| | |

Патолог предупреждава: Повечето случаи на рак са сред ваксинирани хора

Източник: Д-р Петер Ф. Майер, TKP.at, 15 март 202 г

Хърватски патолог предупреди, че огромното мнозинство от хората, на които в момента се поставя диагноза рак, са били ваксинирани с препарати от коронавирус мРНК. От 2021 г. насам лекарите съобщават за нарастващ брой диагностицирани случаи на рак. Много от тях предупреждават за бързо развиващи се форми на заболяването, известни като „турбо рак“.

Най-често срещаната форма на рак е карциномът. Карциномът се развива, когато ДНК на клетката е увредена или променена. Увреждането кара клетката да расте неконтролируемо и да стане злокачествена. Все повече експерти вече се опасяват, че канцерогенното увреждане на ДНК се причинява от инжектирането на мРНК Ковид. Преди известно време японски изследователи показаха, както е съобщено тук и тук, че шиповете на ваксината нарушават рибозомите в клетките, в които попадат, и по този начин потискат или предотвратяват образуването на жизненоважни ензими.

Стив Кирш, компютърен учен от Масачузетския технологичен институт (MIT), който е основал Фондацията за изследване на безопасността на ваксините (VSRF), разговаря с хърватския патолог Ивана Павич за връзката между раковите заболявания и ваксинациите с Ковид.

Павич казва на Кирш, че 65% от всички случаи на рак при млади хора на възраст от 15 до 59 години са били ваксинирани срещу корона. Тя разкри, че ваксинираните пациенти с рак са получили една или повече ваксинации с мРНК ваксинация срещу корона.

Според изчисленията на Кирш тези данни показват, че дори една инжекция с корона мРНК увеличава риска от развитие на карцином при даден човек с 52 процента.

Проблемът обаче не се ограничава само до тези, които са получили инжекция. Сега лекарите се опасяват, че „проливането“ на ваксинални шипове от ваксинирани лица може да причини рак и при неваксинирани лица.

Кирш обяснява как е изчислил, че инжекциите с мРНК увеличават риска от рак с 52 %. Той представя проста графика на 100 души, 55 от които са ваксинирани, а 45 – неваксинирани. Ако рискът от рак и в двете групи е, да речем, 10 %, ще получите 5,5 и 4,5 за 55 % ваксинирани.

„За да се стигне до съотношение от 65 процента, това би означавало, че повече ваксинирани хора развиват рак: 8 342 души“, продължава Кирш.

„Така че вземате 8,342 / 5,5 = 1,517.

„Така че увеличението е 52% в сравнение с първоначалния риск.“

Като се има предвид предоставената от Павич информация, не е изненадващо, че тя не се е ваксинирала.

„Дори в Хърватия все още почти никой не избира ваксинацията, въпреки че 99% от лекарите я препоръчват като безопасна и ефективна.“

„Може би ще успея да накарам някой от тях да дойде с мен пред камерата и да обясни препоръката си.“

Кирш провежда и изследване на въздействието на пандемичните мерки върху общностите на амишите и установява, че смъртността от Ковид сред традиционалисткото население е 90 пъти по-ниска, отколкото в останалата част на Америка. Основната разлика, установява проучването, е, че амишките общности напълно пренебрегват указанията на Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC).

„Хората, които са си правили инжекции, със сигурност имат по-висока концентрация на шип, защото очевидно няма механизъм, по който организмът да спре да го произвежда.“

Suggest a correction

Подобни статии