| | | |

Истинският д-р Пол Офит се завръща!

По време на Ковид-19 д-р Пол Офит за момент се превърна в скептик, като заяви пред медиите, че не би се подсилил с Ковид-19 и не би го препоръчал. Сега той отново препоръчва ваксините за бебета на 6-месечна възраст.

Д-р Пол Офит е позната фигура за повечето читатели на Defender – той от десетилетия прокарва ваксини, особено за деца.

Изобретател на ваксини, говорител на фармацевтичните компании, съветник на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията – и яростен отрицател на вредата от ваксините – това е Пол Офит накратко.

По време на Ковид-19 д-р Офит ме изненада. За момент той се превърна в нещо като скептик. През юни 2022 г. той заяви, че няма да се подложи на бустерна ваксина Ковид-19 и не би я препоръчал.

Той заяви пред пресата, че бустерите са „силно прехвалени“ и гласува против тях в консултативния панел по ваксините на FDA. През юли 2022 г. той даде интервю за ZDoggMD, по време на което предположи, че администрацията на Байдън е оказала натиск върху комисията и че „фиксът е бил в сила„, което предполага, че може да има корупция.

Каквито и да са опасенията на д-р Офит, сега той отново е в старото си амплоа, промотирайки нова книга, излязла на 13 февруари: „Кажи ми, когато всичко свърши: Наръчник за дешифриране на митовете за Ковид и ориентиране в света след пандемията.“

В тази публикация в Substack за популяризиране на книгата той рекламира инжекциите Ковид-19 за бебета на възраст от 6 месеца.

Д-р Офит изразява съжаление, че само 4 % от родителите с деца под 4-годишна възраст са им поставили инжекции Ковид-19. След това той препоръчва ваксините, като предполага, че децата страдат от тежко заболяване Ковид-19, че ваксините са ефективни при малки деца и че са безопасни.

Постът му не предлага никакви научни препратки. Тя е само: „Доверете ми се, аз съм д-р Офит.“

И така, истинският д-р Офит се завърна! Най-изтъкнатият фалшификатор на ваксини на фармацевтичната индустрия се завръща, за да прокарва инжекции с генна терапия на SARS-CoV-2 на бебета и малки деца.

Организацията Children’s Health Defense (CHD) е развенчала тези твърдения в много статии и материали, включително в тази статия „Топ 10 причини“ да не се поставят инжекции Ковид-19 на деца и в тази статия 2023 Defender. И за разлика от д-р Офит, CHD предоставя препратки.

Д-р Офит заключава: „На този етап изборът за ваксиниране на малките деца би трябвало да е лесен.“

Съгласен съм. 96 % от родителите с деца под 4-годишна възраст са направили лесния и правилен избор – да отхвърлят тези опасни, неефективни, освободени от отговорност инжекции за генна терапия.

Suggest a correction

Подобни статии