στο ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση της παραπληροφόρησης σχετικά με τις εναλλακτικές θεραπείες, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αποσπάσματα από παρουσιαστές ειδήσεων και ειδήμονες που απορρίπτουν την ιβερμεκτίνη ως “αποπαρασιτωτικό για άλογα.”

“Θα υπάρξει και άλλη πανδημία

Η ταινία λειτουργεί ως αυστηρή προειδοποίηση για το ενδεχόμενο μελλοντικών πανδημιών και την ανάγκη να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19.

Στο επεισόδιο της 19ης Φεβρουαρίου του CHD.TV, “Unsafe and Ineffective: Meet the Creator“, ο Marcus τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας και της ενημέρωσης.

“Το να είσαι οπλισμένος με τη γνώση, το να είσαι οπλισμένος με την αλήθεια και το να βρεις εκείνο το σημείο μέσα σου όπου είσαι πρόθυμος να σταθείς και να είσαι θαρραλέος – τόσο τώρα όσο και σε περίπτωση άλλης πανδημίας – νομίζω ότι είναι απίστευτα σημαντικό”, δήλωσε.

Ο Marcus σημείωσε τα δισεκατομμύρια της Moderna και της Pfizer ως βασικές κινητήριες δυνάμεις ενός μελλοντικού σεναρίου πανδημίας, μαζί με τις κυβερνήσεις που επιδιώκουν “περισσότερη εξουσία, περισσότερη επιτήρηση, περισσότερο έλεγχο.”

“Οι συνθήκες που δημιούργησαν … την πανδημία κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθούν να υπάρχουν”, προειδοποίησε.

Η ταινία αφήνει τους θεατές με ένα ισχυρό κάλεσμα για δράση.

“Εμείς είμαστε η κυβέρνηση. Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι μας. Και η ελευθερία μας προέρχεται από μια ανώτερη αρχή. Αν δεν την ασκούμε, θα την παραδώσουμε.”

Η ταινία είναι διαθέσιμη για δωρεάν παρακολούθηση μετά από εγγραφή στο unsafeandineffective.com.

Suggest a correction

Similar Posts