Η CHD θα ξεκινήσει την περιοδεία με το λεωφορείο “Vax-Unvax”: “Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη, η αλήθεια πάνω από τα ψέματα, το θάρρος πάνω από το φόβο.”

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την ιστοσελίδα The Defender – Children’s Health Defense’s News & Views.

Η οργάνωση Children’s Health Defense (CHD) τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει περιοδεία με λεωφορείο για να συγκεντρώσει ιστορίες από ανθρώπους που τραυματίστηκαν από εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων COVID-19.

Η ανακοίνωση έγινε από την Polly Tommey του CHD.TV τη Δευτέρα, ενώ καθόταν μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά τέλος της εκπομπής.

Μεταδίδοντας από μια “μυστική τοποθεσία” στο Τέξας, η Polly έδειξε την αριστερή πλευρά του #CHDBUS με το όνομα CHD, το “Vax-Unvax” με τεράστια κόκκινα και μπλε γράμματα και τις λέξεις “The People’s Study” από κάτω.

Το “Vax-Unvax: Αφήστε την επιστήμη να μιλήσει” είναι ένα νέο βιβλίο των Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, προέδρου της CHD σε άδεια, και Brian Hooker, Ph.D., P.E., ανωτέρου διευθυντή έρευνας της CHD. Το βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Στη δεξιά πλευρά του λεωφορείου αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα: “Καταπολέμηση των επιδημιών της υγείας των παιδιών, της διαφθοράς και της λογοκρισίας”.

Το θέμα της περιοδείας του λεωφορείου είναι “Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη, η αλήθεια πάνω από τα ψέματα, το θάρρος πάνω από το φόβο”, δήλωσε η Polly κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής “Good Morning CHD” του CHD.TV, το οποίο προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα.

“Ο στόχος είναι να εκθέσουμε τους τραυματισμούς από τα εμβόλια και να δώσουμε φωνή σε εκείνους που λογοκρίνονται και αγνοούνται από τις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς υγείας και το ιατρικό σύστημα”, δήλωσε η Polly στους τηλεθεατές.

Η περιοδεία του λεωφορείου για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους τραυματισμούς από τα εμβόλια

Το 12 μέτρων λεωφορείο θα ταξιδέψει στη χώρα για ένα χρόνο, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2023. Οι προορισμοί θα ανακοινωθούν σε μελλοντικά επεισόδια του CHD.TV.

Στους σταθμούς της περιοδείας, οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν από εμβόλια θα έχουν μια πλατφόρμα να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Μπορούν επίσης να γράψουν τα ονόματά τους στο εξωτερικό του λεωφορείου, όπως ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιοδείας με λεωφορείο του CHD, δήλωσε η Polly.

Καθώς η περιοδεία ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, το σώμα του λεωφορείου θα γεμίσει με όλα τα ονόματα των τραυματιών, λειτουργώντας ως οπτική υπενθύμιση της εκτεταμένης βλάβης που προκαλείται από το ιατρικό μας σύστημα, το οποίο συνεχίζει να υποβαθμίζει, να αγνοεί και να κακοποιεί τους τραυματίες από εμβόλια.

Θα υπάρχει επίσης ένα “όμορφο βιβλίο”, είπε η Polly, για τους τραυματίες από εμβόλια και τις οικογένειές τους, ώστε να γράψουν τα μηνύματά τους και να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τις ζωγραφιές των παιδιών τους.

“Ελάτε σε εμάς και πείτε μας τι σας συνέβη. Πείτε μας τι πρέπει να ακούσει ο κόσμος”, δήλωσε η Polly.

Όλα τα νέα και οι εκδηλώσεις της περιοδείας με το λεωφορείο θα δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η πρώτη εκδήλωση αποκαλύπτει την ανεξέλεγκτη βλάβη

Κατά τη διάρκεια μιας ανεπίσημης στάσης σε μια τοποθεσία στο Τέξας, 17 άτομα μοιράστηκαν τις ιστορίες τους για τους τραυματισμούς τους από τα εμβόλια, οι οποίες περιλάμβαναν το θάνατο ενός παιδιού μετά το εμβόλιο COVID-19, νευρολογικές βλάβες, εγκεφαλικά επεισόδια και αυτοάνοσες διαταραχές.

Αυτή η σύντομη παρουσίαση αποκάλυψε την κλίμακα των τραυματισμών που είναι πιθανό να αποκαλύψει η περιοδεία κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε όλη την Αμερική.

Και οι 17 τραυματίες υπέγραψαν τα ονόματά τους με λευκά γράμματα στο εξωτερικό του λεωφορείου. Μια επισκέπτρια με το όνομα Kimberly από το Nurse Freedom Network υπέγραψε “#18 Όλοι οι τραυματίες!”

“Θα ήθελα απλώς να υπογράψω εκ μέρους όλων των τραυματιών από εμβόλια που έχω συναντήσει”, είπε.

Μια άλλη επισκέπτρια, η Jodi O’Malley, εγγεγραμμένη νοσοκόμα, μίλησε για την ιστορία της ως πληροφοριοδότριας για την αποκάλυψη της μυοκαρδίτιδας και των θρόμβων αίματος σε παιδιά και άλλων υποτιμημένων τραυματισμών από εμβόλια που παρατήρησε ενώ εργαζόταν σε ομοσπονδιακή μονάδα εντατικής θεραπείας και στα επείγοντα περιστατικά στο Ιατρικό Κέντρο Ινδιάνων του Φοίνιξ. Η ίδια είπε:

“Οι άνθρωποι δεν ανέφεραν τα σήματα ασφαλείας και τόσα άλλα ζητήματα, την παραβίαση των ηθικών αρχών και των πρωτοκόλλων σε βάρος του ασθενούς. Έτσι έβγαλα το τηλέφωνό μου και κατέγραψα τι συνέβαινε και χρησιμοποίησα έναν οργανισμό που ονομάζεται Project Veritas για να το δημοσιοποιήσω στον κόσμο.”

Πολλοί άλλοι μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με την Polly κατά τη διάρκεια της ωριαίας παρουσίασης της ανακοίνωσης.

Το βιβλίο “Vax-Unvax” θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου

Η περιοδεία συμπίπτει με την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου “Vax-Unvax“, στο οποίο οι συγγραφείς διερευνούν πάνω από 100 μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, αναλύοντας τις διαφορές στα αποτελέσματα της υγείας σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων βρεφών, παιδιών και ενηλίκων.

Οι αναγνώστες θα μάθουν για το πρόγραμμα εμβολιασμού βρεφών/παιδιών, τη θιμεροσάλη στα εμβόλια, τα εμβόλια της γρίπης και της ηπατίτιδας Β, το εμβόλιο COVID-19, τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και συνδρόμου πολέμου του Κόλπου και πολλά άλλα.

Ο Dr. Peter McCullough έγραψε για το βιβλίο:

“Με την άνοδο του υπερεμβολιασμού, οι Kennedy και Hooker αποκαλύπτουν μια ταυτόχρονη έκρηξη παιδικών αλλεργικών, ανοσολογικών και νευροψυχιατρικών ασθενειών … αυτή η αυγή μιας νέας εποχής στη δημόσια υγεία θα είναι ταραχώδης για τα επόμενα χρόνια.”

Η Naomi Wolf, συγγραφέας των μπεστ σέλερ “Ο μύθος της ομορφιάς” και “Τα σώματα των άλλων“, έγραψε:

“Αυτό το σαφές, συναρπαστικό και επίκαιρο βιβλίο καταρρίπτει τους περισσότερους μύθους σχετικά με την “επιστήμη” και την ασφάλεια πολλών υφιστάμενων εμβολίων και αποκαλύπτει τις άθλιες δοκιμές, τις συγκλονιστικές βλάβες στην υγεία και τις διεφθαρμένες επιχειρηματικές πρακτικές. Αποτελεί σημαντική συνέχεια του βιβλίου του Κένεντι “Ο πραγματικός Anthony Fauci.”

Τον πρόλογο του βιβλίου έγραψε ο Del Bigtree, γνωστός για την εβδομαδιαία εκπομπή του “The HighWire.”

Πώς μπορεί να συμμετάσχει το κοινό

Υπάρχουν πολλοί τρόποι συμμετοχής στην περιοδεία “Vax-Unvax”.

Οι άνθρωποι μπορούν να επισκεφθούν τους σταθμούς της περιοδείας για να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες τραυματισμού από εμβόλια ή να ακούσουν τις ιστορίες άλλων.

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν ενθαρρύνονται να στείλουν στην CHD την ιστορία τους χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας.

Τα άτομα που έχουν τραυματιστεί από εμβόλιο μπορούν να υπογράψουν στο λεωφορείο για να θυμίσουν την εμπειρία τους και να καταγράψουν τις ιστορίες τους στο βιβλίο της περιοδείας.

Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν δωρεές στην CHD για να υποστηρίξουν την περιοδεία και το έργο υπεράσπισης της CHD.

Το να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #CHDBUS θα βοηθήσει πραγματικά να διαδοθεί το μήνυμα και να δημιουργηθεί θετικός θόρυβος για την επερχόμενη περιοδεία!

Το λεωφορείο της περιοδείας “Vax-Unvax” της CHD θα περάσει τον επόμενο μήνα στο Όστιν για να εγκατασταθεί όλος ο τεχνικός εξοπλισμός για τη ζωντανή μετάδοση από το δρόμο.

“Αν βρίσκεστε στο Όστιν και γύρω από αυτό, μπορείτε να έρθετε και να πούμε την ιστορία σας εκεί, ενώ το λεωφορείο εξοπλίζεται”, δήλωσε η Polly.

Παρακολουθήστε και λάβετε τακτικές ενημερώσεις στο CHD TV (εδώ).

Suggest a correction

Similar Posts